Dagarna bara flyger iväg..

Helgen har varit nice. I fredes var de lugnt, film och godis. Gott! I Lördes var jag duktig om jag får säga det själv! Jag jobbade, på en utav mina lediga dagar. Caaaash. Och de gillar vi, inte sant? Malin. Vi måste till Göteborg inom en snar framtid. Kvällen tillbringades med dom bästa. Middag hos Madd, sen buss/taxi till Bäckagård på förfest sedan in till stan för att träffa lite trevligt folk :)

.... Snart är vi inte vi fyra längre ....

:(



Finns det något värre än att sitta på en buss och va kissenödig? Jag tror inte det.


Hard work work!

En kort och snabb uppdatering. Jobbet flyter på, imorgon är det redan fredag. De gillar vi. Idag har jag varit på jobbet i 13 timmar, 5 timmars övertid. En applåd till mig själv. Jobbar antagligen över imorgon med om dom behöver, lika bra att passa på när man kan. Godnatt :)

Den tjugofemte smäller det...

Igår kom lönen, nu är jag rik igen :) Dock så fick jag bara för tre veckor, nästa månad blir det fullön! Jag är så shoppingsugen så de inte är sant. Blir förmodligen Göteborg på lördag, men skulle inte förvåna mig om jag inte hittar något?! Jobbat 4-12 idag, vet inte vad jag ska hitta på nu? Söka jobb i London kanske? Hitills har det inte gått särskilt bra....
 


24 Augusti

Dålig uppdatering, I know. Men jag vet inte, jag känner inte ens för att blogga. Funderade på att ta bort bloggen, men då skulle jag inte ha någonstans att skriva om ifall jag skulle vilja skriva något. Så. Ja. Helgen.

Utgången i lördes va rolig! Förfesten var helt klart bäst, men så är det för det mesta. 

      

            
 

Party like a rockstar.

Nu är allt färdigt för kvällen, cidern ligger i kylen och väntar. Det är bara folket som fattas, de kommer antagligen när som helst :) Nice! Tidigare idag var jag inte särskilt pepp, men nu framåt kvällen. Yeah. Give me a shot liksom. Kanske inte borde ha för höga förväntningar på kvällen? Då brukar det inte bli så roligt.. Äsch, de får bli som de blir :) Det är iaf sista utekvällen i Halmstad med hela gänget. Sorligt men sant.



Student 09

I veckan började skolan igen och jag kan säga helt säkert, jag saknar inte de. De klart, klasskompisarna skulle de va isf. Men de jag tyckte mest om träffar jag fortfarande och de kommer jag alltid göra :) Ne, ni. Jag saknar inte skolan de minsta. Alla prov, läxor. Nej tack.. Nu tänker jag inte plugga på minst ett år. 

Så skönt att vi har tagit studenten, fy fan va vi är bra!



En utav de roligaste dagarna i mitt liv.


Svamp och hästar

Har precis kommit hem. Har spenderat dagen uppe i Bygget tillsammans med pappa, Maria och Fredrik. Började med svampplockning i skogen, riktigt avslappnande! Lugnt och stilla, bara vi och Marias hund som sprang lös :) Sen åkte vi tillbaka, gick ut i hagen och va med hästarna. Riktigt mysigt. Nästa gång ska jag rida! Det har jag saknat, red mkt när jag var liten. Men har inte gjort de på evigheter nu, så de ska bli roligt :)
 


Nu ska vi äta :)

Sorry för kass uppdatering men har hel enkelt haft annat för mig. I måndes flyttade jag hem till Frida där jag även är kvar nu. Har sökt jobb bland annat, dock inte med något reslutat. Än. Ikväll fortsätter sökningen! Igår träffade jag Madde för en fika på stan, mys :) Nu vill jag bara träffa min nyblivna skåne (Anneli) också, men det gör jag förhoppningsvis i helgen(?!).
Nu luktar det mat i hela lägenheten, mm gott! Det väntas pannkakor. Frida står och steker dom och jag sitter och väntar, hungriga är vi båda två. Så uppätna kommer dom att bli! 1½ tim övertid på jobbet idag. Är värd vartenda öre när lönen kommer. Jag längtar.

Maaaat.



Timmarna rinner iväg på jobbet ibland och jag gillar de.

Sjuttonde augusti tvåtusennio

Har egentligen ingeting att skriva men gör det ändå. Måndag idag, ny vecka har börjat. Det sa bara poff och så va första arbetsdagen avklarad för veckan. Skönt när tiden går snabbt! Det är detsamma med min förkyldning, dock går det nog mot de bättre och de gillar vi :) Idag känner jag för att göra lite nytta här hemma, får se vad jag tar tag i idag :P

Nu: äta något!

Sundays is boring!

Igår var det utgång som gällde. Jag trotsade min förskyldning och stack ut. Så tråkigt att bara vara hemma hela tiden. Så, jag fixade till förfest at my place sedan blev det en sväng in till stan. Roligt att träffa mina vänner igen :) Den senaste veckan har jag bara jobbat och sovit känns det som.

Den här veckan blir det andra bullar, jag jobbar mellan 6-15 så. Händer det något roligt i veckan, hör av er till mig ;) P.S. Bara jag som tycker att söndagar är tråkiga? Mamma och jag åt lunch i stan tidigare idag sen har jag inte gjort mkt mer. Suttit vid datorn till större delen av dagen, sökt jobb i London. Så nu håller jag en tumme. (Två betyder otur) Jobbsökningen fortsätter imorgon.

Äntligen helg.

Fredag. De gillar vi. Egentligen var de tänkt utgång, sista gången tillsammans med Almgärd innan hon flyttar upp till huvudstaden. Men, jag är sjuk. Jag får inte gå ut och hade nog inte orkat heller för den delen. Det är tråkigt, men sånt är livet antar jag? Istället blir det en myskväll m mamma, hon är också sjuk så vi kan hosta ikapp. Måste hitta på något med någon imorgon, innan jag dör av rastlöshet. Nästa vecka jobbar jag mellan 6-15, lite mer normala tider.

måste jag träffa er, mina kära vänner.

Det har gått alldeles för lång tid sen sist, dagarna bara flyger iväg. Den här veckan har jobbet tagit all min kraft. Dessutom känns det som att sommaren är över, inte roligt.

Varför känner jag såhär?

Har fått en hel del saker gjorda idag. Tänker inte skriva upp allt här, men det känns skönt och det går åt rätt håll. Känner mig fortfarande inte på speceillt bra humör. Vet inte vad det beror på? Jag hoppas att det vänder snart, för det är inte roligt. Så har man blivit riktigt förskyld också, det gör inte saken bättre. Nu säger jag godnatt för ikväll. Klockan ringer tidigt imon bitti. Eller ska jag säga inatt?



Jag och Frida <3


Dags att ta nya tag igen.

Hemma från Arboga igen, känns skönt att komma bort lite men har nu kommit hem med en riktig förskyld mindre roligt. Vid halv två tiden i natt rullade vi in på Halmstads gator igen, då blev det en liten powernap för att sedan åka och jobba. Jag har iaf haft en toppen helg, riktigt roligt. Medeltidsdagarna var awesome! Party, marknad, bad i ån, riddarspel, god mat och trevligt sällskap. Har inte fått några bilder än, men de kommer upp senare.

Ny vecka, ny dag. Dagarna rullar på, vart tar alla dagarna vägen? Måste ta tag i mitt liv.

Roadtrip till Arboga!

Imorgon är det fredag vilket innebär att det är sista arbetsdagen för veckan, de gillar vi. Men det är inte bara de. Imorgon är det även Arboga som gäller. Direkt efter jobbet så tar jag och Frida hennes bil och kör upp till Camilla och Cicilia! Det blir en liten roadtrip, mkt roligare än att sitta på ett tråkigt tåg i sex timmar.

Kommer att vara i Arboga över helgen. De har någon medeltidsfestival där över helgen så de skulle tydligen va mkt folk och fest eller va dom sa, sen blir det även utgång i Örebro på lördag skulle jag tro. Roligt att komma bort från Halmstad ett litet tag och hälsa på våra kära magalufkompisar :)

Vi hörs när jag kommer hem igen! P.S. Jag vill också till Fiesta ikväll. Men med tanke på att vi ska köra direkt efter jobbet imorgon så kan jag inte dansa med mina vänner på Fiesta. Det suger, men har tyvärr inget val :( Så, mina kära vänner, dansa lite åt mig också är ni snälla!



Magaluf 08, ett minne för livet.

Fick en timme i brassestolen, alltid något?

Jag tänker inte ens skriva hur det gick på jobbet idag, skit rent ut sagt. Allt krånglade,
så skönt när klockan slog tolv och vi kunde lämna skiten.
 
När jag kom ut ur dörrarna möttes jag utav en otrolig värme. Hade för mycket kläder och en varm bil, gissa om jag var svettig när jag kom hem?! (ACn fungerar inte för tillfället) För att jag skulle bli på lite bättre humör tog jag Mc drivern på Mc Donald's när jag körde hem, det var jag värd! Passade även på att sola lite i trädgården, underbart tänkte jag. Här ska jag ligga hela eftermiddagen. Ao vesst, efter en timme försvann solen. En massa moln. Så ja, det här har varit en skitdag.

Funderar på vad jag ska göra, humöret är inte det bästa just nu. Tur att jag har lägenheten för mig själv. Tror att jag ska sätta på en utav filmerna vi köpte igår och kolla på den. Planerar att gå och lägga mig tidigt idag. Den här dagen kommer inte bli så mycket bättre ändå. På fredag däremot händer det roliga saker :) Mer om det en annan gång.





Lördag idag.

Känner för att absolut inte göra någoting ikväll.
Därför sitter jag i soffan med datorn i knät och med tvn på i bakgrunden.
Lägenheten är tyst och lugn, bara jag själv.
Har inget mer att säga.   

RSS 2.0