Snö?

Snö? Vad är detta? Jag som hade hoppats på att de inte skulle bli ngn snö nu iår. Men nej, jag fick inte som jag ville. När jag och Frida kom ut från badhuset va de snöstorm, JÄÄÄÄJ! :( Hoppas att de inte snöar imorgon, för jag och frida har planer att shoppa. Hoppas att vädret tycker detsamma, dvs att vi ska shoppa. Blir förmodlingen inget om de regnar. Så, regna nu ikväll, sluta imon?! Okej! Bra då säger vi så vädret! :)

31 Januari

Idag har de varit skola som vanligt, på luchen stack jag malin anna och emma och åt kinamat, mums! :) Nu ska jag hem och byta om, sen drar jag och frida till badhuset och simmar lite.

28 Januari

Jaha, måndag igen. Inte klokt va en vecka går snabbt :P Snart är de lov igen, eller om tre veckor rättare sagt. Då blir de jobb igen, medan vissa andra åker utomlands och gottar sig! :O Igår hjälpte jag Pilla att flytta hemifrån, gick bra, förutom att gubben som hade bott där innan hade ju ffs inte städat lgh, så när vi kom dit va de skit smutsigt, blää, så de va bara till att börja städa med en gång. Isch va äckligt de va, jag tror aldrig att han har städat. Jävla gubbe, man kan ju inte lämna en lgh så! Fy på dig. Idag då. Skola. Utvecklingssamtal, säger ju samma sak på varenda möte man har: "Caroline sköter sig så bra, det är inga problem med henne" Hum, onödigt och ha utvecklingssamtal då? Tycker iaf jag. Snart ska jag ta itu med mina läxor, suck. Ska ringa frida och prata lite med henne också. Ciao!

25 Januari

Dagen började med studiebesök på hotell mårtensson. Om man kan kalla det studiebesök då dvs, det varade bara i 15 minuter. Jag hade gjort det bättre än henne! Aja, efter de så åt jag och malin kinamat, gott! :) Det får vi göra om snart ;P Sen tillbaka till skolan, ha spanska, hämta kamera och lämna mitt tema på foto sen in till stan en snabbis med frida och emelie. Nu sitter jag hos frida och vi har ätit tacos, mums. Nu ska vi börja vår OC maraton, ska sova här inatt, så vi får se hur länge vi pallar vara uppe! ;P

23 Januari

Dagen har gått rätt snabbt, hände inget speceillt. Vanlig skoldag typ, valde inför friluftsdagen vi ska ha v6. Blev bowling på förmiddagen och simning på eftermiddagen. Yes. När jag kom hem, blev jag glad! :D I brevlådaren låg det en lönelapp med mitt namn på, wiie, på fredag får jag 5500. Det sitter fint på kontot kan jag säga :) Gött. Nu ska jag plugga español, sen träna och övningsköra :)

22 januari

Sitter i skolan nu, skulle egentligen ha turism men hallon är sjuk. Så vi har engelska istället, jäj. Ska se om jag hittar något jobb i sydney jag kan söka till ;) Eller iaf skriva om de. Bowlade med pappa igår, han vann den tönten ;) Ska till badhuset efter skolan me frida, simma lite. Bra träning :P Ni vet man vill ju inte vara fet till beachen 08 eller vad säger ni? :P Har mycket i skolan just nu, fast inga prov, de är mest massa läxor och inlämningar. Ska läsa en spansk bok och en engelsk bok, jippi. Jag känner att jag inte orkar, suck.

Vattenporten.

Haha, måste först berätta en sak. Mamma och jag va ute och övningskörde innan idag, så vi körde hem till mormor och morfar för att hälsa på dom. När vi kommer dit märker vi att dom inte är hemma, så vi tar nycklarna och låser upp dörren och går in. Helt plötsligt börjar de tuta, inte lågt heller. Shit mina  öron. TUTUTUTUTUTUTUTTU! Typ.. Dom hade installerat ett inbrottslarm! :O Så man kan väl säga att jag och mamma gjorde inbrott hos mormor och morfar idag. Efter typ fem (långa) minuter slutar de tjuta och vi går ut i hallen igen, och självklart börjar de tjuta igen. TUTUTUTUUTUTUT, aha, det satt en röreslezensor på väggen. Så efter åter igen fem långa mintuter så går vi ut bakvägen för att undvika den där rörelsezensorn. Stackars våra små öron säger jag. Och alla grannar, dom lär ju undra vafan som hände liksom.

Ikväll har jag, malin, madde och anneli fikat på vattenporten. Satt där och snackade lite tjejsnack :P Sen kom vi på att vi ville bowla på B&B, så vi gick dit och kollade om det fanns ngr banor lediga. Men självklart fanns det inga. Så i brist på fest eller annat att göra så tog vi bussen hem. Malin och jag bestämde att vi skulle bowla nästa helg istället, så man ringer och bokar i tid. Typ Bowla och äta pizza på lördag. Vilka vill följa med? :) Kommentera då de här inlägget!

Träning

Igår va vi som sagt hemma hos Kidda. Vi åt god mat och spelade ett roligt spel :) Trevligt.
Idag ska jag börja träna igen, har inte gjort de sen kortet gick ut i okt, men idag ska jag fixa ett nytt årskort, så nu får de bli träning minst två ggr i veckan för mig. Ni vet, man vill ju vara snygg till beachen 08 ;) Blir ett Core pass, tycker det är roligast, men tyvärr så är det bara lördagar mellan 11 och 12, dum tid på en dum dag. Va lite segt och gå upp idag, de är ju lördag då vill man sova längre än till nio menar jag.. Ska nog övningsköra till friskis (A) Lotta ska också med, mammas kusin, får se om hon vågar åka med mig :P Haha, det ska nog inte bli några problem. Det enda problemet är att de blåser rätt mycket ute, då brukar de ta tag i bilen och sånt, men förhoppningsvis ska de gå bra ;) När jag kommer hem måste jag plugga lite, tråkigt jag vet, men det är ett måste.

Fredagsmys

Sitter hos Frida nu, väntar på att hon ska bli klar (hon duschar) sen ska vi dra hem till andreas pojkvän i skedala, där det blir lite mat och film. Chillkväll med kompisar med andra ord :) Idag har jag varit i skolan, som vanligt, hade hotellkunskap roligt! :D Glad att jag valde den kursen. Sen hade jag foto, det är också roligt. Jag ligger bra till där, nästa vecka ska tema 2 in och jag är färdig med det så, nästa tema får vi välja mellan att fotografera vatten eller kommunikation, hum det blir svårt, vet inte vílket jag ska välja, vad tycker ni? Efter skolan stack jag och anna till videomix och köpte godis, mums. Deras godis är helt klart bäst! Sen gick jag till mammas jobb, övningskörde sedan därifrån till maxi och hem, hum ja, där har ni min dag i stort sett.. 

Nu har Frida suschat klart, HAHA! Fin stavning Caroline xD  Hejdå! :D

Turism

Som vanligt, jag skriver på turismlektionen. Idag har vi ingen lärare, Hallon är sjuk säger dom. Så vi sitter här och gör allt annat som vi inte ska göra typ. Folk kommer säkert att sticka, men jag har självklart en till lektion sen :( En spanska lektion, men ska kolla på film hela lektionen så de är chill!  Ska nog dra in till stan me malin en stund innan spanskan börjar, ingen lärare som kollar om vi är här eller inte :)




Matteprov över!

Åhh va det känns skönt. Har gjort mitt matte omprov nu, vilken lättnad. Har gått och grubblat över det nu i en vecka, hade inget annat val än att bli godkänd på de, och nu efteråt känns de bra :) Det känns att jag har klarat de. Kunde nästan alla frågor. Wiie. Matte är inte mitt bästa ämne precis! Slutade vid tjugo i tre idag, men matteprovet skulle inte vara förren vid kvart över fyra, så det blev en lång håltimme för oss som skulle göra omprov.. Men men...

Så, nu har jag inget prov förren vid vecka 7, inte som jag vet om nu iaf. Det känns skönt, så i helgen ska jag ta itu med mitt engelskaarbete tänkte jag. Får ju passa på nu när jag inte har något annat.. Åhh vad jag är på bra humör nu! :) Tihi. Fast har lite ont i huvudet. Det är nog för att jag var i skolan 9 timmar idag suck :/ Mörkt när jag gick till skolan, mörkt när jag kom hem igen..

Körskola?

Händer inte så mycket just nu, mamma hämtade mig efter skolan så övningskörde vi en runda. Kanske borde börja på en körskola snart, frågan är vilken? Kanske blir Ahlbäcks, alla som jag har frågat som gått där tyckte om skolan och så. Vad tycker ni? Aja, resten av dagen har jag tillbringat bakom mina matteböcker. Rätt slut i huvudet nu. Ska snart läsa lite i min engelska bok, sen börjar andra avenyn :) Tisdag idag, men känns som torsdag typ :S Tre dagar kvar sen är det helg igen, vad händer till helgen folk? :) Jag har iaf lust att hitta på ngt skojigt, så om ni också har de, så kan ni ju höra av er ;P


Måndag

Yes, jag skriver istället för att plugga matte. Duktigt Caroline. Ne men de här får bli ett snabbt inlägg, böckerna ropar på mig. Anna och Emma har kommit hem nu, efter en veckas skidåkning (tro de eller ej, dom kom hem hela, inga brutna ben eller likande, duktigt tjejer) , så skoldagen blev genast mycket roligare när dom två är där :) + Malin då :P Men hon har varit med mig sen skolstart (nästan) så. Efter skolan va de meningen att vi fyra skulle fika men Malin ändrade sig i sista minuten, så de blev bara vi tre. Men det är inte så bara så bara ;) Trevligt och träffa er igen, efter 3½(?!) veckor typ.. Så blir de när man har jullov, jobbar och sliter, sen åker ni och gör backarna osäkra i sälen. Men men, nu är ni tillbaka! :) Imorgon va de meningen att ja, mamma, kusin och moster skulle åka ner till Ikea, men icke sa nicke.. Ändrade planer, så jag får väl masa mig till skolan istället, en seg spanska lektion är ingeting och hurra för.. Men sen har vi turism de är roligt :) Böckerna ropar!

Söndagkväll.

Ska snart lägga mig och läsa min engelska bok, men ska skriva lite först. Idag kollade jag och frida på pearl harbor, hitta nemo och andra avenyn, med andra ord en riktig mys dag :) Vi laddade upp med läsk, godis och ostbågar. Nu efteråt känns de inte så bra xD Känner att jag måste börja träna igen, om man vill vara snygg till beachen 08, och de vill man ju ;) Imorgon är det skola igen, helgen borde vara längre tycker jag. Två dagar är ingeting typ :P Men, när en ny skolvecka börjar så innebär att de blir en dag närmare Gran Canaria! (A) Som jag längtar oerhört mycket till, speciellt när de är regnigt och kallt ute :(

Söndag

Dan efter, ehm. Mådde inte så bra när jag vaknde, men nu är det betydligt bättre :) Haha. Hjälpte Frida att städa i lokalen idag, de stank ffs öl i hela köket när ja skulle städa där, usch. Vill ni se min kväll i bilder får ni gå in på min bdb, lagerstedt. In och kommentera vettja ;) Nu ska jag dra hem till Frida och kolla på film!

Lördag

Sitter hemma hos Frida nu, väntar på att hon ska bli klar. Sen ska vi gå bort till lokalen och fixa iordning lite. Sen kommer tjejerna vid 6 för att ha lite förfest ;) Runt nio får killarna komma. Nu är hon klar, blev ett kort inlägg ^^ Ha de så roligt ikväll för de ska jag/vi ha :)

Hotellkunskap.

Sitter i skolan nu och har hotellkunskap, kursen började idag. Den verkar rätt rolig! :) Vi ska göra vårt eget "drömhotell". Mitt hotell ska heta: Hotell Lagerstedt , men jag har inte riktigt bestämt mig vart i Sverige det ska ligga, det ska ligga i en småstad. Jag tänker mig något uppe i bohuslän, typ ljungkile eller lysekil. Va där med familjen i sommras och de är så fint där, mycket tursiter så det hade nog passat där. Annars kanske man skulle ta en stad man vet mer om, som ligger lite närmare. Typ Varberg kanske? Jag få se vad det blir.

Idag ska jag träffa Frida, vi ska in till stan och shoppa lite :) Sen hem och ta de lugnt, hon ville baka morotskaka så de blir väl de :P Imorgon blir det till att fira Frida som fyllt 20! Party party. Nu kan jag inte skriva mer, måste söka på några hotell och få lite "inspiration" till mitt hotell.


Dagens..

Dagens lyckligaste, vi hade ingen spanska! :D  Va jag blev lycklig när Annie kom och sa de, jag och Gabbi kramade om varandra xD Lektionen blev inställt för ledarskaparna har hälsovecka den här veckan så typ alla lärare ska vara med på de, tack till dom :P Så, jag följde med malin in till stan, men blev inte så länge. Pisseväder ute ju, inte alls roligt! Usch och blä! Pyskologiprovet idag gick rätt bra, får väl se vilket betyg jag hamnar på.
Nu hade jag tänkt att jag skulle vara lite duktig och plugga, så skriver kanske lite sen igen.
(Malin har klagat på mig att jag skriver förlite, så får väl skärpa mig :P)

Turism

Nu har jag turism, vi håller på att skriva ett engelskt CV. Slutar om typ två timmar :O Och jag har ont i huvudet, palla med spanska sista lektionen, men måste. Har lovat mig själv att skärpa mig :P Så det blir att bita ihop och gå på lektionen, är ju endå bara 50 minuter. Men det känns dock som en evighet! :(

Nej, nu får jag väl fortsätta med mitt CV...

Skola igen..

Ja, då har skolan dragit igång igen efter ett för kort lov enligt mig.
Under lovet har jag spenderat min tid på pärsons, festat och träffat kompisar.
Och idag drog som sagt skolan igång igen, och det kändes inte så lockande precis
att min första lektion på året va spanska med caronlina. Jääääääääj :( Öhh så tråkigt att jag dör.

Nu sitter jag iaf och pluggar till psykologi provet som vi ska ha på torsdag.
Det är mycket (!) roligare än spanska. Gäller att jag pluggar till de här provet, så att jag
får vg i betyget. Heja mig. Ne nu har jag inte tid att skriva mer. Böckerna ropar på mig... xD

2008

Ja, nu va det nya året här!

Det firades hemma hos Micha där det va fest.
Det va tydligen en annan fest hos ngn mattias eller va han hette, i vilket fall så bodde han också i getinge.
Så ngn hade tydligen ringt honom och sagt åt honom att ta hans fest hem till micha. Vilket medförde att de kom och va skit mkt folk hemma hos micha, stackars dig :/ Inte kul att ha fest när de kommer så mkt folk, och speciellt inte om dom är oinbjudna också! Fy. Men jag hade iaf roligt, mkt roligt folk man kände :)
Tolvslaget firades med champagne, raketer, kramar, sång för Frida (som fyller 20 idag) Grattis till dig!
Festen va lyckad fram till tolvslaget, sen hörde jag ett rykte om att micha skulle köra ut alla. Så jag och frida tog våra saker och sprang till bussen, och vi hann med den precis. Annars så hade vi fått vänta på bussen 1½ timme, vilket vi inte kände för om de nu va sant att hon skulle köra ut alla. Får väl snacka med henne senare idag och fråga hur kvällen slutade. Frida och jag åkte iaf hem, mötte ngr kompisar på stan också som vi hälsade gott nytt år på! :) Om ni vill se hur min kväll var i bild, så får ni besöka mig på bilddagboken: Lagerstedt

Ja, det va allt jag hade att säga nu, kanske skriver lite ikväll med.
Nu ska jag göra något vettigt och inte sitta här och hänga. Tjarå.

RSS 2.0