Ny klänning

Kom precis hem från stan, har varit och shoppat med Frida. We love shopping ;) Vi är rätt lika när det gäller kläder, typ samma smak. Både bra och kanske dåligt, då vi vill köpa likadana kläder :P Men så blev det inte idag. Med mig fick en grå snygg klänning följa med, I love it. Klädvalet klart inför lördagen ;) Nu saknas bara biljetterna. Jag vill ha helg! Hoppas att den här helgen blir bättre än förra! Fy säger jag bara! :P En del av er vet vad jag menar..

Förförfest

Sitter hemma hos Frida nu, vi förförfestar lite innan vi drar hem till en jobbarkompis som ska ha förfest sedan blir de puben! Jag har inte med min kamera ikväll, det tänker jag inte ha förren jag har köpt en bättre väska med dragkedja. Så de så, någon annan kanske har med sig kamera annars får de bli en kväll utan bilder helt enkelt. Det får ni leva med ;) Ha en rolig kväll! Puss!

God morgon!

Hoppas allt är bra med er, det är bra med mig. Förutom att det regnar ute. Hoppas att det inte regnar ikväll när vi ska ut, inte kul att gå ut då.. Ska snart in till stan med mamma en sväng, ett busskort ska jag iaf köpa. Får se om de blir ngt mer. Ska shoppa nästa vecka, när lönen har kommit :)

Magaluf Reunion

Nu var det bokat och klart, höstens stora händelse! Den 14-16 November smället det rejält?! Party i en 40 timmars kryssning med partyfolket från Magaluf. Kryssningen avgår från vår huvudstad Stockholm, sedan styr vi österut mot Tallin. Det kommer bli 40 roliga, fartfyllda timmar. Inte många timmars sömn inte. Åhh, va roligt vi ska ha! Turister - Bartender - Barskolan. Förra året var det slutsålt på alla 2500 biljetterna, bara det säger att det kommer bli fullt ös det här året med.

Reunion då vi kommer få flashbacks från Magaluf, till exempel alla bartenderns från Magaluf kommer komma dit med sina respektive t-shirtar/linnen från just deras pubar! Casablanca, Blue Moon, Grabbarna grus, Grabbarna grus beach club, E4:an, Underbar, Den glade viking m.m. Underbar stämmning, humöret kommer vara på topp!

DET KOMMER BLI ÅRETS FEST! (Om man bortser från veckorna i Magaluf)



Äntligen!

Yes, helgen är här. Gottit. Nu får jag äntligen vila upp mig. Det är väl meningen att man ska vila upp sig under sommarlovet men det har jag inte gjort. Jobbat in i det sista. Har inget planerat i helgen som sagt, får ta det som det kommer. Har köpt en massa nya DVD-filmer så kanske dags och kolla på dom :) Tänkte cykla bort till Hemmakväll och skämma bort mig med en massa gott godis. Det är jag värd. Idag kom även lönekuveret, på måndag är jag 11 700 rikare. Detta är för tre veckors arbete. Man tackar! Även om Pärsons är tråkigt och skit att gå upp tre på natten, så är de nästan värt det när pengarna kommer. Nu ska jag bänka mig vid tvn och sätta på en utav de nya filmerna. Om ni vill något, finns jag på mobilen!

Upp å hoppa

Yes, nu är jag back in business. Känns bra att man börjat träna igen! Någon som har lust att följa med mig och träna nästa vecka kanske? Det är nämligen gratis valfri träning då. Upp och hoppa ;) Full fart mot helgen, imorgon är det helg. Ynka två timmar i skolan, sen är vi fria :) Vad ska ni hitta på i helgen? Jag har inget planerat. Mer än att jag ska ut en utav dagarna, vilket återstår och se. Nu ska jag äta kvällsmat!

None

Då var vi igång igen..

Nu har skolan som sagt rullat igen igen, det känns väl bra antar jag. Hade inte skadat med ett extra sommarlov men de går ju inte. Idag gjorde vi inget speciellt planerade morgondagen då vi ska välkomna de nya ettorna med lite lekar och annat skoj (?) Så skolan har inte dragit igång fullt ännu, nästa vecka..

Kommer ni ihåg vad jag sa om min träning? Jo, det var att när skolan börjat så skulle jag sätta igång med min träning igen. Skolan har börjat även min träning. Så ikväll så blir det mitt första träningspass på jag vet inte hur länge, länge iallafall! För att orka med så blir det ett vanligt lätt bas pass..

Skolstart HT 08

Nu är det snart dags för att pallra sig iväg till skolan. Skolan har börjat, slut på sommarlovet! Har inte så mycket mer att säga, nu ska jag till skolan helt enkelt. Skolan..

Klippt mig!

Idag var det min sista arbetsdag för sommaren! Ingen mer Pärsons (för den här sommaren då dvs, lär ju komma tillbaka...) Det känns underbart att jag har tagit mig igenom dem här sex veckorna. Nu väntar jag bara på två lönecheckar, nämligen nu i augusti och september :)

Idag är det ingen rolig dag inte, det är sista sommarlovsdagen! Hur låter det liksom? Buhu! Imorgon börjar allvaret igen, nu har vi bara ett år kvar att ta oss igenom tjejer! We can do it ;) Det lär dessutom bli ett roligt sista skolår, studentfester, PA-arbete (PARIS!), bal (vad är en bal på slottet? (i vårt fall Tylöhus) alldeles... alldeles underbar? Det återstår och se!) "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fyfan va vi är bra!"  Dags att börja öva snart? Haha, skoja bara :P

När jag kom hem från jobbet idag tog jag bara de lugnt, sen cyklade jag in till stan och klippte av mitt långa hår. Inte sant vad det hade vuxit, längesen jag hade så långt hår. Framför allt luggen såg ju inte ett piss! Haha. Men nu är jag nyklippt och nöjd! Kort och bra, som det ska va. Tyckte det långa var alldeles för långt för min del, passar bättre i kortare. Eller är det bara jag som tycker det? :P Aja, det viktigaste är att jag är nöjd med det och det är jag.

Besök från Arboga!

Imorgon får jag och Frida fint besök från Arboga! Nämligen Cicci och Camilla kommer ner till oss för att umgås med oss ett par dagar. Det ska bli mucho trevligt och framför allt roligt :D På torsdag drar vi till Helsingör för lite shopping och fylla på förådet ;) Annars har vi inget annat speciellt planerat. Visa "sommarstaden" Halmstad för dem. Kan ju hoppas på att det inte regnar i alla fall!


Regnet det bara öser ner...

Shit vad det regnar, det bara öser ner. Det har det gjort sen halv tio då jag gick upp, det har regnat konstant.. Så tråkigt. Det känns ju inte lockande att gå ut precis! Om två timmar måste jag gå ut, håll tummarna för mig att det har slutat att regna då. För då ska jag ta bussen hem till pappa!

Helgen har varit lugn men endå helt okej. Igår satt vi ett gäng tjejer i Annas förtält till husvagnen och åt god mat. Mysigt. Om man bortser från att det var full storm ute, typ. Det var egentligen meningen att vi skulle ut på puben senare men ingen av oss var speceillt pepp. Så tack och hej vi tog bussen åt olika håll.

Vet ni vad? Imorgon har jag bestämt mig för att börja träna igen! (Om det inte regnar, för jag pallar inte cykla till friskis i regn) Jag har inte tränat på evigheter så det är verkligen på tiden att jag börjar ingen. Det känns att man inte tränar nu, man blir så mycket piggare när man håller igång och tränar regelbundet.

Lev livet

Jag har kommit på att jag inte alls har sovit många timmar under de senaste månaderna. För det första så jobbar jag mellan 4-12 som ni redan vet, då ringer min klocka så tidigt som tre på natten! Det blir inte många timmars sömn. Inte precis lätt och somna sju på kvällen. Sen på helgerna så borde man ju kunna vila upp sig. Ja visst de kan man. Men vill man? Nope. Då vill man umågs med sina kompisar och ha roligt! Det är väl meningen att man ska vara pigg och utvilad nu lagom till att skolan börjar igen. Kommer jag att vara det? Nej, knappast. Skulle behöva ett sommarlov till! Vart har sommaren tagit vägen? Är det meningen att den är över nu? Vad är detta? Vi var på arfter beachen endast en gång i sommar, skandal! Vad har hänt? Vad har hela sommarlovet tagit vägen? Ok, jag skulle kunna klaga på mkt just nu. Men det har jag inte tid till. Så jag får helt enkelt skippa det och leva med att sommarlovet snart är över. (Hur hemskt låter inte det?!)

Gårdagen var det för och främst lite förfest hemma hos Madeliene. Runt åtta tog vi bussen till Kvibille där det var 18års kalas för Pontus och Albin. Själv var jag inte på topphumör, efter en veckas arbete så ville jag bara hem och sova. Sagt och gjort, runt elva tog jag bussen hem för att sova! Idag är jag pigg och gla, så om vädret håller i sig kan det bli en lyckad kväll! (Det kan det självklart även om det regnar, men det är ju roligare om det är upehåll!) Ikväll ska vi fira Annas 18-årsdag med lite grillfest efter det blir det utgång! Nu sitter jag och tar det lugnt, funderar på att börja mig göra i ordning snart. För vid halv sex tiden kommer Malin och hennes mamma och hämtar mig för att sedan köra oss ut till Tylösand.

Idag ringde mamma och väckte mig vid elva, frågade om jag ville följa med in till stan. Så vid halv tolv gick jag bort till hennes jobb för att möta henne. Gick in till stan och köpte lite småsaker. Är fortfarande på jakt efter en almanacka, hittar ingen jag vill ha! Det måste jag göra innan skolan börjar, för det är ett måste. Annars kommer jag aldig klara mig i skolan. Plus att jag skriver upp massa roliga saker i den. Plus att det är min favoritsyssla på tråkiga lektioner. Måla och fixa, skriva upp kommande saker i almanackan! Almanackan jag har nu är slut, så jag måste verkligen få tag i en snart! Oj, vilket långt inlägg det blev. Det var inte alls meningen, haha! Nu får jag återgå till mitt liv, vad ska ni göra ikväll? I vilket fall, ha en rolig kväll!

Mårtenssons - Kräm

Ikväll är det ferre som gäller! Snart kommer maaaaadeleien hit, så då blir det lite smått & gott. Kalas! Någon annan rolig person som har orken att festa ikväll - trots arbete imorgon? Nja, det ser inte så ljust ut på den fronten. Men man träffar alltid någon rolig figur där. Som förra gången - festa med Magnus Uggla är ju inte helt fel! Trevlig prick de. Det blir dock inga roliga bilder denna kväll. Som ni vet(?) Så blev min kamera stulten i helgen. Vafan liksom, låt andras saker vara! Hade massa bilder på den som jag inte hade lagt in på datorn, så jag gick miste om massa minnen :( Men vad finns det att göra åt saken? Jag har ingen aning om vart min kamera finns. Antagligen någonstans för att samla damm? De kan ju inte använda den precis. Så jävla meningslöst och sno saker, speciellt saker man int har någon användning för. Aja, jag får helt enkelt leva med det. Pusshej!

My life at the moment.

Kan ju börja med att säga att min helg har varit toppen. Det har inte blivit så många sovtimmar, men vem bryr sig? Detta beror på att jag jobbade i lördes mellan 6 och 15, dan innan var vi på stranden hela dagen och stekte, hem bytte om stack på fest! Sov två timmar! Upp och jobba, sleten som jag var. Jag fick vara ensam på min maskin med två andra sommarjobbare! Aja, det gick iaf bättre än förväntat? Hem, sov en halvtimme. Åkte iväg på släktkalas senare hem till Frida för lite förfest, efter det var det dags för utgång. Helt lyckad kväll förutom att min mobil blev tagen. Så jälva surt, men vad ska jag gör åt det nu? Finns inget jag kan göra - leva med det helt enkelt.. Ska köpa ny i veckan! Nu har en ny arbetsvecka börjat, tråkigt men samtidigt känns de bra för då räknas arbetsdagarna så smått till sitt slut. Ska jobba fram till dan innan skolan börjar! Det känns också lite surt, men det blir en massa goa pengar! Som lär behövas gott å väl, nu när höst och vinter smyger sig på.

RSS 2.0