28 Mars

Im back! Shit vad 2 veckor går snabbt.. Jag hade lätt kunnat stanna 2 till! Men men, nu är det bara till att räkna ner till nästa resa (magaluf) 72 dagar kvar! (A) Jodå, den här resan var väl lyckad, kunde ju haft lite bättre väder sista veckan, men det är inget man kan göra åt. Skulle kört vattenskoter sista veckan, men de gick inte för det blåste för mycket :( Får spara vattenskotern till Mallorca då! Det är inte klokt så fort man börjar fjälla när man kommer hem, har redan börjat göra det i ansiktet :/ Tss. Aja. Hinner inte skriva mer nu, ska in till stan med frida! :)

PUSS & KRAM KOMPISAR :)

13 Mars

IDAAAAAAG åker vi! :D Hejdå kalla Sverige och hejdå kompisar :) Hoppas ni får två trevliga veckor, för det ska jag ha! Sola&Bada, åhh vad jag längtar till stranden imon! :D Nu är allt packat och klart, Morfar kommer och ska köra oss till flygplasten vid ett. Så de är ett par timmar kvar. Men det ska bli SÅÅÅ skönt, åhh. Nu är det min tur att åka ;) En viss Anna Huttu åkte dit för ett par veckor sen. Och då va de jag som va avundsjuk, eller vad säger du Anna? ;) Jag kommer nog inte kunna skriva så mycket där nere, men om jag har tid och lust och hittar ett internet cafe så skriver jag en rad, eller två :)

PUSS & KRAM, VI SES OM TVÅ VECKOR KOMPISAR <33

11 Mars

Sitter i skolan nu, vi har lunch. Ingen god mat i skolan, tur att vi får fika. Vi har en lång rast, börjar vid halv ett igen. Nu kommer Amanda och masserar mig! Gud vad skönt, kanske skulle ta och beställa en massage tid? Ska endå till sån där skönhetssalong idag :P Idag måste jag hinna med att ta bussen till Spa Harmoni i Söndrum, sen övningsköra, se vad jag ska ha med mig till Gran Canaria, Packa, Plugga Naturkunskap. Prov på torsdag(!) Så måste till skolan första lektionen och skriva det. Bättre de än att ha det efter lovet sen, för då kommer jag ha mkt annat, matteprov tex :O Kommer inte hinna att träna idag, kanske gör det imorgon, fast då ska jag träffa Frida. Får bli att träna när jag kommer hem om två veckor igen? Kan ju träna lite där nere också, typ springa på stranden då får man en snygg solbränna på köpet också ju ;) Nja, det får jag se. Vi lär iaf gå rätt mkt där nere iaf.  

10 Mars

Studiedag idag, skönt och vara ledig. Har pluggat lite naturkunskap och snart ska jag ta bussen in till stan för att fika med Madde, Malin, och Vicky :) Trevligt. Hinner inte skriva mer nu!

9 Mars

Igår var det fest med min kära Madeleine! Födelsedagskalas för Jocke och Fidde som fyller 18 snart! Grattis till dom och tack för festen! Festen var lyckad, jag och madde hade det skoj :) Vi har kommit på ett motto som ska följas varje gång vi festar tsm, vi får se om detta lyckas eller ej, men igår gick det ju rätt bra ;) Haha.
Idag då, vaknade alldeles seg, undra varför? Aja, tog iaf fram alla mina sommarkläder, och jag kom på en sak. Jag hade inte alls brist på sommarkläder vilket jag trodde jag hade, snarare mer än vad jag behöver. Så egentligen behöver jag inte köpa ngt nytt. Men det är ju alltid lite roligt med nya kläder, eller vad säger ni? (A) Grattis till Morfar och Farfar som fyller år idag också. Så det blir släktkalas hemma hos mormor och morfar senare, egentligen orkar jag inte, men jag tror inte att jag har ngt val. Så det är bara till att gå dit. Får god mat iaf! Jag är hungrig. Brukar alltid vara det dan efter en fest och törstig!
Imorgon ska jag in till stan för att fika med mina tjejer, vet inte riktigt vilka det är.. Får fråga dig sen malin! :P
Blir nog lite shopping för mig också, ska köpa mina svarta vagabond skor som va slut på väla :O Sen är jag ute efter en tjock tröja, som man skulle kunna ha på kvällarna. Får se om jag hittar ngt.

6 Mars

Vet inte riktigt vad jag ska göra, jag är hemma från skolan idag, mådde inte så bra imorse :(
Hoppas att det är bara ngt tillfälligt och är borta imorgon! Tänker inte vara hemma och sjuk på lördag iaf, inget får komma emellan min och fridas shoppingdag på väla, så de så! Så håll tummarna att min förskyldning eller vad de är för ngt är borta på lördag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på här hemma, är ensam hemma till fyra sen kommer mamma hem från jobbet. Jag har bara sovit idag, försökt den metoden ni vet att sova bort förskyldningen, och det hjälpte faktiskt lite. Kanske ska gå och lägga mig i min säng och kolla på ngn bra film? Ja, det gör jag!

5 Mars

Ännu en underbar dag, fint väder nästan lite vårkänslor. (Om vinden inte skulle varit så kall)
Kort skoldag idag också, Idrotten va jag inte med på, är ju förskyld och så. Sen historia lektion då vi jobbade med några frågor, sen stack jag till doktorn för att röntga mig, efter det bar de av ner till stan där de blev lite shoppning och mat med malin! Köpte ett par vita skor, perfekt nu till våren och sommaren :) Nu ska jag äta!

2 Mars

Back to school, är det som gäller imon. Ny vecka, nya tag. Hum.
Skrev precis klart argumenterande uppsatsen, vilket känns skönt. Har bara två redovisningar (+ argumenterande uppsatsen som ska in imon), den här veckan rätt skönt. Lediga på tisdag också! LEDIGA! Yes. Nedräkningen till Gran Canaria är i full gång, dagarna går snabbt! Bara 11 små dagar kvar, sen bär det av mot varmare breddgrader <3 Jo, det finns en annan sak. I april lämnar vi Vallås och flyttar till Rotorp!

RSS 2.0