Forsta veckan pa Dianamar

Sitter just nu pa ett internetcafe precis vid hotellet. Finns en massa saker jag skulle kunna skriva om men det skulle ta evigheter och det har jag inte lust med. Att sitta har kostar trots allt 2,5 euro for en timme. Vi far ta allt det roliga nar jag kommer hem igen! :)
 
Imorgon har vi varit har i en vecka, tiden har gatt valigt fort maste jag saga. Kanns som om det var igar vi stod i receptionen med vara vaskor och vanatade pa att Eva skulle komma och hamta oss. Hoppas att den resterande tiden kommer att ga lika snabbt. Fem veckor ar trots allt en ratt sa lang tid. Vadret var inte sa bra nar vi kom, men nu har det borjat bli battre och riktigt varmt. Dock sa jobbar jag hela dagarna sa har inte tid till att sola. Utan jag kan bara sola pa de tva dagarna da jag ar ledig.

I miss my friends. Om ni kunde varit har sa hade det har stallet varit toppen! Anneli, Madde och Frida - ni ar bast. Bara sa att ni vet kommer jag att krama om er nar jag kommer hem! <33 Lova mig att vi ska gora den har sommaren oforglomlig. Jag haller mina tummar och hoppas verkligen att vi kommer ivag pa en resa tillsammans i sommar. Den hade blivit oslagbar...

Albufeira ar mycket finare och storre an jag hade forvantat mig! Trivs valdigt bra har, men som sagt det hade varit roligare med er! Dianamar ar ett litet men valdigt mysigt hotell. Har lart mig i stort satt allt nu och det flyter pa bra. Nu har jag inte tid till att skriva mer, men ni ska veta att jag saknar er.

Love Caroline

RSS 2.0