Flytt på G

Nu är allt packat och klart, ska ta bussen vid halv hem till Frida för att bo där en vecka framöver! :) Om det blir finare väder i slutet av veckan drar vi upp till resten av familjen Nyvelius som kommer befinna sig i den fina staden Marstrand. Och är där över helgen, om inte vädret tillåter så stannar vi hemma. Vem vet, i så fall kanske det blir fest hos oss till helgen. Men som sagt, det får vädret bestämma! Jag vet inte riktigt vad jag vill, båda känns lockande! :P

Getinge

Sitter hemma hos Micha nu, ändrade planer det blir inget festande med Slöingegänget. Ska på en annan fest, nämligen hem till Robban där Thore och lite annat folk är. Kanske blir utgång efter det, det återstår och ser. Just nu är vi i alla fall fast i Getinge i och med att det inte går någon buss förren tjugo över nio. Bonnaställe ;) I stan går dom ju två ggr i timmen när det är helg. Aja :P Ha en bra kväll allihop!

Party tonight

Festen funnen, förfesten har fått sin plats. Kvällen klar. Malin och jag tar bussen till Getinge för att förfesta med folket hemma hos Micha för att senare ta bussen vidare till Slöinge för fortsatt festande. Lär bli en rolig kväll med det bästa folket! <3

 


Gårdagen / Idag

Fredagen spenderades tillsammans med tjejerna. (Vi får ta och fika nästa vecka Anna?). Efter en sväng i stan tog vi bussen hem till mig och hade allmänt trevligt. Satt och snackade, lyssnade på musik och spelade kort. Vid sju på kvällen bestämde vi oss för att sticka på fest, så vi tog bussen två hållplatser för att vara exakt :P (Palla gå när vi åker gratis buss) Väl framme vid stugan så spelades det ölspelet (som vanligt ^^, haha) Det var riktigt trevligt. Gyllene tider, trevligt folk, stuga - en av de första sommarkänslorna jag har fått i år. Efter det tog vi bussen hem till Pontus, som hade en liten fest! Fyllemat på Mc Donalds blev de senare på kvällen, innan jag tog bussen hem och sov.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska hitta på något med Malin (för en gångs skull) Hehe :) Getingarna är sugna på att festa ikväll med, så vi får helt enkelt se vad som händer. Klockan är bara två just nu.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :S Jag är ensam hemma, så det är så lugnt och skönt :) Nästan för lugnt! Haha. Just nu funderar jag på om jag har feber! :O Varför ska jag alltid lyckas att bli sjuk på fel tillfällen? Man vill ju inte vara sjuk när det händer massa roliga saker. Som på söndag tex. då ska jag "flytta" hem till Frida för att bo där en vecka. Då vill man ju inte vara sjuk. Suck. Aja, nu ska jag gå och göra något annat. Känner endå att jag inte skriver om ngt vettigt....


Borta bra men hemma bäst?

Hemma igen, citatet stämmer tycker jag. Borta är bra, men hemma är bäst. De här två dagarna har bestått av shopping och mat, typ. Den här gången fick; tre linnen, en kjol och tre par trosor följa med hem. Nöjd med inköpen :) Fast det är sommarkläder, så nu hoppas jag verkligen att sommaren kan komma tillbaka. Så jäkla tråkigt det är!

Helsingborg/Helsingör

Idag har vi varit hemma hos Farmor och Bengt och firat mig och farmor som fyller år idag. Jag brukar egentligen inte tycka om tårtor så mycket, men den tårtan hon bjöd på var god! Imorgon ska vi gå upp tidigt för att ta tåget söderut, nämligen till Helsingborg där det blir shopping och lite annat, ska även övernatta på ett hotell. Torsdagen kommer spenderas i Danmark, tro det eller ej, nämligen i Helsingör! :P Haha. Så jag kommer inte att vara så aktiv på bloggen, om ni vill ha kontakt med mig så har jag mobilen med mig! 


En annan dag

Jag ändrade mina planer angående skrivandet av magalufresan precis. När jag skulle börja skriva så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde de första dagarna, så för att få tillbaka minnet behövs det bilder. Bilderna har jag inte fått av Frida ännu, så jag kommer att skriva om resan när jag fått bilderna av henne. 14 dagar är en lång tid!

Eurostop

Nu ska jag och mamma ut och övningsköra en sväng, ska bland annat till eurostop och kolla lite kläder! Jag får skriva om Mallisresan när jag kommer hem igen! Ha en bra dag allihop :)

Blixtrar å dunder

Sitter här med min laptop i köket, mamma sover det är tyst och lugnt. Fel, skulle inte tro det va. Det blixtrar och åskar ute! Och här sitter jag själv, är ju inte speceillt trevligt måste jag säga. Jag hatar när det blixtrar och åskar. Vad ska det vara nödvändigt för? Så jäkla onödigt, plus att det ÖSREGNAR ute med. Var tvungen och stänga fönstret. Suck. Vad hände med sommaren? Är det meningen att den är över nu, precis som förra året? Vad har hänt med sommaren de senaste åren? Jag saknar varma sommarkvällar och allt som hör till. Behöver jag ens förklara mig? Jag tror ni förstår vad jag menar. Jag känner inte ens för att diskutera det här med vädret, det får mig bara att tänka tillbaka till Mallorca. Där solen alltid är framme, så jäkla härligt. Och här sitter jag, glor ut i regnet. Blöööö. "Kom och ta mig långt här ifrån, långt härifrån" Ja, tack! Jag kan bara tänka mig hur underbart roligt folket har nere i Magaluf nu. Magaluf resan kommer bli svårslaget måste jag säga. Man måste åka dit för att förstå!


Midsommar

Jag börjar med att skriva om min midsommarhelg. Jag kanske borde börja med att skriva om vår resa, men i och med att det har hänt så mycket, så är det mycket att skriva om. Tanken av att bara skriva så mycket får mig att inte vilja skriva, men samtidigt vill jag berätta hur roligt vi har haft det! Men om jag tänker efter så är det bättre om jag tar det imorgon, så om ni är sugna på att läsa om Mallis så kika in här imorgon! Ikväll skriver jag om min midsommar!

Fredag: Jag kanske borde ta det från början? För att ni ska förstå hur trötta och sletna jag och Frida var denna dag. Vi gick och la oss sex på morgonen efter en lång natt festandes, i och med att jag fyllde 18 torsdagen så firade vi det! Kan även säga att jag fick en skyllt av Frida där de stod: 18 Today, som jag fick gå runt med hela dagen! Så alla som vi gick för vi grattade mig ^^ Aja, tbx till fredagen. La oss sex, för att få sova ett antal minuter. 45 minuter för att vara exakt, 6:45 ringde klockan och vi var tvugna att gå upp varken vi ville eller inte. En timme senare kom vår buss och hämtade oss, tog oss till flygplatsen och vi checkade in. 4-5 timmar efter det befann vi oss i en bil norrut, back to Halmstad. Det var rätt så deprimerande och komma hem till regn, när vi i stort sett har haft sol i två veckor.. Väl hemma, var det bara till att duscha och byta om för att en timme senare ta bussen hem till familjen Nyvelius. Där det bjöds på god midsommarmat! Tanken var att vi skulle på fest till en stuga på Östra, men då har de folket som skulle vatt där stuckit till Karlstorps camping istället, fråga mig inte varför. Vi stack dit för att träffa våra kompisar från Värnamo, en sak är ju säker jag kommer aldrig mer åka dit på midsommar. Vi möttes av flera polisbilar och poliser, flera ordningsvakter, inhängnat område, flera fulla vinglandes  turister som sjöng en och annan sång. Jag förstår mig inte på dem, det var inte roligt alls. För att få komma in på campingen var man tvungen att betala inträde på 300kr, inte en chans att jag gjorde det. En av killarna kom med förslaget att vi kunde klättra över staketen, oavesst det skulle ju säker funka. Jag menar det kryllade av ordningsvakter och poliser! Haha. Så vi övertalade dem att följa med in till stan istället, vilket de gjorde. Så vi tog bussen in med ett gäng partyglada killar. Som livade upp stämningen en del på bussen, tror inte att busschauffören var speciellt glad, men vafan. Det är ju bara midsommar en gång om året? Väl framme i stan gick vi en runda, senare bestämde vi oss för att ta bussen hem då varken jag eller Frida var på festhumör! 

Lördag: Vaknade upp rätt så tidigt, stack hem till Frida en sväng för att hämta mina saker och min present, som jag för övrigt tycker väldigt mycket om. En glasskål i en båtmodell typ, finns i olika storlekar så jag ska ta mig och köpa de andra också :) Väl hemma igen, så var det bara till att börja städa, packa upp resväskan och hjälpa mamma laga maten till kvällen. Timmarna gick snabbt, förste gästen som kom var Malin vid sex (mycket roligt och träffa dig igen!) Fick ett halsband och armband även masker till hår och ansikte! Det är välbehövt kan jag säga. Ska se till att ha en dag då jag ska ta hand om min kropp, hemmaspa! Runt sju kom resten av gänget: Frida, Pilla och Emelie. Jag bjöd bara de av mina kompisar som är över 18, i och med att vi skulle ut på puben senare. Så ni andra, vi får ta och fira mig någon annan dag! Till middag bjöds det på någon kycklinggratäng, ris och sallad. Efterrätten var kladdkaka som jag för övrigt var sugen på hela min vistelse på Mallorca! Fråga mig inte varför? Efter det chips och godis! Mycket bättre kan det inte bli, trevligt umgänge och god mat (om jag får säga det själv). Detta måste vi göra om gott folk! Vid halvtplv ringde vi taxin och åkte in till stan. Lata som dom är tog vi taxin, det tar bara 15 minuter att gå in till stan från mig. Aja, i vilket fall så hamnade vi på Elvan där vi va nån timme, efter det stack vi till Valentine där det bjöds på dans och sång! Fråga mig inte vad klockan var när vi tog taxin hem igen, för det har jag ingen aning om. Okej, det kanske blev lite för mycket dricka för mig igår, men vafan man är ju bara ung en gång i livet? ;) Mycket lyckad kväll måste jag säga, tack tjejer! <3

Söndag: När jag vaknade i morse var jag inte lika pigg som jag varit dan innan kan jag säga. Jag brukar aldrig bli bakis, men i morse blev jag det. Vad kan det bero på? Måste ha varit all vin jag drack dan innan..  Halva dagen har jag tillbringat i min underbara säng! Tagit igen ett antal timmar jag har förlorat de senaste två veckorna. Har inte gått utanför dörren idag, varför skulle jag göra det egentligen? Ösregn hela dagen, så nej tack. Jag har kollat film, läst en bok och läst min nya veckorevyn. Även kollat igenom ett x antal bilddagböcker, lagt in bilder på bdb. Så om ni är nyfikna på min gårdag, in med er där och kolla! Kommentera bilderna när ni endå är inne vetja ;)  


Resan kan börja!

Allt är nerpackat, väskan väger 18,9 kg. Jag klarade det med 1,1 kg tillgodo! Matsäcken är fixad, resväskan står vid dörren - allt är fixat och klart. Det känns otroligt bra att få komma iväg ett par veckor. Nu ska det shoppas, sola/badas och festas som aldrig förr! Bilder får ni när jag kommer hem igen, antagligen efter midssommar någon gång - när jag har tid.

Nu vill jag önska er två riktigt goa veckor - för det ska jag och Frida ha!
Kommer inte ha så mycket tid att uppdatera bloggen och ni vet självklart varför. Så vi hörs när jag kommer hem igen :)


PUSS OCH KRAM KOMPISAR! <33

Sommarlov!

Jag säger bara en sak: SOMMARLOV!


Jordgubbar

Nyss hemkommen från en övningskörstur, kört runt lite och fixat ett par saker. Vi köpte jordgubbar, så snart ska jag äta mina första jordgubbar för i år! Mums säger jag. Man blir ju bara såå sugen på jordgubbar när man ser den här bilden eller vad säger ni? Åhh va gott!! :P

image19

Ansiktsbehandling

Vi slutade tidigt idag, så jag cyklade hem och började packa ner lite smått :) Alla kläder är nästan nere nu. Hur kommer det sig att man alltid tar med sig för mycket kläder? Det gör i alla fall jag, det känns som att jag inte kommer att använda allt. Men det är bättre att ha med sig för mycket än för lite? Eller? Det är ju så svårt att välja när man ska packa ner, man vet ju inte vad man kommer använda ;) Så det slutar med att man tar med allt man vill helt enkelt :)

Snart ska jag iväg på en ansiktsbehandling, det ska bli skönt. Fick ju det av min kära mormor som tyckte att jag behövde det mer än vad hon behövde det, vilket också stämmer. (A) Haha, Ne men det var snällt av henne :) Ciao!

Movietime

Ska snart cykla till skolan för att starta dagen med en spansk film. Kommer inte ihåg vad den heter, men den sägs vara bra iaf. Måste bara säga också; det är min SISTA spanska lektion idag!! Fattar ni vad jag är glad eller? :) No more Spanish. Sen är det ju en annan femma om jag skulle snacka lite spanska när vi är på Mallis, men de är ju en annan sak. Efter spanskan har vi turism, vet inte alls vad vi ska göra då. Antagligen utvärdera "Sture på stan".. Nu måste jag cykla, have a good day!  

Ännu en skoldag...

....avklarad! Onödig dag måste jag säga, det viktigaste jag gjorde var att skriva ut mitt svenskaarbete. Nu sitter jag och väntar på att Anna ska bli klar med sitt svenskaarbete, sen ska vi in till stan en sväng och kolla efter gardiner till mitt rum! :P


Horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Högt tempo och massor av aktiviteter präglar måndagen trots att du egentligen vill ta det lugnt just nu.

Det kommer säkert stämma, det händer massor med saker nu! Både roligt och inte roligt. Vill hinna att bara ta det lugnt någon dag innan vi åker, det lär ju behövas menar jag! ;) Haha. Nu börjar min lektion!


3 Dagar

Idag är det bara tre dagar kvar tills vi åker ner till Kastrup för att spendera natten där. 6.40 går vårt plan till mallorca! Jag kan inte fatta att tiden har gått så snabbt, nu är det bara tre dagar kvar! :D Wiiiiie, va kul vi ska ha!! Dem här tre dagarna kommer också att gå snabbt, jag ska hinna med en massa förberedelser och fixa klart saker innan jag åker. Som ni vet var vi på ikea igår, så vi ska skruva ihop min byrå och hylla, hänga upp min spegel och lite andra småsaker. Måste också göra allt annat man ska göra innan man åker iväg på en resa, ni vet vad jag menar!

Idag ska jag vaxa mina ben och bikinilinje, autch.. Njae, det gör faktiskt inte såå ont :P Det ger ett bra och hållbart resultat! (Minst 3-4 veckor) Efter det kommer Frida och hämtar mig så ska vi handla lite mat som vi ska ha med oss..

Nu är jag i skolan, vår historialärare kom aldrig till lektionen, så nu har vi en jätte håla. Så alla i klassen passar på att skriva klart sitt svenskaarbete, jag är klar! Så nu har jag sommarlov ;) Inga mer läxor eller prov, nu har vi ett år kvar, sen tar vi studenten ;) Haha!

Gårdagen

Jag måste bara skriva lite om gårdagen också, innan jag börja skriva klart svenskan! Vi var som sagt på Östra Stranden ett par stycken, bla. getingarna och stenström + gänget. Plus boys. Härlig kväll, får göras om tycker jag. När jag kommer hem kompisar ;D Dock stannade jag inte så länge, i och med att vi skulle upp tidigt idag. När jag cyklade hem ringde en viss person som inte jag har snackat med på evigheter, lite kul va det ^^ Här kommer ett par bilder :)

 

Ikea & Väla

Idag bestämde vi oss för att åka ner till Ikea och Väla, duktig som jag är så övningskörde jag dit. Allt gick toppen :) Nu är jag helt slut efter att ha gått i affärer flera timmar. Men det var de värt, har hittat en massa fina saker. Bla, till mitt rum. Så köpte jag en byrå, spegel, hylla och lampa. Samt lite prydnadssaker :) Nu är det bara en ny bokhylla jag ska ha, sen är det perfekt :) Bokhyllan ska vi in och fixa i veckan, måste beställa den för den finns inte på lager.. Nu ska jag skriva klart mitt svenskaarbete, imorgon är det i stort sett SOMMARLOV. För då har vi ingeting kvar i skolan att göra.

RSS 2.0