Albufeira!

Jag har resfeber! Det här kommer att bli mitt sista inlägg innan jag åker. Imorgon kommer pappa vid åtta och hämtar mig sedan kör vi och hämtar upp Annie. Sedan börjar resan! Den långa resan, om fem veckor är jag hemma igen. Känns overkligt att det är imorgon vi åker men samtidigt kul. Att dagen äntligen har kommit :) Kommer att sakna er!! <3 Nästa gång vi ses är på balen! Nu tänkte jag gå och lägga mig, blir en lång dag imorgon. Har hört att det finns ett gratis internetcafe i närheten av hotellet, så lite uppdatering kommer det säkert att bli.

Kärlek till er mina vänner - vi ses snart igen <3


WOHO!

Nu har äntligen studentmössan kommit! Den passade perfekt och var snygg! Kunde inte bli bättre :) Nu är det inte alls många dagar kvar till vi tar studenten gott folk. Åhh, tänk er. Den dagen kommer att bli lång! Haha. Vem vill vara etta nu? Ingen ingen. Osv! Kommer nog inte att ha någon röst kvar den 13 juni ;)


Sista dagarna på Sturegymnasiet

Nu är det ynka tre skoldagar kvar på Sturegymnasiet, det är lite svårt att förstå. Praktik är det som gäller nästa vecka, när vi kommer tillbaka ska betygen vara satta och klara. Så underbart. Jag vill ta studenten nu, nu! Snart ska jag cykla till skolan, svenska är det som står på schemat. En lektion, trean har varit soft.
 


Inte många dagar kvar nu!

Godmorgon!

Klockan är inte ens nio och jag är uppe. Duktigt Caroline. Börjar som sagt vid halv ett idag, men jag kände att jag var tvungen att gå upp tidigare för att jobba med min argumenterande uppsats. Så jag ställde min mobil på åtta och gick upp då. Satt mig vid datorn direkt och började skriva, kände hur inpriationen flödade. Tack! Precis vad jag behövde, så nu har jag kommit ganska långt. Dock så vet jag inte om det blir bra eller inte, men det är en annan femma.
 


Don't drink and drive!

Invigning av uteservering

Inget pluggande idag inte, dagen ägnades till mina vänner. Filosofin gick väl okej, bättre än förväntat? Trodde aldrig att jag skulle få vg, vilket jag jag fick! Så, tur att jag gick dit :) Efter skolan bestämde jag mig tillslut för att följa med Anneli och madde och fika. Satt på uteserveringen med solglasögonen och kände solens värme. Underbart. Dock köpte jag inget för skulle hem till Frida och äta senare. Myspys, blev en hel del snack om Magaluf. Jag är så pepp på att åka dit, den här resan kommer att slå förra året. Kom precis hem från henne och är trött.  Funderar på att gå och lägga mig snart och sen gå upp tidigare imorgon för att plugga. Börjar så sent som halv ett.

Bra dag idag!

När jag vaknade i morse bestämde jag mig för att det här skulle bli en bra dag, solen sken utanför mitt fönster och jag hade sovit gott. Än så länge har den varit bra, va hos tandläkaren vid åtta i morse så jag är redan i skolan. Väntar på att filosofin ska börja. Fick ett glädjande besked hos tandläkaren idag, men det tänker jag hålla för mig själv :) Kanske borde gå ner och sätta mig i soffan, läsa igenom filosofin lite. Kan inte ett piss och det menar jag verkligen. Vet inte hur detta kommer att gå, men det får gå som det går orkar inte bry mig!

Ny vecka, nya tag.

Ungefär, känner inte för den här veckan precis. Eller jo, det får gärna bli fredag. Ännu en skoldag avklarad, nu återstår det fyra dagar kvar i min gymnasietid. Jag kan inte förstå det. Hade prov i drycker idag och lämnade även in två arbeten. Så nu är den kursen avslutad, ett VG blev det, tack och bock jag är nöjd. Efter skolan var det dags för klippning, tog bara lite i topparna. Har tänkt och spara till lite längre hår nu, än så länge gillar jag det iaf :) Sen mötte jag mamma i stan och köpte lite saker, växlade även pengar. Åh, det börjar närma sig! Tog en glass på torget, varmt och skönt. Nu sitter jag här, tänkte börja på min svenska nu. Vilket jag inte gjort än, dumma mig! Men nu måste jag börja.  

Gossip girl

Färdigt pluggat för idag, nu orkar jag inte ens tänka mer! Rätt nöjd med vad jag har gjort idag iaf. Trots att vi var ute igår har jag jobbat på bra idag ;) Resten av dagen kommer jag att kolla på tv. Det är söndag och det är gossip girl och wipeout. Fun!



Paus från pluggandet..

Nu måste jag ta en liten paus, har suttit med skolböckerna allt för länge nu. Nu måste jag göra något annat, för att sedan fortsätta med det. Har gjort en del. Pluggat till provet imorgon, det kommer förhoppningsvis gå bra. Tror inte att det kommer bli så svårt. Läst igenom filosofin, har ingen aning om hur det kommer att gå. Det finns så många olika personer med olika åsikter. Hur ska man kunna komma ihåg allihop plus vad varje person står för osv. Njae, jag vet inte.
Har även börjat skriva på reflektionen, egentligen ska man välja ämne efter den muntliga. Men jag vet vad jag ska skriva och är nöjd med det. Finns inget annat jag vill skriva om så. Inspirationen flödar och det går bra. Får passa på att skriva när jag känner att det går.

Albufeira!

Idag är det endast en vecka kvar till jag åker! Jag kan inte tro det, tiden har gått otroligt snabbt. Det känns som om det inte var för så länge sen det var 3 månader kvar. Och nu är det endast sju dagar kvar. Det kommer bli underbart. Att komma bort lite, känna efter om jag trivs utomlands under en längre tid. Och såklart bättra på solbrännan ;)


Tack för en trevlig kväll tjejer! <3

Nu är jag hemma från stan, är inte alls trött! Hade veltat vara kvar i stan en timme till eller något men icke. Folket skulle hem med respektive buss så jag fick ta min cykel och cykla hem. Och nu sitter jag här, inne alls trött! Snackar med en full Henke på msn, så lite roligt har jag i alla fall :) Det var tal om efterfest ikväll, men jag tog mitt förnuft till fånga och sa nej. Annars hade det förstört hela min dag imorgon. Som ni vet så måste jag plugga. Hade iaf en trevlig kväll och det är ju det som räknas :) Jag menar, vem säger nej till en massa dricka? Tack och bock! Guys, ni gjorde vår kväll roligare ;)

Vi gör stan osäker ikväll!

Kanske inte så smart att jag går ut ikväll med tanke på allt plugg jag har att göra. Men vem vill sitta hemma och plugga en lördagskväll? Nej, inte jag iaf. Så, snart kommer tjejerna hit så blir det partaj! Ångesten kommer väl komma imorgon, men det får jag ta då. Alltså, min söndag kommer att bestå utav plugg. Håll tummarna för mig att jag inte har värsta bakfyllan imorgon! Haha. Nej nu ska jag fixa det sista, innan mina gäster kommer :) Trevlig kväll på er.



Kvällens.
Dock vet jag inte, pumps eller gladiatorskorna?

Känner mig lite stressad..

Det är konstigt, jag har endast fem skoldagar kvar. Sedan är det fem veckors praktik som gäller, ändå känner jag ingen alls ork till att göra färdigt de sista skolarbeterna. Den här veckan kommer inte att bli speciell rolig, en jäkla massa och göra! Jag längtar redan till att de ska bli fredag, vara klar med allt och bara kunna slappna av. För de kan jag inte göra just nu. Har så mycket så jag vet inte i vilken ända jag ska börja i.

Sen på de måste jag hinna med en jäkla massa innan söndag nästa vecka. Orkar inte ens skriva upp allt jag ska göra, men det är en hel del. 8 dagar kvar i Sverige, sen sticker jag. Ne ni, att blogga hinner jag inte med. Måste verkligen sätta igång med mina läxor nu!

Utgång!

Igår var det utgång som gällde, moon och ida's blev det tillslut. Träffade bland annat Lovisa, Cicci och Kati, fun! Annars hände det inte mycket mer, mat på Mc Donald's och sedan cykla hem vid två tiden. Vaknade vid nio i morse, pigg och gla! Tack för det, hade inte orkat vara bakis idag. Har nämligen en del att göra.. Ska plugga, in till stan en sväng, sola och lite annat smått och gott!

 
Visst är vi coola?  

Underbara helg!

Blev ingen film igår, utan det blev en massa kortspel och vindrickande. Dock så drack jag bara cider, vilket jag är väldigt nöjd över idag då jag mådde bra när vi vaknade :) (Läs; Anneli väckte oss) Trevligt trevligt. Tyvärr var det inte lika trevligt när vi skulle åka till stranden för att ha en lektion på en timme, så tråkigt! Och sen dessutom få reda på att svenskan var obligatorisk, tack för det? Så ogiltig frånvaro där på oss plus de andra som inte gick på svenskan. Aja! Nu till det roliga, jag har solat på balkongen i eftermiddag och solen har tagit bra! Märken från bikinin, underbart :D Gud vad jag längtar till sommaren! Tjejer, sommaren ska bli den bästa. Vem håller med mig?



Strike a pose.
Solen får mig på bättre humör och jag älskar det.


Movienight?

Har varit trött hela dagen, vet inte vad det beror på. Vill verkligen inte bli sjuk nu! När jag kom hem från skolan tog jag iaf en liten powernap, och tur det. Nu visar det nämligen att vi ska ut till Tylösand ikväll (jag, Anneli och Madde), ingen aning om vad vi ska göra. Blir antagligen movienight? Blev glad när Anneli frågade; "Ska vi åka hem till KB ikv?" Jag var så sjukt utråkad så jag klättrade nästan på väggarna, om hon inte hade frågat hade jag antagligen gått ner till stranden och gått lite. Snart kommer A&M hit, sedan blir det buss ut.



<3

Kort skoldag!

Idag skulle jag egentligen in till stan med Malin för att leta efter en bikini, men det blev ändrade planer. Krya på dig! Så istället för att gå upp tidigare tog jag en sovmorgon, cyklade till skolan vid tolv tiden för att sedan börja med svenskan vid halv ett. Var ju inte alls lönt. Var i skolan max 30 minuter, "Ni får jobba hemma". Kunde hon inte sagt det förra lektionen då?
Aja, var ändå tvungen att komma till skolan, betalade även balen idag. Så nu är man 900 kr fattigare. Jag vill vinna på lotto, riktigt stort. Det finns så många saker jag vill göra i sommar bland annat, men pengarna kommer inte att räcka till :/ Så vad väljer man?

14 April

Idag började dagen med ett tandläkarbesök, fick ännu ett gummiband i käften. Jäj. Ska dit nästa vecka igen. Efter det, cykla till skolan för att ha filosofi. Till vilken nytta? Jag kommer ändå totalglömma allt vi lärt oss när kursen är slut. Till sist, ett rörigt klassråd. Har du ett studentflak? Slå en pling till mig! Har tänkt sätta upp lappar i Simlångsdalen. Jag menar, ett flak från Göteborg? Det måste ju gå att ordna på ett annat sätt!

Mallorca 2009

Nu har jag äntligen jobbat färdigt mina dagar och det känns underbart skönt! Blir det en fet lön i april, som bland annat ska gå till Mallis i sommar. Ja ni läste rätt! Jag och Frida snackade om det idag, vi har bestämt oss för att det blir en tripp dit även i sommar. Underbart ställe. Hör av er om ni är sugna på att följa med ;) Blir antagligen någon gång juli/augusti. Btw, när jag körde hem från jobbet idag, tror ni inte att moppen dog då! Det var ingen bensin kvar så det blev motorstopp utanför Scandic hotell. Jobbigt, jag fick gå hem för bussen hade kört hem! Var helt slut när jag kom hem..





Two weeks left!!

Idag har vi varit hos mormor och morfar och ätit påskmiddag! God mat, de bokade även resa till Portugal. Så den 12 maj kommer mamma och mormor och hälsar på mig. De ska även bo på mitt hotell (de hittade inget bättre), men det blir väl skoj :) Annars har jag solat lite och även pluggat, gjort klart en utav sakerna jag har kvar i skolan. Vi går som sagt bara nio skoldagar, sen drar vi söderut! Så dem här skoldagarna ska jag nog klara av ;) Om en kvart börjar Gossip girl, det ska jag inte missa. Så då blir det lite kvällsmat, efter det, back to the schoolbooks(?). 



Påskägget jag fick utav mamma + en trislott som dessvärre var en nitlott!  

Påskafton 2009

Måste ju även säga glad påsk på er! Det är ju påskafton idag. Dock så kan jag inte äta något godis, så det blir inget påskägg för min del.. Ska hem till mormor och morfar på påskmiddag imorgon.
 


Gårdagen

Vet inte vart jag ska börja, mitt huvud gör ont. Vi har ingen Ipren hemma och det gör ju inte saken bättre, tur att jag är ensam hemma till halv fem. Så att jag hinner återställa mig, just nu orkar jag inte med någon. Tanken på att jag ska festa ikväll är långt borta. Får se hur jag känner mig i eftermiddag!

Kvällen började hemma hos mig, tjejerna kom hit och vi spelade Fia med hutt och sjöng Sing star, mucho trevligt. Kanske blev lite för mycket av det goda, men whatever. Sen tog vi bussen in till stan som för övrigt var försenad och fullproppad. Jag smet förbi Madde som köpte busskort och struntade i att betala. Så kan det gå. Så ibland är det bra när det är mycket folk på bussen (när man inte har busskort, och kan slinka in utan att chaffisen märker nått). Moon och tre hjärtan var det som gällde igår, fyllemat på donken sedan efterfest hos Tim som vi sedan somnade hos. (Jag skulle ju bara vila ögonen lite :P) Imorse var det dock inte lika roligt, vaknade som sagt med huvudvärk. Why? Jag brukar ju aldrig ha det, nästan iaf! Missade bussen hem och beslöt mig för att gå hela vägen hem. Det var en lång väg måste jag säga, trodde aldrig jag skulle komma hem. Men så skönt det var när jag väl kom hem!

Nu sitter jag här, vet inte vad jag ska hitta på. Hade tänkt och sola lite på balkongen men det blåser ju alldeles för mycket. Inte alls skönt. Sitter just nu och kollar på en fet disk sen igår, önskar den bara kunde försvinna. Känner inte alls för att ta hand om den. Ne, nu ska jag lägga mig framför tvn och inte göra någoting!

  


Lite bilder sen igår, tänkte lägga upp fler på bdb senare idag.

Långfredagen

Ännu en jobbdag avklarad, nu återstår det bara en dag! Sen blir det en fet lön den 25:e :) Kanske hinner jobba ytterligare några timmar innan jag åker? Dvs om dem behöver personal, då tänker jag hoppa in. Nu tänkte jag ta en liten powernap så att jag orkar med kvällen. Det blir nämligen utgång, det är dock inte klart vilka som ska med ut men det återstår att se :) Natti!

Halloj!

Allt bra? Jag mår toppen. Har dock inget och göra, känner mig lite rastlös. Vet inte vad jag ska hitta på, ska upp tidigt imorgon så jag kan inte åka iväg någonstans. Har en del plugg jag skulle kunna göra men det känner jag inte alls för. Hum! Imorgon ska jag som sagt jobba, 6-14. Goa pengar, det är nämligen dubbelt betalt! 6-15 på måndag, även då dubbelt betalt. Money money. Aja, kan man inte snabbspola ett dygn?

8 April

Idag vaknade jag redan vid halv nio, trodde jag skulle sova till elva eller något. Men pigg som jag var gick jag upp och fixade lite saker, tiden rann iväg och nu är klockan redan över elva! Halv tolv måste vi köra till jobbet, jobba mellan 12 och 20 idag. Så det blir inget gjort idag heller, få se hur jag jobbar imorgon. Imorgon ska det även bli fint väder igen! Me like.

Upps!

Inläggen kom visst i fel ordning, har inte kraft till att ändra på det! Så ni får ha överseende med det och läsa det andra först och sen dagens ;) God natt!

Pärsons tunna skivor

Hello! Allt bra? Allt bra med mig iaf. Bara lite trött, känner på mig att det kommer bli läggdags tidigt även ikväll. Jobbet gick snabbt och smidigt. Thank god att jag fick va på en maskin som går sakta idag, ska troligtvis vara där resten av veckan :) Gött mos! Börjar en timme tidigare imoooon, klockan fem är jag uppe och jobbar. Money money, har bestämt mig för att jobba så mycket som det går den här veckan, i och med att jag åker bort i fem veckor snart. Har inte mycket mer att säga, släng gärna iväg ett trevligt sms till mig imorgon. Så blir dagen lite roligare :)


Hard work work

Idag har jag jobbat 15 TIMMAR!

Gud, tiden gick rätt snabbt ändå. Men så trött jag är nu, blir läggdags direkt efter jag skrivit klart. Började vid fem i morse och vid sju tiden kommer en utav cheferna och frågar: "Vill du jobba till åtta ikväll?". Åtta sa jag, klockan var ju inte ens åtta på morgonen! :O Men nu är dom timmarna över och jag känner på mig att jag kommer att sova gott inatt!


Sunday

Idag har jag gjort absolut ingeting. Bara tagit det lugnt, låtit tiden att gå. Planerna var att sola lite, men dem planerna fick jag genast stryka när jag vaknade i morse och såg att det var moln och regn! Men nu framåt eftermiddagen är det fint igen, dock tror jag inte att solen tar något nu ändå så. Plus att Gossip Girl börjar om bara tio minuter :) Efter det kommer Wipeout, som jag äntligen kan kolla på igen! Att jag kan skratta utan att det gör ont. Det är underbart. Jag tror inte att ni förstår riktigt hur tråkigt det var att inte skratta under dem dagarna jag hade ont.

Talang 2009

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv. Riktigt skönt. Kommer inte att vara uppe länge idag, känner att jag är trött redan nu.. Ikväll började även Talang 2009, kollade på det. Tyckte om det förra året, men idag var det ingen höjdare. Hoppas att det är bättre nästa fredag då dem besöker vår huvudstad. Ne, nu tänker jag gå att lägga mig i min säng och läsa min bok! Gjorde rätt beslut att stanna hemma ikväll, hade verkligen inte orkat dansa på MOON ikväll. Nästa helg blir det partaj!
 


Balkongmys.



Just nu. Sitter och glassar på balkongen. Det är vindstilla och solen är varm.
Just nu finns det ingeting annat.


Balfrisyr

Kom precis hem från frissan, har varit där och gjort en provuppsättning. Hon lyckades fånga det jag ville ha, trots att jag inte riktigt visste hur jag ville ha det. Så blev resultatet bra :) Jag tänker inte lägga upp någon bild utan ni får vänta och se.. Jag är iaf riktigt nöjd och detta kommer att bli supersnyggt till min balklänning. Åh, nu längtar jag till balen också :P Sitter här hemma med min frisyr, kändes lite konstigt att cykla hem med en sån fin frisyr :P Nu ska jag bara ta det lugnt, njuta utav ledigheten och inte göra mer än vad jag behöver. Jag ska trots allt jobba nästa vecka...


Dianamar

Jo, appropå parktiken! Det får bli ett litet inlägg till.. :) Vi fick ett mail från Eva och Mats igår, (Svenska paret som äger hotellet). Där dom skrev lite information vad vi ska göra, ta med oss osv. Skulle även skriva ett personligt brev där vi skulle berätta om oss själva lite plus ett foto. Mycket trevligt mail, det är inte klokt vad tiden har gått fort. Nu är det bara 23 dagar kvar tills vi åker! Dem här dagarna kommer att gå fort känner jag på mig! I mailet var det speceillt en sak som fick mig att längta ännu mer dit, nämligen; "Redan nu går turisterna i kortbyxor och det ligger solbadare på stranden." Åh, gud så underbart.
 
 


Sista dagen innan påsklov.

Idag började vi tidigt, jobbigt att gå upp så tidigt. Nu när man blivit bortskämd med alla sovmorgonar vi har i trean. Aja, började iaf med svenska. Ska skriva en argumenterande uppsats, hur ska detta gå? Jag bestämde mig iaf att skriva om rattfyllleri, dels för att det finns rätt mkt informtation om det plus att jag hade gjort ett stort arbete om det i samhälle. Efter SV, hade vi en håltimme på en timme så jag passade på att skriva argumenten på NK. Trodde aldrig att jag skulle få ihop något bra, men det fick jag faktiskt! Vår lärare läste till och med igenom det och sa att det var bra! Så jag är mer än nöjd. Känns skönt, nu kan jag njuta utav mitt PÅSKLOV! Eller ja, jag ska försöka plugga lite så att jag inte får så mycket efter lovet. Vi går trots allt bara två veckor till i skolan, sen är det praktik!

En tripp till Gekås.

Igår var jag och tjejerna på Gekås, efter idrotten och NKn satt vi oss direkt i bilen och körde norrut. Muy bien, att turismen var inställd! Att sluta 12.30 istället för 17.10. Mycket bra och framför allt skönt :)  Vi åkte som sagt till Gekås, köpte två par skor i en skoaffär där. Sedan blev det lunch, jag fick ta något lättätligt.. Lite sugen var jag på hamburgare, men de hade aldrig gått... Sen in på gekås. Köpte bara nödvändiga saker för en gångs skull. Annars brukar det bli massa små saker, men igår kunde jag hålla mig ifrån att köpa sånt. En ny plattång, ett linne och en strandväska var en del av sakerna som fick följa med hem :)



Nice day, visst är vi snygga? ;)

Min dag

Shoppade som sagt med Malin. Så skönt det va! Inte alls mycket folk, kunde gå runt och kolla i lugn och ro. Det ska vi helt klart göra fler ggr! Köpte ett par marinblå shorts, en tunika/blus och en ljusgrön t-shirt. Sedan blev det en snabb lunch för att sen cykla till skolan för att ha en lektion. På knappt en timme, kändes lite sådär :P Men men, efter det cyklade jag in till stan mötte upp getingarna och fikade med dem utmed Nissan. Myspys! Härligt väder. Nu åker vinterjackan in i garderoben!  



Fika vid Nissan. Underbart! Årets första vårbild.
Jag njöt utav solen, hoppas solen är här för att stanna :)

Våren är här för att stanna?

Åh, måste bara skriva ett litet inlägg igen! Jag blev så glad när jag kollade ut genom fönstret precis. Imorse när jag vaknade var det grått och trist, suck tänkte jag. Men nu, nu har solen kommit fram! Och det är blå himmel så underbart, då kan jag använda mina solglasögon idag som jag tänkte igår :) Nu hoppas jag verkligen att våren är här för att stanna. Så att jag kan känna av den Svenska våren ett par dagar iaf. När jag kommer hem är det ju nästan sommar?! :O :D 29 Maj, landar jag i Göteborg igen.. Nu ska jag sminka mig och äta något innan jag cyklar in till stan och möter upp Malin.



Bild från förra våren.
En utav dem första dagarna då man kunde sitta ute på balkongen och njuta utav solen.

En sväng på stan.

Nu är jag hemma igen, var bara där en snabbis. Han tyckte att allt såg bra ut och tog lite kort. Ska dit igen om två veckor.. Han satte även dit gummiband som jag ska ha både dag och natt. Gud vad jag längtar till dagen jag får ta bort den här fula saken! (Tandställningen). Nu sitter jag bara vid datorn, kollar runt lite. Börjar som sagt vid halv ett.. Men ska in och möta Malin i stan vid tio så blir det forthoppningsvis lite shopping. Jag är i stort behov utav nya kläder. Måste ju ha massa sommarkläder nu när jag åker till Portugal! :) Hur roligt är det att ha gammla? ^^ Om 25 dagar sitter vi på planet, åh det ska bli så härligt.



Halmstad.
Jag längtar till sommaren! Alla uteserveringar, stranden, turister och allt annat skoj :)

Tandläkaren

Godmorgon. Idag börjar jag vid halv ett. Ja, då undrar ni självklart vad jag gör uppe så här tidigt. Klockan är ju bara kvart över sju! Jo, jag ska nämligen till tandläkaren klockan åtta. Snacka om att sabba min sovmorgon. Men men. Ingen aning om vad han kommer att hitta på idag men vi får väl se.


RSS 2.0