Outfit

Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag drar till Frida! Vi ska som sagt förfesta i hennes nya lägenhet, så det blir invigning ikväll ;) (Första gången vi festar där) Kvällen kommer att bestå utav sing star, fia med hutt sedan åker vi till Underbar. I brist på kläder så visste jag inte riktigt vad jag skulle ta på mig ikväll. Tur att man ska till Göteborg imorgon så kanske man hittar något fint :) Men här blev i alla fall resultatet.


Finaly Friday!

Kort skoldag även idag, rätt onödig måste jag säga. Men det gäller ju att få närvaro.. Skulle egentligen stannat kvar i skolan och gjort klart mitt PP, men jag hade ingen lust alls till det. Nej, får se till att göra klart de nästa vecka! Nu sitter jag istället med Martin Luther, försöka vara lite duktig idag i alla fall. Skulle varit skönt om man blev klar med honom today.
 Tonight is it Underbar! :)

Hej hå

Har inte skrivit på ett tag ser jag, men det har inte hänt så mycket i mitt liv. Har precis blivit frisk från min lilla sjukdom, eller vad det nu va för något.. Var i skolan idag första dagen den här veckan. Började med idrott, då självaste läraren var sjuk så lektionen var inställd. Efter det var det NK redovisning som gällde. Sen var det dags för vår vanliga håltimme vi har varenda torsdag. Då, åkte vi in till stan och lunchade! Back to school för redovisning av våra PP. Jag är som sagt inte klar med min så det blev ingen redovisning för min del, får se hur de blir med den saken.

Martin Luther, vem var han och vad gjorde han?

Tråkigare människa får man ju leta efter måste jag säga.. Håller på med mitt religionsarbete nu men kommer inte så värst långt, han är ju inte direkt ngn rolig person att skriva om! Jaja. Ska i alla fall försöka skriva några rader till. Gud så sakta tiden har gått idag, klockan är bara fem. Nej, nu måste jag ta mig an Martin Luther. För sedan ska jag kolla på Tyra och hennes modeller.

Hemma idag också.

Fortfarande inte riktigt okej, men de känns att jag börjar bli lite bättre nu. Varje gång jag är sjuk så försöker jag sova så mycket som möjligt och det hjälper faktiskt. Ska till skolan imorgon har jag tänkte mig, då blir det en hel dag med PP-redovisningen. Lite panik har man, är ju inte ens halvfärdig. Gash.. Nu tänkte jag i alla fall börja skriva lite på min religionsfördjupning.

Godmorgon, eller det är ingen god morgon förresten!

Det är en kass Caroline som skriver även idag, ingen kraft idag heller. Det suger att vara sjuk! Har dock inte spytt något mer, men nu har jag feber och ont i hela kroppen. Fy, gör mig frisk. Nå, vad ska jag hitta på idag då? Ja, det blir ingen skola, ingen träning osv som det egentligen skulle blivit idag nej. Ska snart bädda ner mig i soffan och glo på Mamma Mia filmen så kanske man blir lite gladare iaf.


Har blivit sjuk...

Gårkvällen var rolig fram till jag spydde, och de berodde inte på alkoholen, för att man kan inte spy efter tre cider. I alla fall, vid sex tiden i morse spydde jag en gång till. Usch va äckligt. Plus att jag har feber.. Jag har inte tid att vara sjuk nu!! Orkar inte göra någoting, det är knappt så att jag orkar skriva de är inlägget. Nej, usch. Jag som är tvungen att plugga, PP redovisning på torsdag, och jag är inte ens halvklar... Nu måste jag gå och lägga mig igen! :(

Party like a rockstar

Sitter här vid datorn och tar de lite lugnt, ska snart ta bussen hem till Vicky. Där det blir lite förfestande sedan så tar vi the bus in to the city. Där vi kommer att möta upp resten av folket, i och med att Getinge flickorna bor mitt ute i ingenstans så blev de lite svårt för dem att komma in till stan och sånt. Därför beslutade vi oss för att möta upp varandra i stan istället.
xoxo


Lördag

Godmorgon på er! Sovit ut även idag, känns riktigt skönt. Nu är jag utvilad. Dock inte så utvilad så att jag orkar plugga, nej. Jag känner inte för det idag heller, därför tänker jag skippa det och ta en tur till Eurostop med mamma istället. Efter det ska jag köra hem till min kära farmor och hälsa på henne en stund. Ikväll vet jag inte ritktigt, har inte bestämt mig. Det återstår att se som sagt :) Ut eller inte ut - det är frågan?

Sommaren '09

Vad kommer att hända till sommaren och framför allt efter sommaren? Efter bal och studenten kommer vi att vara mer eller mindre arbetslösa ^^ För min del blir det väl antagligen back to Pärsons, tills man har bestämt mig vad jag vill göra med mitt liv.. Visst, inte världens roligaste jobb. Men, det är bra betalt och det är ju alltid något. Det gäller att ha kontakter nu när det det är svårt att få jobb. 

Förra året var det Mallorca resan som var helt klart bäst, svårslaget. Vart kommer det att bli iår? Kommer det att bli en favorit i repris - magaluf, eller blir det ett helt nytt ställe. Ayia Napa lockar faktiskt, eller blir det att vi blir kvar i Sverige och åker till Gotland eller något. Hum, det återstår att se! En sak vet jag i alla fall, sommaren 09 kommer att bli underbar :)

Shopping

Idag var jag som sagt i stan med Frida, längesen man träffade henne så det var roligt :) Blev en del inköp som jag är väldigt nöjd med, dock så är det lite mer vårkläder kanske. Så jag får hålla mig lite.. Om jag kan? Jag köpte en tunika, en tröja och ett par chinos. Vad säger ni, det är lite tidigt för att börja använda sina chinos, eller? Köpte ju även en jeansjacka här om dagen, så det kommer att bli perfekt :) Dock så börjar min garderob bli full nu, kanske borde rensa lite? Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska kolla på Let's dance.

Ledig idag :)

Idag är jag ledig! Mycket skönt, sov som en stock fram till elva. Ska in till stan med Frida en sväng, idag har man även fått lön. Så då kan man unna sig ngr nya inköp :) Så det blir antagligen shopping och fika. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, funderar bara på att vara hemma och ta det lugnt. Men det återstår och se.



Rimini, Italien 06
Första utlandsresan jag gjorde utan mina föräldrar

Turismlektion

Sitter i skolan och har turism just nu, vi ska jobba med ett arbete som handlar om Sverige typ. Och jag har noll inspiration idag, kommer ingenstans. Beslutade mig för att jobba med detta arbete imorgon istället, det funkar helt enkelt inte idag.. Idag så hade jag och Malin idrottslektion, det gick bra. Sen (trodde) skulle vi ha NK redovisning. När vi kommer upp dit så visade det sig att den är inställd. Så den är framflyttad till nästa vecka. Vi åkte istället in till stan för att luncha på AP. Köpte även en jeansjacka på Gina som kommer att bli välanvänd när värmen närmar sig!


The Best Job in the world

Vilket jobb! Det måste ju bara vara det bästa jobbet som finns. Det hade man ju aldrig bangat på, dessvärre så är konkerransen rätt så hög. Eller vad säger ni. Över 200 000 personer har redan sökt. Och det kan jag förstå, nu gäller det bara att den lycklige ska utmärka sig på ett utmärkt sätt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4233450.ab



Friskis & Svettis

Jag har åter tagit mitt förnuft till fånga och börjat träna igen! Har perioder där jag är duktig och tränar regelbundet, sen sviker dom mig och jag har ingen lust alls. Men nu är jag igång igen. Förnyade även mitt kort idag som gick ut för ngr dagar sen. Så nu har jag bokat upp mig i ett år med en massa träning. Go go go! Hum, vi får se hur det blir med det va? Nu ska jag äta en god, välsmakande kvällsmat efter ett hårt träningspass.
Sedan blir det såklart Tyra och hennes gäng på tv.


Korta skoldagar är underbara!

Igår så hade jag bara en lektion, idag hade jag bara en lektion (typ), imorgon kommer jag att ha en lektion och slutligen på fredag en ynka liten lektion på 50 minuter. Det är våra torsdagar som är värst. 9.20-17.10, och en fet håltimme på det. Men den håltimmen är iof rätt trevlig, då brukar vi åka in till stan och luncha :) Vilket vi kommer att göra på torsdag också. Idag möttes jag av min stora förvåning att vi inte skulle ha något matteprov, thank god for that. Det visar sig att vi endast behöver göra dem proven vi inte blev godkända i istället för att göra om alla prov igen. (Vilket jag tyckte var helt cp, varför skulle man behöva göra om proven man var godkänd i liksom?)

Men nu blir det inte så, och jag måste säga att detta gjorde min dag. Nu ska jag bara se till att bli godkänd på dom två proven som jag har kvar, de svåraste kapitlet i boken. Mattehjälp, någon!? Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog gå ut och gå en runda i det fina vädret och sen plugga lite till, yey.


Ändrade planer

Pappa ringde precis och sa att han inte mådde så bra, han har tydligen åkt på influensan. Så jag vågar inte ta risken att bli sjuk, så jag blir kvar hos mamma. Matten går framåt, mer än förväntat! Hoppas att han inte gör ett allt för svårt prov imorgon, för är jag körd. Håll tummarna för mig och mina andra matteälskare ;) Gjorde precis klart CD-skivan med låtar som jag och Malin ska ha på vår idrottslektion på torsdag. Så, SP06T, förbered er för ett hårt träningspass på torsdag! Haha, nej då. Det kommer bara att bli ett vanligt styrkepass.


Måndag, igen..

Idag började dagen med ett tandläkarbesök, så där rök min sovmorgon. Efter det bar det av till skolan för att gå på den nya kursen som startade idag, nämligen drycker. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om kursen, men den går väl. Inget ansträngande precis. Nu sitter jag här hemma, funderar på vad jag ska äta för något. Sen blir det plugg, har prov i matte imorgon. Sannolikslära, som jag totalt har glömt bort. Eller ska jag kanske säga att jag har förträngt det istället. Där har ni min eftermiddag ja! Mycket intressant. Vid fyra tiden ska jag ta bussen hem till pappa :)


Söndag

Bion igår var faktiskt bra, jag Madde och Vicky gick på Yes man. Den var bättre än förväntat, man satt och skrattade genom halva filmen. Längesen man var på bio också, så att filmen var bra var bara ett extra plus. Skrev färdigt filosofireflektionen igår, men tror ni att pluggandet är över nu? Nope, no way. Jag har ett otroligt roligt matte prov på tisdag, jag är hel körd. Kommer aldrig att gå.


Yesterday,

var som sagt hemma hos Madde igår och kollade på film. 27 Dresses bland annat, har velat se den länge och den var faktiskt bra :) Det var skönt att ta de lugnt igår, och inte festa för en gångs skull. När det var dags att ta bussen hem så visade det sig att nästa skulle inte gå försen om en timme och de orkade jag verkligen inte vänta, så ringde till pappa som körde taxi i natt, som kom på fem min. Var hemma efter en kvart, det är det bästa! Ikväll blir det också lugnt, det blir nämligen bio.

Full fart mot helgen!

Nu är det äntligen helg :) Slapp skoldag idag, gjorde typ ingeting. Cyklade även till skolan idag, vilket jag inte kommer att göra igen förren det är mycket varmare! Höll på att frysa ihäl där på min cykel. Efter skolan blev det fika i stan med Madde och Vicky, myspys. Snart blir det tacos här hemma och sen ska jag hem till Madde och chilla. Vi laddar för fest nästa helg stället, lönehelg! :) ( = mycket folk ute )

Våfflor på G!

Nu är jag äntligen klar med religionsläxan, dock så har jag inte funderat ut en lämplig fördjupningsuppg. Religion är inget ämne som jag tycker speciellt mycket om, inte heller fördjupningsarbete inom religion. Därför har jag inte kommit på något bra. Nu ska jag och mamma unna oss lite vardagslyx, vi håller nämligen på med våfflor!
Gott, längesen man åt det!


15 Januari

Dagarna går så snabbt att det redan är den 15! Vart tar alla dagarna vägen? Det var precis helg och det är helg imorgon igen :) Vi går även bara korta dagar i skolan nu, vilket är skönt. Max tre lektioner på en dag, ibland är vi till och med lediga. Lyx. Håller på med dem sista frågorna på religionen som ska vara inlämnad imorgon sen tänkte jag fortsätta med filosofin så att det också är avklarad.

Whata?

Nu har jag lagt upp TVÅ inlägg sen jag kom hem från skolan, men tror ni att dom har kommit upp här i bloggen? Nej! Vart håller ni hus, varför går det inte att lägga upp några inlägg? Någon annan än jag som har råkat ut för samma problem som jag idag? Nåja, vad ska jag göra? Får helt enkelt vänta och se, hoppas på det bästa.

Chokladmuffins och varm choklad!

Nej, det blev ingen träning för min del ikväll. Jag menar, finns det någon person som har lust att cykla tre km fram och tbx i det här vädret? Nej, jag trodde det väl. Jag längtar tills jag får en egen bil, så att man kan köra och träna när man vill, även när det regnar! Istället för att träna så bakade jag chokladmuffins, så nu sitter jag här med muffins och en varm choklad. Ska snart sätta mig vid tvn och bara ta det lugnt. Finns det något bättre under dessa tråkiga tider? Att sitta inne under en filt, tända ljus, varm choklad och muffins när det är mörkt och regnigt ute? Nje, jag tror faktiskt itne det.


Bättre än förväntat,

När jag satt på bussen påväg till skolan så tänkte jag, vad är det jag kan och inte kan i filosofin? Jag kom fram till att jag bara kunde allt lite sådär ni vet. Det hela gjorde mig lite nervös. Men när jag väl satt där vid bordet så klanade allting för mig, tur är det. Babblade på en massa om allt och inget, vi kom in på Björn Gustavsson och de andra komikerna. Jag menar, dem har väl inte så mycket med filosofi att göra, well well.

Provet gick iallafall bra för min del, eller ska jag säga den muntliga disskusionen istället kanske. För det känns inte som ett prov när man sitter där. Nu tänkte jag vara lite duktig, har inget för mig idag ändå. Så tänkte börja skriva lite på reflektionen, se hur långt jag kommer. Om jag orkar och känner för det så blir det även träning ikväll!

Filosofiprov

Snart ska jag ta bussen till skolan för att ha endast en lektion, känns lite onödigt. Men vi ska iaf ha ett filosofi prov sen slutar jag. Hur kommer detta att gå? Förra "provet" satt vi bara och diskuterade olika saker. Hoppas att det är så den här gången också, så att det inte är något ansträngande. En annan sak som också är bra det är att vi bara är halvklass idag, vilket gör att vi är lediga från filosofin nästa vecka :) Tänkte först va duktig och cykla till skolan men när jag vaknade imorse så såg jag att det ösregnade ute (vilket det gör fortfarande) Så nix, det blir inget med det.

Vårterminen,

Satt och tänkte lite, om hur snabbt vårterminen verkligen kommer att gå. Vi kommer att ha fem veckorns praktik, lediga två veckor plus att vi är lediga andra smådagar. Det kommer även att hända en massa roligheter nu under sista terminen, jag åker till portugal i fem veckor, det är bal, student, studentfester (Ja, jag har inte gått på en enda, men nästa fest så. Vi har till och med besämt oss för vad vi ska klä ut oss till!) Efter studenten har vi sommaren som väntar på oss, det är så underbart. Nu går vi även mot ljusare tiden, I love it!


12 Januari

Nu har det gått tre veckor, och farfar kommit hem. Jag snackar såklart om Diddi, jag är inte längre hundvakt åt denna underbara hund :) Längenheten är faktiskt lite tom måste jag säga. I helgen har jag festat och bakat skulle man kunna säga. I fredes så förfestade jag, anneli och madde här hemma hos mig, vi sjöng sing star tills vi inte hade några röster kvar. Sen gick vi ut där det inte alls var lika roligt, hur kommer det sig att förfesten är för det mesta alltid roligare än den riktiga "festen"?

I lördes så var jag hemma hos Frida, vi var duktiga och bakade muffins hela kvällen. Framåt halv elva tiden så blev frida sugen på att gå ut och försökte övertala mig, men jag kände inte alls för det. Så vi blev hemma och kollade på det bästa från timeout. En lugn och skön lördagskväll alltså.


Back in school

Första skoldagen för iår, fick sluta fyra timmar tidigare. Väldigt positivt! Annars har det inte hänt så mycket idag och kommer inte hända så mycket. Blir lite pluggande och så ska vi göra tacos. Gott! Det var längesen man vaknade upp och så var det en massa snö ute, detta hände i morse. Kan bero på att jag sov hemma hos pappa, för inne i stan så var de inte alls lika mycket snö.




Godmorgon!

Idag är det vår sista dag innan skolan börjar igen. Tog ledigt från jobbet idag, kände att jag behövde en ledig dag innan vi börjar. Så idag ska jag inte göra så mycket ska in till stan med Madde och Anneli (Kanske Micha?) och luncha och shoppa lite. Skulle behöva lite nya kläder! Inte shoppat på evigheter så det är jag värd :) Plus att jag har ju jobbat nu, snart kommer lönen. Men den största delen av den ska jag spara till Portugalresan. Kommer ju vara borta i fem veckor, då behöver man lite pengar :)


Underbar,

var det som gällde igår! Förfest hemma hos Max med nyårsfolket. Guitarr Hero och Sanning & Konsekvens (Den elaka versionen). Vid elva tiden tog vi bussen in till stan för att gå till Underbar. Som resten av Halmtads ungdomar också skulle göra denna kväll. Det var knökat med folk där inne, mer än vanligt. (Dem var tvugna att skärma av en del av sittplatserna för att använda de som garderob, så mkt folk var det) Annars var det lika roligt som vanligt! :)



Lägger upp en mindre nykter bild på mig och Frida från Magaluf. Nostalgi när man kollar igenom bilderna. Om det hade varit varmare där nu hade jag tagit en sista minuten, helt klart.
I miss.

Min helg

Hela helgen har bestått av flytt, har nämligen hjälp till Frida att flytta hemifrån. Så vi har flyttat en massa kartonger, skruvat ihop möbler och fixat och en massa annat. Nu är nästan allt uppe och det ser riktigt bra ut. Jag vill också flytta hemifrån! Kunna få inreda sitt eget hem :) Hämtade även hem en brun pappa igår natt. Han kom hem från Gran Canaria där han varit i två veckor, man är ju bara lite avundsjuk. Ser ju ut som om att jag hade varit i Blekinge, jämfört med honom ;) Ska snart köra hem till Frida, pizzatajm! Btw, så är det vääldigt skönt att ha körkort! Nu ska jag bara spara ihop till en egen bil :P


2009

Första dagen på det nya året, 2009 är firat och inskålat. Nu har vi ett helt nytt år framför oss gott folk. Som kommer att fyllas med en massa roligheter :) Vaknade upp rätt tidigt idag, så jag tänkte att det var lika bra att gå upp. Ingen bakfylla som har drabbat mig, och det är jag väldigt glad över! Däremot så har jag enorm diskhög som står och väntar på mig, mindre roligt och inte alls lockande.

Kvällen igår var faktiskt lyckad måste jag säga :) Kvällen började som sagt hemma hos mig med god mat och Sing star. Hemma hos Lovisa och Henke var det trevligt folk och en massa guitarr hero. Jag testade på trummorna, men det var nog inte riktigt min grej. Fick hålla mig till sången istälet. Festade hela natten lång och tog 2.20 bussen hem (trodde jag). När jag i själva verket kom till busshållsplatsen så fick jag stå där och vänta i 30(!) minuter, det sög otroligt mycket!! Höll på att frysa ihjäl. Usch usch usch. Testade även att ringa till Halmstad taxi, för att jag ville var ju att komma hem så snabbt som möjligt och gå och lägga mig. Men hos Taxin så tutade det upptaget hela tiden och det kan man ju förstå när halva Halmstad ska åka hem just när jag också skulle göra det. Aja, inget jag kunde göra åt tillslut kom bussen, det bästa var att på Österskans så bytte han bussnr till de jag skulle fortsätta åka med, så lite glad blev jag.

Idag är det även Fridas 21-årsdag, ett stort GRATTIS till dig gumman :D
Hoppas att du får en trevlig dag idag (och att du inte är bakis)


RSS 2.0