Nyvaken,

men känner att jag skulle behöva sova ett x antal tim till..
Nu ska jag hem till pappa och chilla :)

24 Juli

Nu är även den här veckan över, jobbet flyter på likaså dagarna. Snart är juli slut, kanske borde ta tag i mitt liv snart. Planera inför hösten. Det får bli nästa veckas uppgift. Nu är jag helt slut, men sova får ja inte göra nej. Ska in till stan med Madde och köpa en present till en viss person som fyller år imorgon, nämner inga namn :) Ikväll blir det lugnt! Trött efter jobb, för lite sömn och party två kvällar i rad. Så, det var typ de jag hade att säga.

Jag säger det igen, livet leker.

Igår var det Ledin + Kräm som gällde, kvällen spenderades med Frida. Mycket trevligt, lyssna på go musik i sanddynerna med en cider i handen och sedan bada fötterna i havet. Trevligt trevligt. Ikväll är det fiesta som gäller. Det gillar vi. Nu när jag har varit på båda ställena så föredrar jag fiesta framför kräm. Så, resten av de som är kvar av sommaren kommer ni hitta mig ute i Tylösand på fiesta. Lite sorgligt att det är bara två ggr kvar efter ikväll :(

Nu kommer Lovisa, så måste gå ner och möta henne!

Uppdatering . . .

Nu har jag kommit fram till vad jag ska hitta på idag. Ska snart cykla hem till Frida, där det bjuds på mat. Sedan ska vi baka och kolla på film, myspys! Har en liten aning att vi kommer däcka tidigt båda två. Se hur länge man orkar hålla sig vaken. Jag har ju ingen sovmorgon imorgon precis. Bye!

Skitdag!

Idag har det gått allt annat än bra på jobbet. Jag fick stå på en maskin med två sommarjobbare, ingen av oss kan maskinen särskilt bra och allt krånglade. Inte kul. Skönt att dagen äntligen är över. Hoppas att vi slipper stå där imorgon. Haha, jag längtar till och med tillbaka till min maskin. Annars flyter väl jobbet på helt okej, jobbat 2½ vecka nu. Money! Idag har jag inte riktigt besämt mig för vad jag vill göra. Har en del saker jag kan göra, får se vad det blir till slut. Nu ska jag iaf äta lunch!



Jobbet..

Tidsfördriv.

Då var det måndag igen. Det är inte klokt  vad tiden går fort eller. Tiden går fort när man har roligt, jo tack det har jag märkt. Mer än halva sommaren har gått, inte kul. Regnet öser dessutom ner utanför fönstret, verkligen inte kul! Jag har frågat innan och tänker göra det igen, vart har sommaren tagit vägen? Jag börjar bli rätt less på regn nu!
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det var tänkt att jag skulle till stan m Malin men regnet hindrade oss. Jäkla regn, man vill ju inte vara ute! Hur kul är det att vara inne hela dagarna? Sitta vid datorn och kolla runt tills man kommer på ngt bättre att göra..

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka efter ett litet uppehåll. Har inte känt för att skriva här på bloggen, har helt enkelt haft annat för mig. Levt livet. Men nu känner jag för att skriva av mig lite, så får se hur länge de håller :) Ett tag iallafall. Den här veckan jobbar jag 12-20 på jobbet, det suger. Hela dagen är ju typ förstörd. Kan bara göra saker på kvällarna och då måste man hem snabbt som attan och fixa sig.. Nej, tur att det är den enda veckan som jag jobbar såhär. Längtar till nästa vecka. 4-12 och så ska jag vara på samma maskin som Frida, me like.
 
Har hänt en hel del saker efter Alanya och veckan i Alanya var toppen. Men om jag ska skriva allt som har hänt och hur roligt jag har haft det kommer det ta timmarvis. Vilket jag inte har tid med. Ni som har varit med mig, har gjort min dag helt enkelt. Ni betyder <3



Har varit nere i Båstad ett par ggr med de bästa :)

RSS 2.0