Nyårsafton!

Idag är det nyår som ni alla vet :) (Såklart)  Fest är det som gäller. Vid fem tiden kommer Madde & Vicky hit, så ska vi äta lite mat och ha det trevligt. Hoppas att ni har tränat upp era sångröster för mitt Sing star står redo för en sväng om. Vid åttatiden ska vi ta bussen till Snöstorp där vi kommer att befinna oss under kvällen. Hoppas att ni får en rolig sista kväll på året, så skålar vi in det nya året! 2009 - välkommen!

GOTT NYTT ÅR!



Nyårsplanering!

Idag gick tiden på jobbet fort, så skönt när den gör det. Kan bero på att jag stod på samma maskin som Frida, mycket roligare när man har någon rolig och prata med! Skrev i förra inlägget att jag bara hade två dagar kvar, fel av mig. Frida ville att jag skulle jobba nästa vecka också, så utan att fråga mig först så frågade hon en utav cheferna, så det var okej. Så nu ska jag tydligen jobba in i det sista. Goa pengar, men kommer inte vara utvilad till skolstarten.

Snart så kommer Madde och Vicky hit, sen ska vi köra och handla lite mat. Vi ska nämligen vara här först för lite förfest plus nyårsmiddag, innan vi drar vidare då dvs :) Kan inte tro att det är nyårsafton redan imorgon! Vart har alla dagarna tagit vägen? Ne, säg de. Jag förstår inte.

Gekås

Idag har det varit en lång dag, först jobb 4-12 sen snabbt hem för att duscha och göra mig iordning. Sen var det raka vägen upp till Gekås för att shoppa lite :) Jag, mamma och mormor åkte upp tillsammans. Blev en hel del inköpt, bland annat ett Sing star som jag velat ha länge plus tre stycken skivor. Så nu ska det sjungas gott folk! Nu är jag helt slut, varit uppe sen tre i natt. Ska snart gå och lägga mig, klockan ringer som sagt tre imorgon (Läs, inatt) också. Men jag kan ju glädja mig åt att det bara är två dagar kvar :)


28 December

Tvillingarna 22/5-21/6

Du passar på att tänka framåt, kanske smida planer som skall verkställas under det nya året. Stillsamt.

Mycket riktigt, mycket riktigt. Året är som sagt snart slut och vi ska skåla in det nya året. Ett år som kommer att bestå av en massa nöje känner jag på mig; student, bal, Portugal fem veckor, Visby med girlsen(?), favorit i repris - magaluf(?) och självklart en massa andra härligheter :D Först å främst ska vi se till att få en lyckad nyår! Om endast tre dagar smäller det - bokstavligen smäller det ;) Party paarty


Söndag, det känns.

Igår så jobbade jag mellan 6 och 15, gick rätt snabbt och bra. Förutom att jag fick va på den snabbaste maskinen. Så det gick i ett, ingen vila. Hoppas att jag inte får va där fler ggr, dessutom var dom mkt otrevliga på den maskinen! Aja, på kvällen var det utgång som gällde. Det blev en lockad kväll, faktiskt den roligaste på länge! Kvällen började hemma hos Ciccis kompis, där jag, Vicky, Madde, Kati, Lovisa och två killar var till halv tolv tiden. Sedan gick vi in till stan för att gå in på Valentine. I know, sunk ställe. Men det var faktiskt massa roligt folk där så de var roligare än vanligt :) Mötte bland annat; Madde, Anneli, Lotta, Ida.

Idag är det söndag, och det känns kan jag meddela. Men det är ju självförvållad så jag ska väl inte klaga? :P Idag ska jag inte göra någoting. Möjligtvis gå ut och gå en runda, ska ju ändå ut med hunden :) Hade planerat och träna, men det är inte bra att träna dan efter man druckit. Så jag får skjuta upp det till tisdag istället.


Annandag jul

Det blev inte riktigt som jag tänkt igår, blev en hemmakväll.. Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt och njutit av jullovet. Snart ska vi åka hem till mormor och morfar för att äta julmat. Mm, det som är såå gott. Not! Tur att man inte äter det fler än ett par gånger per år. Eller vad säger ni?

God Jul på er!


Juldagen

Oj, vad dålig uppdatering det har varit. Men jag har haft fullt upp med massa andra saker, ni vet. Allt som ska fixas innan julafton och allt annat. Jobb, började i måndes. Så jobbade mån, tis och ska jobba på lör. När jag inte har varit upptagen med något så har jag bara tagit det lugnt, njutit utav jullovet! Nu är julafton över för iår, och jag är faktiskt nöjd med mina julklappar :) Har dock inte fått alla ännu, dem kommer. Julafton spenderades hemma hos mina kusiner. Ja men Kalle Anka, julmat, glögg, Svensson svensson, ja ni fattar.

Ikväll blir det utgång, det är ju nämligen den största dagen på året som folk går ut på. Så det kan vi ju inte missa ;) Som det ser ut nu så ska vi hem till Lotta och förfesta hos henne, vart vi befinner oss resten av kvällen får ödet helt enkelt avgöra ;P

     

                          

                                 

Studentmössa!

Nu var min studentmössa beställd. Malin och jag var ju in Paris, när de andra i klassen hade mössprovning. Så vi fick helt enkelt beställa på internet. Hoppas att det gick lika bra, men storlek och sånt. Mätte mitt huvud ett par ggr, så det måste stämma ;)

Det efterlängtade jullovet,

Har äntligen kommit till oss :) Så härligt, så härligt. Efter avslutningen åkte jag och Getinge in till stan och lunchade. Myspys. Nu sitter jag här, väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Sedan blir det julmat hos farmor ikväll. Alla på pappas sida åker ju utomlands på lördag! (Jag är inte avundsjuk)

Träning på G!

Snart ska jag iväg och träna. Hur ska detta sluta? Minns inte sist jag tränade, måste vara för två månder sen eller något. Vilken innebär att jag inte alls är tränad, så nu får man börja om från början igen. Har ju varit förskyld från och till i evigheter, kanske är det fortfarande. Men nu får det vara nog, jag måste iväg och träna.


Bombhot mot känt varuhus

Jag gick precis in på aftonbladet för att läsa lite, vad hittar man då? Jo ett bombhot mot Printemps i centrala Paris! Tur att inte jag och Malin var där den här veckan istället. Ni kan läsa om artiklen här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4007767.ab


16 December!

Dagarna rullar på i full fart, om ynka 8 dagar är det julafton! På torsdag är det julavslutning, ett efterlängtat jullov står framför oss. Härligt. Skoldagarna innan avslutningen är rätt onödiga, som idag hade en lektion på en timme. Sen slutade vi. Åkte in till stan för att sätta in pengarna som blev över från Paris. Nu sitter jag framför mina två sista läxor, sen är det inget mer förren till nästa år! :) Idrottsuppgiften är jag typ klar med, nu återstår bara turismen. Vi ska reflektera och analysera en bok, och jag har noll inspiration... Vad gör man åt detta? Måste skriva klart den idag, den ska nämligen vara inlämnad imorgon.

Hemma igen!

Nu är man hemma igen efter sex dagar i Paris, säger bara en sak. Tror inte att jag har gått så mkt som jag har gjort under dem här dagarna. Nu är benen tränade inför Beach 09 ;) Haha! Det är ett under att jag inte fick värsta skoskaven! Vi har iaf haft det bra, det blev en del shopping. En nyårsklänning (Så nu ska man bara bestämma sig vad man ska göra!!!) ett linne och tre tröjor. Nöjd med inköpen! Kanske kommer upp ngr bilder när jag har fått dem från Malin :) Det bästa var helt kalrt Eiffeltornet, längst upp åkte vi - vilken upplevelse.


Hejdå Halmstad, HEJ PARIS!

Nu var allt äntligen färdigtpackat :) Det bästa är att jag har lite space kvar i resväskan, eller det kanske är en dålig sak om man ser det från den andra sidan. Om man ser det från den positiva sidan så har jag plats till nya kläder, vilket innebär att jag kommer att göra av med pengar. Om jag inte hade haft någon plats i resväskan hade jag ju inte kunnat köpt något ;) Haha. Detta kommer iallafall att bli mitt sista inlägg. Inatt så kommer Malin och hennes pappa och hämtar mig, för att sen köra oss upp till Landvetter. Resan har börjat!

Ni får ha det så bra här hemma, för det ska vi ha! :)


En dag på stan

Helt slut nu, efter allt springade på stan. Hur kommer det då bli i Paris, efter en hel dag då vi har gått? Det kommer sluta med att vi går och lägger oss vid åtta :P Jag mötte som sagt upp Frida, kollade lite i affärer och sånt. Köpte inget, för det känns lite onödigt. Har ju tänkt och shoppa en del i Paris ;) Ett plus är att man blir (förhoppningsvis) ensam om just det plagget i Halmtad. Som annars inte är så vanligt. Ni fattar vad jag menar, Gina, Vero Moda osv.

Efter en sväng på stan med henne så mötte jag upp mamma för att prova min balklänning ytterligare en gång. Obs, dock i rätt storlek nu. Den satt som om den var sydd till mig, jag är jätte nöjd!! Nu vill jag gå på balen, visa upp min klänning :) 31 Maj kommer balen att äga rum ute på Tylöhus. Jo, jag vet det är ett tag kvar dit. Men det är alltid bra att vara ute i god tid! Det var tre månaders leveranstid på klänningen, så nu får jag gå runt och vänta på den i tre månader. Men det går förhoppningsvis snabbt! Nu måste jag sätta igång och packa lite, har inte packat något än.

Lördag

Idag vaknade jag upp för att telefonen ringde, vem fan ringer kvart över åtta på morgonen en lördag!? Jo, det var mammas jobb som undrade om hon kunde jobba. Aja, det var ju inte lönt att somna om. Så jag gick upp och åt frukost. Ska snart in till stan med Frida, tänkte kolla lite och fika. Ska inte köpa något speceillt. Åker ju till PARIS imorgon!! Idag har jag lite resfeber, pirrar i magen och sånt you know. Men vi ska väl klara oss i Paris Malin? :P Steg 1 blir att ta sig från flygplatsen till centrum, steg 2 från centrum till vårt hotell. Efter det ska det väl inte bli ngr problem.. "Lost in Paris" Haha nej vi kommer att klara oss :)

Efterlängtade fredag!

Tvillingarna 22/5-21/6

Du längtar efter ordning och reda. Du blir ganska irriterad när dina planer måste ändras i sista stund.

Jaha, så här ser mitt horoskop ut idag. Vad är det som kommer att ändras i sista minuten? Håller tummarna att provet blir inställt? Men det skulle jag iofs inte bli irriterad för :S Aja, jag får väl se om horoskopet stämmer eller inte..

Idag är det ingen vanlig fredag, nej för det är fredagen den 5:e. Vilket innebär att jag kommer att ha lång ledigt nu! :D Jag är ledig hela nästa vecka då jag och malin kommer att befinna oss i Paris! Vad säger ni om de? ;) Så härligt. Komma bort från vardagen och besöka en storstad.


!!

Wish me luck, det kan jag behöva inför morgondagens två prov.

Turism

Har turism just nu, vi gör ingeting som vanligt. Lång dag idag, och jag har haft en otursdag idag. INTE roligt! Tänker inte gå in på några detaljer men det har jag haft iaf. Längtar till imorgon kväll, då den här veckan är över. Ikväll kommer jag bara att plugga, roligt va?? Mm, jag menar de! Nu ska vi läsa en otroligt rolig bok...

Decembermånad

Tro det eller ej, men det är det. 1:a idag, härligt att tråkiga november är över nu. Nu är det mysiga december :) Idag är vi egentligen lediga, men jag har inte gjort mitt religionsprov så jag fick masa mig iväg till skolan och göra det. Men det gick i alla fall bra, minst godkänt. Nu har jag bara två prov kvar denna veckan, jäj.. Ge mig fredag liksom.... Snart ska jag iväg till eurostop med mamma och kolla lite, tänkte köpa några julklappar. Få se hur det blir med den saken.

Hittade en otroligt fin bild på internet (not) Äsch, man kan ju inte bli bra på alla bilder ;) Madde och Vicky blev lika söta som vanligt. Bilden är från Underbar i fredes för er som inte fattade det.. Jag hade iaf en mucho trevlig kväll. Det får vi göra om tjejer! <3


RSS 2.0