ALANYA 2009

Uppe med tuppen! Kunde inte somna igår, och vaknade tidigt imorse. Jag vill sova! Har bara sovit ett par tim, på tok för lite för mig. Får se om jag kan sova på planet sen. För idag är det nämligen den stora dagen med D. Den 27:e juni har äntligen kommit :) Och de vet ni vad de innebär. Rätt. ALANYA!

I eftermiddag lyfter vi, gud så underbart. Ska fixa de sista här hemma och sen åka hem till Frida, där vår resa börjar! Woohoo! Jag och mina fyra favoriit flickor åker ner till alanya och lever livets glada dagar, så lycklig jag är. Ska bli så roligt att komma utomlands. Kom hem från Portugal för mindre än en månad sen och nu sticker jag igen! Visst är livet bra ibland :)

Puss på er, vi ses om en vecka!


Love.

Endast tre dagar kvar, sen sticker jag och brudarna! Det kommer bli underbart. Åh. Kollade vädret idag, 34 grader och sol. Skulle kunna stanna där en månad. Men nu blir det en vecka :P Känns som om de kmr bli en oförglömlig vecka. Klockan 11 på lördag börjar vår lilla resa. Love it. Har haft ett glädjerus genom kroppen ikväll. Anlanya snart, det är sommar och sol, jag lever livets glada dagar, behöver jag säga mer? 

Imorgon blir det årets första dag på Työlsand, ni kan tro att jag ser fram emot det. Pastasalladen är gjord, brassestolen har jag tagit upp från källarnen nu väntar bara en god natts sömn. 



Jag och Stenström ligger och steker på Tylsöand för något år sen :)

 

Sommar 09

Nu känner man att sommaren har kommit. Satt ute på balkongen och åt frukost och solade. Rktigt skönt, nästan för varmt.. Kan dock inte sola mer idag för jag ska hjälpa pappa med att köra bilen till bilverkstaden. Dock inte lika roligt som att sola, men har man lovat så.. Ska vara bra väder hela veckan säger dom, så det blir nog en eller annan soltimme :)

Någon som har lust att följa med till stranden kanske?


Midsommarafton 2009

Glömde önska er en trevlig midsommar. Den här helgen blir det en hel del festligheter precis som det ska vara när det är midsommar :) Nu är det sommar på riktigt dock så saknas sommar värmen. Men om man ska tro va som står på löpsedlarna så är värmen på väg hit. Kanske lagom till vi åker söderut? Men det gör inget, vi kommer att ha varmt och gott där :) Igår var det 32 grader och sol, jo man tackar!

GLAD MIDSOMMAR!


19 Juni, 1990

Idag är det min födelsedag! Jag blir 19, sista året som tonåring. Sen gäller det, då är man verkligen vuxen. Jag vill inte bli vuxen än, önskar att man kunde stoppa tiden ett tag och bara leva. No, vi blir äldre för varje år som går. Idag blir jag nitton. Nästa år är det systembolaget som gäller :P Uppe tidigt idag, är pigg och kunde inte somna om. Så vad gör man? Man går väl upp då.. Nu ska vi äta en god frukost :)

Hipp hipp hurra till mig själv!


Love it!

LYCKA!

Studenten förra veckan
Födelsedag + Midsommar imorgon
Alanya nästa helg

Kan det bli bättre?



Livet är på topp.

Bästa helgen på länge <3 Finns inte så mycket mer att säga. Hoppas att det kommer fortsätta i dem här spåren ett tag till, då kommer sommaren 09 bli den bästa. Eller vad säger ni girls?

STUDENT 2009, Toppen dag rakt igenom.

Nu har vi framtiden i våra händer gott folk!

Alanya 09

Livet är på topp nu, allt är så bra! Studenten igår, en toppendag rakt igenom. Ett minne för livet. Riktigt roligt. Idag har vi bokat sommarens resa. Alanya blir det med dom bästa <3 Även det kommer att bli en toppen vecka, så roligt! Åt lunch på AP, så gott! Så längesen man gjorde det, får ta de snart igen! Ikväll blir det en tripp ner till Laholm och Båstad!
 


Imorgon tar vi studenten!

Kan inte fatta det, det är bara en dag kvar. Imorgon gäller det, imorgon blir vi fria! Det är detta man har längtat efter och nu är dagen snart äntlilgen här. Det känns så otroligt bra, allt är fixat och klart. Nu är det bara dukningen som är kvar och lite så saker som ska fixas ikväll. Vi ska även klä vårt släp idag!
 
FY FAN VA VI ÄR BRA!

Imorgon ska det firas, sjungas och allt vad studenten hör till. Om vädret håller i sig känner jag på mig att det här kommer bli en oförglömlig dag. En dag som ska firas med de bästa <3 Vår sista "skoldag" tillsammans. Lite sorgligt, vart har dem har långa tre åren tagit vägen? Vissa kommer man sakna, andra inte. Inga mer läxor, inga mer prov. Allt är över, betygen är satta. Nu får vi göra vad vi vill med våra liv. Planerna är många men inget rktigt bästämt. Vad som kommer ske till hösten får ödet bestämma. En sak vet jag säkert.

Den här sommaren kommer att bli toppen.

 

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, och balen och allt är över. Nu kan jag äntligen andas, allt har gått i ett sen jag kom hem. Har dock inte tagit igen alla timmars sömn jag missat, så jag kommer lika lågt lite här ett tag till. Tills jag är på topp igen. Då kommer jag att skriva en massa och lägga upp bilder :) Men det får som sagt bli en annan dag. Ska snart ta bussen hem till pappa, så ikväll blir det lugnt. Får se vad som händer imorgon. Vill hitta på ngt. På dagen ska jag iallafall klippa mig och gå en sväng på stan med mormor för att hitta en studentpresent till mig..



RSS 2.0