Helgen

Fredag - Vi var som sagt på Underbar, kvällen började hos mig med spel och dans. Vid elva tiden tog vi bussen in till stan, drog till elvan och var där en stund. Sen vidare till Mårtenssons, där det var den längsta kön jag sett på länge! Men vi givk före några och de gick väl rätt snabbt, hade fribiljetter så var tvugna att gå in innan kvart över tolv. Exakt kvart över tolv lämnade vi in biljetten och gick in :) Behöver jag ens säga hur det var inne på Underbar? Det var som vanligt, som alla andra gånger. Helt klart det bästa stället i Halmstad! Längtar redan till nästa gång ;) Dans och sång hela kvällen lång, vid tre tiden blev det nattamat, sedan en liten promenad hem till mig. Frida och jag somnade direkt! Nödja och glada :)  


Lördag - Vi vaknade, åt frukost och cyklade in till stan. Var ute efter en klocka, har ingen snygg.. Men Halmstad har ju inga riktiga klockaffärer! Så det blev ingen klocka.. Som ni alla antagligen vet redan så hände det ju en olycka på Stora torg, som tur var så kom Frida och jag fem minuter efter det hela hände. Så vi såg inte vad som hände, utan allt efter. Usch, så hemskt!! På kvällen var vi bjudna hem till Almgärd för middag och förfest. För idag fyller hon 18 år, grattis till dig! :D Kvällen hemma hos Carro och bussen in till stan hade vi jätte roligt :D Men det höll tyvärr inte hela kvällen. Sara snubblade på en trottoarkant och slog i kinden där det blev ett sår på tre cm, rätt djupt. Så kvällen tillbringades på akuten, som tur är så är allt bra nu! Lite tråkigt att det hände så på Carros kväll, men men. Det får vi ta igen! Sånt som kan hända när som helst ju.

Söndag - Idag blir det bara chill! Ska plugga lite och träna senare ikväll. Hoppas att ni har haft en rolig helg för det har jag haft :) Puss på er!  


Förfest at my place!

Nu har jag precis gjort mig i ordning, ska bara locka håret sen är jag klar! När som helst så kommer det trilla in lite folk här i lägenheten, mamma är ute med jobbet och fredrik är ute på sitt håll. Så jag har lägenheten flr mig själv, härligt! Vilket jag också kommer ha nästa helg. (Plus vecka typ) Mamma ska nämligen åka till Kreta! Lite avundsjuk är man ju, men samtidigt får jag bo själv, göra precis vad jag vill! Aja, back to the ämne. Det blir som sagt lite förfest här, sen drar vi till Underbrar och har det UNDERBART :D Fyndigt va? ;)


Smile it's friday

Då var det helg igen, härligt! Veckorna går så otroligt snabbt nu, inte för att jag klagar. Det är bara bra att dem går snabbt :) Idag gjorde vi inget speciellt i skolan, innan skolan var jag hos Tandläkaren en sabbis. Ska dit på tisdag igen. Då åker den andra på.. Nu äter jag lite lunch ska snart in till stan för att möta upp Madde och Vicky, vi ska fixa en födelsedagspresent till Almgärd! Hoppas att vi hittar något skoj :) Vet redan vad hon ska få av Ida & Co ;) Hehe. Hörs senare!



Äntligen hemma

Har varit en halvtimme eller så, det blev inte att jag bara lunde visa upp det jag gjort och sen gå hem. Nope självklart inte.. När jag kommer till lektionen så säger min lärare till mig att vi har ett problem med schemat inför utbildningsmässan, och att jag var tvungen att göra om det!! Sagt och gjort. Bela var snäll och hjälpte mig :) Annars hade jag verkligen inte pallat göra om det, nu vill jag aldrig göra fler scheman, inte än på ett tag iallafall (typ)

Nu är jag helt slut, har ont i huvvet :( Hade planer att träna ikväll. Men trodde som sagt att jag skulle komma hem tidigare så att jag kunde göra klart min religions läxa. Så nu blir det ingen träning - utan det blir istället plugg. Religion. Jag dör typ! Vet inte vad jag ska skriva mer.. Aa, nu ska jag sluta klaga! Puss på er!

Håltimme

Har precis haft en jätte håltimme, snart är den över. För vi börjar vår turism om en kvart! Men jag har varit duktig och arbetat med mitt turismarbete, seder och bruk i grekland. Så jag ska bara visa vår lärare vad jag har gjort och får förhoppningsvis gå hem :) Annars slutar vi inte förren vid tio över fem :O No way! Jag ska hem.

Friluftsdag

Idag hade vi inga lektioner, hade istället friluftsdag. Gick en tipspromenad plus bowling på B&B. Vilket jag nästan vann, haha :P Snart kommer pappa och hämtar upp mig, så ska vi ut och köra en sväng.



Dans

Jag måste bara berätta om danspasset. Det var bättre än förväntat! Så har ni planer på att börja träna på Friskis? Borde ni helt klart testa danspasset någon gång. Tisdagar klockan 18! Bra dag och bra tid. Jäj. Angående religionen hann jag inte klar med, får fortsätta imorgon -.- Imorgon har vi friluftsdag :)

Tro, hopp och kärlek

Jag håller på att skriva min religion reflektion, eller just nu så skriver jag inte så mycket jag har fasnat totalt, vet inte hur jag ska fortsätta! Så svårt det är. Frågor som till exempel; Vad tror du på? Vad betyder religion för dig? Jo, ni hör ju hur roligt det låter. Ehm, not.. Men tänkte göra klart det idag så jag får det gjort, men som det ser ut nu så kommer jag inte att bli färdig. Vi får väl se. Ska fortsätta med den snart. Ska iväg och träna vid sex, ikväll blir det ett danspass! Roligt att prova på något nytt pass, och det sägs vara roligt, upp till bevis! :)



Tro, hopp och kärlek


Helgen

Fredag - Var jag bara hemma och tog det lugnt, kollade på film och åt godis. Lugnt och skönt :)
Lördag - Då var det andra bullar. Tränade på förmiddagen, sen bar det av till madde vid halv fem. Hon bjöd på tacos, mums! Jag hade inte ätit på hela dagen, så var rätt hunrig när jag kom! :P Sen så förfestade vi lite med ölspelet. Senare kom folket :) Några timmar senare så hamnade vi på en blöt studsmatta. Mysigt. Men det var roligt ;) Vid halv ett tog vi bussen in till stan, vissa åkte hem viss fortsatte att festa. Jag var en utav dem som åkte hem, var så jäkla trött och hade ingen alls lust till att festa längre. Så jag sa god natt och cyklade hem!


Bra start på morgonen

Bättre start på morgonen än idag kan man inte få? Vaknade av mig själv, utvilad och pigg. Mamma skulle iväg och träna, jag bestämde mig för att följa med. Sagt och gjort, vi tog våra cyklar och cyklade iväg till Friskis för ett Medel 70 pass. Alltså, ett längre och tuffare pass än jag i vanliga fall brukar träna.. Men det gick bra endå :) Känner mig fem kg lättare nu men det är en annan femma ;) Haha. Nu ska vi äta en sen frukost!





Helg

Nu är det äntligen helg igen, veckorna går faktiskt snabbt nu. Kanske bara för att vi intr har så mycket i skolan ännu? Slutade tidigt idag, så jag och Malin gick in till stan för att fixa en present till Madde :) Sen cyklade jag hem, var jättetrött så jag gick och la mig och sov ett par timmar. Och nu sitter jag här, händer inget speceillt ikväll. Bara ta det lugnt, men imorron så. Då är det andra bullar ;) Ska ta halv fem bussen hem till Madde för förför fest med middag och sånt med tjejerna. Senare kommer resten av folket dit och förfestar, vid midnatt någon gång drar vi in till stan och gör stan osäker? Eller vad säger ni brudar? ;) Puss!


Torsdag = Lång skoldag

Idag har jag inte gjort något speciellt. Har varit i skolan större delen av dagen. Dagen började med att jag åkte till skolan med Malin, sen var det lektioner som gällde från halv tio till fem. Maten var hemsk, så jag och Malin åkte in till stan och åt kinamat. Fick reda på att det är jag som får åka till Portugal och praktisera fem veckor i april/maj. (Annie visste redan att hon skulle åka) Så det blir jag och hon som kommer att åka dit. Saken är bara den att vi har ju balen någon gång i maj. Studentkommiten har inte bestämt när ännu, så det är lite dumt. Vet ju inte när balen är, tänk om det är en helg då vi är där nere? Vad gör vi då liksom? Balen är ett måste! I så fall får vi flytta på pratiken, det måste Hallon gå med på :)


Körlektion

Idag har jag som sagt en körlektion, ska snart cykla bort till trafikskolan. Lite nervöst, har ju inte kört där på hela sommaren. Men det ska nog gå bra! Efter det ska jag till skolan för att ha två korta lektioner, svenska och religion.

None

Chokladmuffins

Idag har vi endast hatf en lektion i skolan plus ett jobbigt klassråd. Min klass är sämst på att komma fram till saker. Vi diskuterade vad vi ska göra på friluftsdagen och om vi ska klä ut oss till något när vi ska fotograferas till skolkatalogen. Jag kom med förslaget att vi kunde klä ut oss till turister (för vi går ju en linje med inriktning på turism), sen var det någon annan som kom med ideen att vi kunde klä ut oss till fotbollsspelare. What? Vad har det med saken att göra liksom, fattade inte riktigt det. Efter röstning så blev det att vi inte skulle ha något speciellt tema, så vanliga kläder är det som gäller nästa vecka. På friluftsdagen ska vi spela bowling, fick som jag ville en utav sakerna i alla fall.

Efter skolan så gick jag en sväng på stan med Anna, sen hem för att baka chokladmuffins till klassen. Två personer ska varje vecka baka något till turismlektionen. Den här veckan var det min tur. Dom blev lika goda som dom brukar, mums!  Har även varit iväg och tränat ikväll :) Very good, keep going.


Tisdagmorgon..

Börjar inte alls så bra... Det enda som är bra är att jag har sovit som en stock i natt! När jag vaknade så märkte jag att jag glömde hämta mitt smink hos Frida igår, så idag har jag inget smink - blir en smink fri Caroline idag. För det andra så var frukosten slut idag, inte något alls som var gott och äta! Så min frukost kommer bli i skolan idag. Ville kollat vad det var för lunch i skolan idag, men dom har inte lagt upp matsedeln :( Nu måste jag borsta tänderna så att jag inte missar bussen. Ha en trevlig dag!

HAPPY!

Så happy! Har spenderat hela (nästan) eftermiddagen till att leta efter en balklänning som jag vill ha. Men tro det eller ej så har jag inte hittat någon. Inte en enda konstigt nog :S Men till slut, när jag var nära på att ge upp så hittade den jag sökt efter, precis som jag hade tänkt mig. Lägger inte upp bilden här ännu, men kan i alla fall avslöja att den är vinröd med en vit rand eller något :P Ska åka och prova den, om jag har otur så kanske den inte passar?! :O Nej, hemska tanke! :)


15 September

Hej :) Idag har jag som sagt bara haft en lektion som jag alltid har på måndagar, och det är lika underbart varje måndag. Fitness, vi körde afrodans idag med. Idag var det roligare och det kändes som att det tog mer nu när man kände till rörelserna. Snart kommer pappa och hämtar mig, då vi ska ut och övningsköra en runda :) Körlektion på onsdag, spännande! Har inte haft det på hela sommaren så får se hur detta kommer att gå!

None

Kräftskiva

Igår var det kräftskiva hemma hos familjen Nyvelius som gällde. Mycket trevligt och god mat :) Pilla, jag och Frida förfestade lite (eller mycket för en av oss) Haha :P Vi tog i alla fall bussen in till stan vid halv tolv tiden, var hemma vid ett. (För det blev lite för mycket av det goda för en utav oss) Helt okej förutom det :P Men men, sånt som händer! Idag blir det bara en lugn söndag - slappesöndag. Blir bland annat plugg, ut och gå, och tvtittande.

Turism

Sitter i skolan nu och har turism. Vi snackar om praktiken som vi ska ha i fem veckor på vårterminen. Är hungrig! Inte alls god mat i skolan idag. Blä. Detta är sista lektionen sen ska jag hem och äta god mat :)

Fyfan..

... vilket väder säger jag bara! Regnet det bara öser ner :( Där sket det sig med min träning. Aldrig att jag cyklar till Friskis när det regnar så mycket. Glöm det. Fan. Jag som hade velat träna! Det ville visst inte regngudarna(?) Nu blir det istället massa plugg - kanske lika bra det?

Studentkort

Idag har jag gjort en massa viktiga saker i skolan, köpt bland annat studentleget så att man kommer in på alla fester och sånt :) Fixade även lite saker med matten, så i november ska jag göra ett prov och förhoppningsvis bli godkänd på det?! Men det värsta av allt är att det är på tisdagen veckan efter Magaluf Kryssningen!! Hur ska detta gå? Kommer inte kunna plugga något alls den helgen plus att jag kommer vara helt slut på måndagen.. Aja! Önska mig lycka till ;)

Jag fortsätter att vara duktig även idag, ska iväg och träna ikväll! :)




Säsongsstart Top Model 10

Har precis duschat och ätit, känns skönt att man har tränat. Snart ska jag bänka mig framför tvn med varm choklad och kolla på Top Model. Det är nämligen säsongsstart ikväll, spännande. Imorgon börjar jag egentligen så sent som halv ett, men ska till skolan tidigare och fixa lite med projektarbetet. Var på handledarträff idag, så nu har det börjat på "riktigt". Har inte gjort så mycket på det sen vi började skolan. Julshopping i Paris - jag längtar!


Träning

Nu ska jag iväg och träna :) Vilket jag inte har gjort på evigheter (en vecka). Skärpning! Måste ta nya tag i träningen och träna minst två ggr i veckan! Idag blir det bara ett lätt baspass. Det fanns inget pass som verkade va roligare, som till exempel skivstång - hur kul låter det? Bara en massa styrka på armarna(?) Nej, det är inget för mig.


Skattjakt!

Idag hade vi vår första studenttävling, alla treor på skolan samlades på gräsmattan - laddade till tusen. Vi hade skattjakt, tävlingen gick ut på att hitta flest saker. Eller kanske jag borde säga få högsta poäng, för sakerna hade olika poäng! Under en timme fick man springa runt och leta ihop sakerna. Dans och Ledarskap kom på delad första plats. Min klass, turisterna kom på 6:e plats av 14 klasser totalt..

Nu kommer vi att samla ihop poäng från varje tävling, till slut kommer poängen att räknas ihop och en klass kommer att vinna alltihop! Kommer det att bli sp06t? Självklart! ;)



Afrodans!

Kom precis hem från skolan, har endast haft en lektion, Fitness. Skönt! Bra början på veckan måste jag säga. Idag hade vi afrodans, jobbigt men roligt! Mycket bra träning också. Skulle inte förvåna mig ifall jag har träningsvärk imorgon, men men... Om jag orkar ska jag iväg och träna sen, få se! Egentligen har jag fått min träning idag :P


Utgång

Igår var det utgång som gällde. Frida och jag förfestade lite hemma hos mig, sen drog vi in till stan och gick en runda och kollade, Kulturnatten. Men om jag får säga det själv så var det inte så mycket att hurra för. Träffade en massa trevligt folk <33 Frida stack hem rätt tidigt men jag bestämde mig för att vara kvar, var ute med bland annat  Anna och hennes kompisar (orkar inte skriva alla namn) och Lotta och dom (skriver inte upp namnen här heller, blir en jäkla massa namn)  Hade iallafall en riktigt rolig kväll :)


Mamma Mia!

Nyss hemkommen från bion. Jag och mamma plus hennes jobbarkompis och hennes dotter var på bion Mamma Mia. Den var riktigt bra, som jag hade förväntat mig. Alla andra som sett filmen tycker att den är bra så jag förväntade mig det :) Det var rätt svårt att sitta där och inte sjunga med (vilket jag gjorde) men höll det tyst så att ingen annan skulle höra. Lite pinsamt, mamma hörde mig en gång och sa till mig :P Aja, i vilket fall så var filmen bra! Ska köpa den när den kommer ut på DVD. Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv!


Schooltime

Ska snart gå till bussen för att åka till skolan för två lektioner, slutar tjugo över tre. Gott med sovmorgon. Det har jag btw alla dagar i veckan utom på fredagar. Det är nice! Slå de om ni kan? :P Ska hem till pappa efter skolan! Yes gott folk, så ser min dag ut idag! Bye bye

Idol 08

Hej!

Hoppas att allt är bra med er :) Jag är helt slut, började egentligen vid halv ett idag, men hade ett par saker att göra färdigt i skolan så att jag tog bussen till skolan och mötte upp Malin vid halv tio. Vi gjorde sakerna klara och tog bussen in till stan för lite shopping och lunch. Then back to school, ha lite svenska och religion. In till skolan, möta pappa. Gick med honom på stan en timme, sen hem - helt slut. Gjorde precis klart min NK-läxa - skönt att den är färdig iallfall. Nu sitter jag här med huvudvärk, jäj.
 
Ska snart masa mig till soffan för att glo på Idol! Det börjar nämligen ikväll som alla andra vet antar jag? Jag har fyra minuter på mig, sen börjar det :) När det är slut tänkte jag plugga lite teori. Jag har bestämt mig för att ta tag i de där nu! Annars kommer det ta evigheter tills jag får mitt körkort.


School

Kom precis till skolan, har ingen aning vad jag ska hitta på i en timme. Inget jag kan göra.. Ska endast ha en lektion idag, Filosofi. Sen slutar vi :) Men då ska jag bara hem och vända, sen ska jag till tandläkaren. jäj!

RSS 2.0