Underbar tonight

Idag är det fredag, härliga fredag. Skoldagen gick snabbt, rätt onödig dag måste jag säga.. När jag kom hem så möttes jag av presenter! Jo, för att jag har fått körkort. Hur snällt är inte det? :) Tack ska ni ha. Min eftermiddag har bestått av filmtittande, köpte nämligen Mamma mia filmen i veckan. Så jag kollade på den idag, lika bra som förra gången :)

Nu ska jag börja göra mig i ordning inför kvällen, ska möta upp Madde, Vicky och Katti i stan för att sedan ta bussen till en förfest på Kärleken. Senare ikväll så ska vi såklart till Underbar! Som resten av Halmstad också ska till typ. Puss på er!


Körkort

Då var körkortet mitt! Det var på tiden :) Hade teorin igår, klarade mig och fick godkänt. Och idag så hade jag uppkörning. Inga alls problem tyckte killen från vägverket, klart att jag skulle ha mitt körkort. Så, nu sitter jag här. Körkort! :D Inget mer pluggande av teori eller likanade. Känns underbart måste jag säga. Snart ska jag ut och köra lite ;)


20 November

Hej, jag mår lite bättre. Men är inte helt frisk. Lite förskyldning är det allt kvar. Mamma och pappa tjatar på mig att jag måste gå till doktorn, men det känner jag verkligen inte för. Sitta där i flera timmar, bli undersökt, ta prover. Nej. Inte denna veckan i alla fall. Får se hur jag mår nästa vecka. Tror inte att jag har sovit så mycket som jag har gjorde de senaste tre dagarna. Men ändå är jag inte utvilad! Kan bero på att jag trots allt har en förkyldning i kroppen.

Imorgon tar jag tåget upp till Arboga, för att hälsa på Cicci och Camilla! Kommer att bli roligt, även Frida är där. (Hon åkte upp ngr dagar innan mig) Var ju meningen att jag skulle gå i skolan, men icke. Då åker man på en förkyldning.. Imorgon kväll så ska vi hem till Ciccis pojkvän som skulle ha fest. På lördag är det Camillas plus två andra personers 20-årsfest! Då ska vi fira dem, temat på festen är kändis! Frida kommer att vara Legally Blond och jag ska vara Catwoman, grr! ;) Kommer säkert bli roligt. Fast kommer ju inte känna mer än tre pers på festerna, men vad gör de?



Hur kommer Arboga att vara då? Har hört att staden är väldigt liten. Å jag som tycker att Halmstad är litet!

Nu orkar jag inte mer..

Att vara sjuk alltså. Nu är jag hemma från skolan, igen! Åhh, detta suger. Jag som trodde att jag var frisk, men nej. Då åker man på det igen. Vad ska jag ta mig till? Plus att man missar en massa när man är borta.. Jag har inte så mycket mer att säga än att jag vill bli frisk. Man gör ju inget om dagarna, var meningen att jag skulle övningsköra idag också. Men nix, det får bli nästa vecka...


Magaluf Reunion!

Detta kommer troligen att bli mitt sista inlägg innan jag åker, ska nämligen upp tidigt imon bitti. Så då orkar jag inte skriva. Nu har det som sagt äntligen blivit dags för årets reunion. Jag har aldrig varit där men jag är säker på att det kommer att bli hel kalas. Bilder kommer förstås upp nästa vecka någon gång. När jag har hunnit och vila upp mig, för jag har en känsla av att det inte kommer att bli många timmars sömn under dem för 40 timmarna! Ni får ha en rolig helg, det ska i alla fall vi ha! Skål på er! (Partyhumöret är på topp, jag är på topp)
Nu kör vi tjejer! <3


NOSTALGI!

Jag tror att jag dör. Jag dör. Bokstavligen. Hur kan man gilla ett ställe så mycket? Säg mig, förklara för mig. För jag behöver en förklaring. Jag blir inte klok på detta. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är mållös. Nostalgi. Var ordet, finns inget annat (?) som kan beskriva. Det har börjat ett nytt Tvprogram på trean, inte vilket som helst utan Charterfeber, dom sänder ifrån MAGALUF! Jag kommer helt klart sitta bänkad framför tvn onsdagar klockan åtta! Åh, vilka minnen. JAG ÄR MÅLLÖS. Det är nog bara Frida som förstår mig. Så det är inte lönt att jag fortsätter skriva mer om det.




12 November

Det börjar dra ihop sig, jag snackar självklart om magaluf reunion! På fredag morgon åker vi upp till huvudstaden, wiie!

Just nu känns det som att jag har 462764 saker att göra, stressad. Vet inte vad jag ska börja med och så gör man allt annat än det man inte ska göra, ja ni förstår säkert vad jag menar. Så nu måste jag rycka mig i kragen och sätta igång. Alldelles för mycket på gång nu känner jag, var till och med tvungen att stryka en viktig sak! Måste sluta med att skjuta upp saker och ting, mycket bättre att ta tag i det på en gång och få det gjort....

För övrigt så kom skolkorten idag, men det är inget att kommentera. Hoppas verkligen att skolkatalogen kommer att vara i svart/vitt som den brukar att vara. Inte för att jag bryr mig så värst mycket, det är ju bara alla Halmstads gymnasieskolor? Nej, som jag sa innan. NU måste jag sätta igång och rätta till mitt liv igen. Wish me luck.

Fars dag!

Idag är det fars dag, det har ni väl inte glömt? ;) Grattis till alla er, speceillt min pappa såklart. Ska snart åka hem till honom och överraska honom med en present. Om jag känner honom rätt så kommer han bli otroligt glad.. Det är ju deras "dag" idag, så då får man väl passa på och visa hur mycket man tycker om dem :) Så om ni inte har köpt en liten present till era pappor, gå och gö de nu. Det är tanken som räknas!


Heldag i Göteborg

Idag åkte jag och Malin upp till Göteborg för att shoppa lite :) Hade inga större förväntningar, mer än att jag skulle hitta en klänning. Vilket jag också gjorde, tack till dig Malin som övertalade mig att köpa den :P Köpte även lite annat också. Mina fötter fick stryk idag kan man säga.. Påminn mig att aldrig gå på stan med ett par nyinköpta stövlar. Aucth! Men men ;) Ikväll ska jag bara ta det lugnt, första helgen på väldigt länge som jag inte festar, haha xD Beslöt mig faktiskt för att ha en "vit" helg. För nästa helg smäller det, då kommer det att bli ett X antal drinkar m.m. Sen kan vi ju förtränga hur mycket kalorier det är i dem osv ;) Puss på er!


Sjukt tråkigt..

..att vara sjuk. Har varit hemma i tre dagar nu. Känner att jag är på bättringsvägen nu, men ändå. Sjukt tråkigt! Man gör ju inget annat än kollar på tv och sover. Men kan ju se det från den ljusa sidan, tur att jag blev sjuk den här veckan. Nästa helg drar vi ju på Magaluf Reunion! Åhh, det var typ tre månaders sen vi bokade biljetterna. Kändes som om det var sjukt långt bort.

Men tiden har gått sjukt fort! Så nu sitter jag här, en vecka ifrån båten. Uppladdningen har börjat. Just nu sitter jag här och laddar hem en massa musik, så att mobilen är fullladdad med musik till nästa helg!! Jag har även köpt ett par högtalare till min mobil, har tänkt att göra det länge men det har inte blivit av. Men förra veckan så tog jag saken i akt och köpte mig ett par. Så nu har jag det bästa ljudet, nu saknas bara de bästa låtarna. Snacka om att man blir på partyhumör när man hör en massa låtar från vårt älskade magaluf :) Minnen kommer upp, snart får vi träffa folket igen. Tyvärr så kunde inte Cicci och Camilla följa med :( Men om två veckor, då får vi även träffa er!

Nu känns det som att jag bara har pladdrat på med en massa, vet inte egentligen vad jag ville med det här inlägget. Jo, att jag är sjuk - och att det var tur att jag blev det nu och inte nästa vecka? Idag är det fredag, full fart mot helgen som Gert på Rixfm säger. Inget planerat i helgen, vilket är mycket skönt. Känner inte för att göra något speciellt. Ska plugga en del, sen är det fars dag på söndag. Det har ni väl inte glömt? ;)

5 November

Idag mår jag inte så bra, vaknade upp och var helt genom förskyld. Men jag var tvungen att gå till körskolan och ha min körlektion, efter det stack jag hem direkt och snart ska jag gå och lägga mig, sova ett par timmar. Förhoppningsvis bli frisk? Valde att stanna hemma från skolan idag, få se hur jag mår imorgon. Gick bra på körskolan idag, har bokat både uppkörning och teoriprov, men jag kommer inte att säga när ;) Som vissa av er inte gjorde till mig när ni skulle ha de :P Hehe.


HEJ BLOGGEN

Det är förmodligen ingen som läser min blogg ändå, men jag kan medelela er som läser min blogg vilket är typ fem stycken. Att jag är jäkligt packad nu, vi har en chill förfest nu. Typ 10 personer, två-tre av dem ligger däckade i varsin säng. Lyckad kväll, eller vad säger ni? Vi sitter här och spelar kortspel, alla typ ah vi är trötta. Men vi ska ut! Och shaka some as. Ursäkta min stavning, men jag är som sagt påverkad. Om ca 30 minuter ska vi ta bussen in till stna.

Underbar

var underbart :)

Kvällen började hemma hos Frida med lite förförfest, cider och sjungades till mamma mia låtar. Mycket trevligt! Jag saknar att bo 100 m ifrån dig! 5 km är alldelles för långt ifrån.. Iallafall, efter några cider gick vi bort till Stenström där den riktiga förfesten var. Madde har numera sitt rum på ovanvåningen, vilket innebär att hon har den i stort sätt helt för sig själv. Jag är bara lite avundsjuk ;P Vid halvelva tiden tog vi bussen in till stan för att möta upp lite folk :) Sen var det dags att bege sig till Mårtensson, höjdpunkten på kvällen ;) Helt klart det bästa stället i Halmstad! Frida hade fått en VIP-inbjudan, så det gjorde ju grejen mycket bättre. Slippa den där jäkla kön för att komma in. Var inne på två minuter! En timme senare så kom madde och dom in också, det hade alltså tagit en timme för dem att komma in! Så dom var bara lite avundsjuka på oss (A) Efter mycket dans och skoj så tog jag bussen hem och sov. Sammanfattning - en mycket lyckad kväll.

Nu är frågan, hur kommer denna kvällen att bli? Rolig eller tråkig? Det återstår att se. Ikväll ska vi ut på landet, ska nämligen hem till Anneli som har FF. Detta är även sista helgen innan skolan börjar igen, deprimerande :(

RSS 2.0