Slut jobbat!

Idag var det äntligen sista jobbdagen, känns som det gått typ två veckor men det har bara gått fyra dagar, så roligt är det jobbet! Haha. Men det är goa pengar som sagt! Efter jobbet blev det stan en snabbis med Malin. Men hann inte alls kolla mycket, i och med att vi var där vid halv fem. Så imorgon, ska jag ta en sväng med Madde :) Ikväll kommer jag att somna tidigt känner jag. Skittrött, efter den här veckan. Plus att jag måste vila upp mig inför helgen ;)

Veckan hittills..

Under den här veckan kan man säga att jag i stort sätt inte har gjort något roligt alls. Jag har jobbat, pluggat körkortet och sovit. Det ända som är roligt av det är att jag jobbar = tjänar pengar = shopping i paris! Så det så.. Imorgon är det sista dagen som jag jobbar, skönt! Efter jobbet blir det shopping med malin i stan. Köpa lite nya kläder, förhoppningsvis! Skulle behöva en ny snygg klänning, men vi får se vad jag hittar :) Nu ska jag bara ta de lugnt, äta något och sen gå och lägga mig, klockan ringer vid fem imon bitti!


Tråkigt väder

Usch så tråkigt väder det är ute, tur att jag inte har något planerat idag så att jag måste gå ut. Det är bara en sån dag då man vill vara inne hela dagen och ta det lugnt! Inatt fick vi ju även sova en timme längre, man ska ju ställa tillbaka klockan en timme idag (som alla vet?). Imorgon ska jag jobba! Ingen ledig tid för mig itne, nix till jobbet och tjäna pengar :)

Lördagskväll

Igår kväll var det utgång som gällde, först var det förfest hemma hos Claudia, sen åkte vi in till stan och gjorde stan osäker ;) Jag hade roligt i alla fall, och det tror jag att ni också hade. Träffade massa trevligt folk ute också :) Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på film. Har inte gjort så mycket mer, men gud va tiden har gått snabbt. Klockan är redan åtta! Nu ska jag sätta på en till film! Puss på er.

Dagens

Humör: Toppen, vi har lov + att det är fredag!
Gjort: Min filosofireflektion
Planer: Ta det lugnt, ikväll blire party!
Ser på: Skärmen på datorn

Lyssnar på: Rihanna
Läser: Ingenting (för en gångs skull)
Dricker: Varm choklad

Äter: Inget, lasange innan
Bästa: Skolveckan är över! (Det är nog inte bara jag som är glad över det)
Sämsta: Kan inte komma på något?
Väder: Grått och trist, regn.


Nästan lov...

Svenska provet avklarat. Gick rätt bra så att jag är nöjd. Nu har vi en liten håla fram till NK börjar, vår religionslärare är nämligen sjuk idag - så lektionen blev inställd. När jag kommer hem så ska jag skriva klart filosofin, när den är klar. Då har jag lov! :) Som man har längtat.

Lång dag

Idag har varit den längsta dagen på ever! Gick hemifrån vid sju i morse och kom hem vid halv sex. Nu är jag helt slut, men dagen är inte över än. Nu är det tid för attt plugga, till svenska provet imorgon samt att skriva klart min filosofi reflektion. Hurra till mig. Dagen började med körlektion, lika roligt som vanligt :) Efter det iväg till skolan för att ha idrott, boxning - rätt tråkigt men det är nog bra träning! Sen var det dags för lektionen jag fasat över hela veckan, nämligen naturkunskapen. Vi skulle få tillbaka våra prov vi gjorde förra veckan. Jag kan ju säga att det var en chockad Caroline som fick tillbaka sitt prov, jag var säker på att jag skulle få IG, men nix det tyckte tydligen inte min lärare. Ett VG! Snacka om att jag blev glad och chockad. Tack och bock. Efter det så hade vi den vanliga hålan som vi har på tordagar, då åkte jag, Malin och Madde in till stan för att äta lunch, idag blev det kinamat på AP :) Tillbaka till skolan för att ha turismredovisning, eller diskussion kanske jag skulle säga istället? Aja, i vilket fall det gick bra. Vi slutade vid fem tiden - tog bussen hem.

När jag kom hem ringde jag Hansa, angående jobb nästa vecka. Om det fanns något jobb till mig eller inte. Men det fanns det såklart.  Så jag tackade och sa hejdå. Så på måndag bär det av till jobbet, igen. Men, se det från den ljusa sidan. Money money :D Me like, shopping in la fraaance!


Jag drunknar..

av allt plugg jag har just nu. Ja, jag vet att allt jag skriver om handlar typ bara om mitt pluggande. Men det är mitt liv just nu, händer inte så mycket annat. Men på fredag, på fredag då har jag lov! :) Har även fullt upp med körkortet, målet är att få det innan julen, kommer jag att lyckas? Det återstår att se, håll tummarna för mig ;) Puss på er.

Halkbana

Idag har det inte varit någon skola för min del, var tvungen att ta ledigt från fitness lektionen (missade spinningen, lite tråkigt) för att jag skulle ha halkan idag. Så, nu var den också färdig. Ytterligare ett steg närmare det efterlängtade körkortet. Snart snart snart så! Det var roligt och halka runt ;) Samtidigt är det skrämmande hur lite vi klarar av när det är ett halt väglag. Spciellt om vi har höga hastigheter, då kan man i stort sätt inte göra något! Ahh, skrämmande som sagt.


Ikväll -

- ska jag + massa andra tjejer hem till Vicky för lite firande, hon fyllde nämligen 18 i veckan så att det blir utgång ikväll. Grattis i efterskott Vicky! :D Just nu känner jag mig trött, inte alls pepp. Men det kommer jag bli senare ikväll, klockan är bara halv fem :) Vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det är en annan femma. Vädret suger just nu, det ösregnar och är grått å trist. Kan det bli värre?


Min helg

Kommer att bestå av en heeel del plugg! Hela dagen idag har jag suttit framför skolböckerna och pluggat, pluggat och pluggat. Känns rätt skönt nu efteråt, nu när jag fått klart en del osv. Ska även plugga imorgon. Igår kväll var det träning som gällde, jag och Frida tog oss an ett Core pass vilket resluterade i träningsvärk idag, i alla fall för Fridas del. Igår var vi hemma hos henne provade en massa kläder och försökte komma på något som vi kunde vara på Camillas 20-årsfest! Temat är som sagt film, man ska komma som någon känd person.

     

Där har ni bilder på vad vi ska vara, det var det bästa vi kunde komma på! Man får ju även gå efter vad man har hemma osv. Frida ska iallafall vara den blonda tjejen som älskar rosa; Legally Blond. Och jag ska vara; Askungen! Som det ser ut nu iallafall, kanske blir en ändring om jag kommer på något bättre. Har ni något förslag?


Hur dum får man vara?

Åhh vad sur jag är. Fick hjärnsläpp på provet idag. Så jäkla irriterande, och det värsta är att jag skrev rätt svar sen suddade jag ut det och skev något annat. Aja, det är väl inget att sura över jag menar det är ju inget jag kan göra åt nu. Men men lite surt är det endå. Kom precis hem från stan, jag lotta och madde har fixat present till vicky :) Så nu var det också fixat och klart, ska hem till henne och fira henne imorgon! Ikväll blir det bara lugnt. Nu ska jag sätta mig framför tvn och bara koppla av, vilket jag inte alls har gjort under den här veckan!

Inget liv?

Precis vad jag inte har, jag har inget liv just nu. Jag kommer hem från skolan, vad är det då det första man gör? Jo, det är att slå upp skolbäckerna igen.. Blöö, vad det suger. Kanske till och med får hoppa min träning idag, så att jag verkligen är redo för naturkunskapsprovet imorgon. Gick igenom lite idag, hon avslöjade lite vad de är som kommer. Det hon sa, har jag inte pluggat så värst mycket på, så nu får jag göra det :( Jag längtar till nästa fredag! LOV, gud va underbart. Men nu har jag som sagt sex skoldagar kvar att ta mig igenom..

Idag har skoldagen gått rätt snabbt ändå, dagen började med Idrott. Vi har fått en ny idrottslärare som är så mycket bättre än den förra, så nu blir man för en gångs skull svettig på idrotten xD Styrketräning + fotboll hade vi idag. Skulle inte förvåna mig ifall jag får träningsverk imorgon? Efter det så hade vi som sagt naturkunskap, fick sluta tidigare så jag, madde, malin, anneli och micha åkte in till stan och fikade. Vid tre trodde vi att vi skulle ha lektion, men vid tvåtiden får vi reda på att lektionen är inställd. Det var både positivt och negativt. Positivt - Vi slutade två timmar tidigare! :) Negativt - Vi kunde åkt hem tidigare, istället för att vara i stan och vänta på att vi skulle börja igen.


Stressigt.

Har inte kunnat skriva så mycket på senaste tiden. Har rätt mycket i skolan nu innan lovet, så känner mig rätt så stressad. Det här ska vara klart innan lovet:
Naturkunskapsprov
Turismredovisning
Svenskaprov
Redovisning författarproträtt
Filosofiredovisning + inlämning

Jao, det var nog allt... Plus detta har jag mitt körkort att jobba på också. Halkan, körlektion plus teori nästa vecka. Jag är helt slut. Aja, det är bara till att bita ihop! Snart är det lov (Men då är det jobb som gäller). Idag har jag varit och klippt och slingat mig. Hon tog rätt mycket på längden, så nu är jag korthårig igen! Nu ropar mina skolböcker på mig. Vi hörs.


En resa till Paris

Idag har jag bokat min och Malins resa till Paris! Den 7 december tidigt på morgonen börjar vår resa, vi kommer hem igen den 12 på natten någon gång. Längtar dit, det ska bli roligt, har aldig varit i Paris innan. Samt att komma bort från vardagen under ett par dagar. Så förhoppningsvis kommer det att bli en hel del shopping, kolla på de berömda sevärdheterna och äta baugetter så klart! Eller vad säger du Malin? :D

Åh, vad jag längtar till november iallafall. Har tre roliga saker som är bokat under rätt så kort tid. 
14-16 November Magaluf Reunion - Då blir det en 40timmars partykryssning, med massa folk och bartenders från Magaluf. Återfå en massa minnen!! Vi kommer ha så roligt!
21-24 November  - Då bär det norrut för mig och Frida (helgen efter kryssningen) Då ska vi nämligen upp till Arboga för att hälsa på Cicci och Camilla. samt fira camillas 20-årsdag med filmtema! Har ni något förslag på vad jag ska klä ut mig till?!
7-12 December - så åker jag och Malin som sagt till Paris! :D


Ledig!

Idag är jag som sagt ledig, riktigt skönt. Kom precis hem från stan där jag och frida har tillbringat dagen. Det var det bästa på länge, för det var inte alls mycket folk. Så man kunde verkligen gå runt och titta! Det får vi göra om fler gånger. Det som fick följa med mig hem idag var en klocka(!), ett partylinne och en mysig tjocktröja. Nöjd med dagens inköp! Snart ska jag ut och övningsköra, sen blir det vara tråkigt plugg resten av dagen.


Trött

Idag har det varit en lång dag! Dagen började med en körlektion, 7.30! Så där rök min sovmorgon, fick släpa mig upp tidigare än vanligt. Väl där så gick det bra, har även bokat halkan nu. Så det börjar lika något nu, är på rätt spår i alla fall. I skolan hade vi bara filosofi, sen var det stureloppet som gällde. Hela sture ute och springer en 5km sträncka på galgberget. Trodde det skulle kännas längre än det var, men nix. Malin och jag klarade det bra! Skulle egentligen övningskört med pappa idag, men har varit så jäkla trött hela eftermiddagen så nej. Det flyttade jag tills imorgon. Nu ska jag bara sätta mig framför tvn och ta det lugnt! Imorgon är vi LEDIGA! :D

6 Oktober

Jaha, nu var det måndag igen. En hel skolvecka framför oss. Eller nästan, vi är lediga på onsdag! :) Ska snart cykla till skolan för att ha en lektion, Fitness. Efter det ska jag cykla hem igen, äta något. Hoppas att Frida är klar med maten då (A) Sen ska vi faktiskt in till stan igen! Få se ifall jag hittar något fint idag. Idag ska jag även plugga en hel del! Nästa och nästnästa vecka kommer att bli hemska! Buuu. Snart är det höstlov!

Cocktails.

Hann inte blogga igår, hade fullt upp! Skola som vanligt på förmiddagen, efter det hade jag en körlektion. Som gick bättre än förväntat faktiskt, så nu måste jag verkligen börja plugga mer teori. Efter det så var det bara snabbt in i bilen och åka norrut. För resten av dagen spenderades på Gekås tillsammans med Frida, hennes mamma och Johanna. Som så många andra från Sverige. Mycket folk! Vi var tvungna att pakera längst bort. Och då menar jag verkligen det. Vid sjutiden var vi färdiga, fick med mig hem en hel del fina saker :) Väl hemma i Halmstad så plockade vi upp Madde i stan och körde hem till oss för att glo film. Detta var alltså min fredag.

Idag då, gick en sväng på stan med frida. Köpte två linnen och två halsband bland annat. Snart ska vi kolla på en film och äta kyckling! Senare kommer getingarna hit, då blir det lite partaj. Frågan är vad man ska ha på sig!? Hittade ffs inget i stan idag. Blö. Blir något gammalt - tråkigt.


Lagom avundsjuk..

.. ah just de. På min mamma av alla! Vid tolvtiden idag fick jag ett sms utav henne. Nu låg de och solade på stranden (Kreta) Det var underbart varmt och dom hade hamnat på ett femstjärnigt hotell! (De bokade en ospecifierad sista minuten) Så nu är jag sådär lagom avundsjuk. Jag kollar ut genom fönstret och vad är det första jag ser? Jo, att det regnar! Ta mig här ifrån! För att jag ska slippa vara avundsjuk så lägger jag ut en härligt bild från deras hotell! Vad säger ni skulle det inte ha varit härligt att bo där? 0 meter till stranden. Ahh, jag dör!
Idag har dagen gått ovanligt snabbt måste jag säga. Började med idrott idag sedan hade vi en seg naturkunskapslektion. Hur kommer det sig att dem alltid är lika sega? Håller ju på att somna. Efter det åkte jag, malin, madde, micha och anneli in till stan och lunchade. För att sedan åka tillbaka till skolan vid tre för att ha turism, trodde vi.. När vi kom dit så sa Hallon att vi fick åka hem och jobba ifall vi ville. Självklart ville vi det, så efter vi hade fikat tog jag bussen hem.

Nu sitter jag här vid datorn, lägenheten är alldeles tom. Var tvungen att sätta på radion för att det var så tyst :P Men snart kommer frida hit, hon ska bo här hos mig medans mamma är på Kreta och gottar sig! Tur att man får lite sällskap iallafall :) Lite planer inför helgen också, men det tar jag imorgon. As you know, är jag ju ensam hemma hela veckan ;) Grr på de. Nu måste jag plugga lite! Puss på er.




RSS 2.0