Smällen

Om man inte sover på natten får man sova på dagen.. När jag kom hem från jobbet gick jag la mig i min säng och somnade, så för en halvtimme sen så vaknade jag. Men fortfarande lika trött som jag var när jag gick och la mig. Känner att jag får gå och lägga mig tidigt ikväll, för att orka med morgon dagen. Ska äta något gott och läsa min bok. Sen går jag och lägger mig igen. God natt.


Lillördag

Riktig lyckad kväll måste jag säga! Kvällen började som sagt ute i Tylösand för att lyssna på Magnus Uggla. Sanddynerna var fulla med folk, god stämning och härligt väder. Träffade Anna som jag inte har gjort på evigheter! Det var verkligen på tiden, för jag har saknat henne :) Plus så träffade vi anneli å micha plus några killar. När det var slut tog vi bussen in till stan för att gå in på Kräm. Det var faktiskt över mina förväntningar, jag hade kanon roligt! Vi ska dit nästa onsdag med, då är det nämligen avslutning så det blir ett måste. Så ni som är 18 kan ju följa med om ni vill! :D Mycket dans, bra musik och återigen trevlig stämning. Kan ni gissa vem vi festade med? Jo, nämligen självaste Magnus Uggla! Han och hans band satt i ett hörn så gick jag och Frida fram till dem, sen blev vi kvar där ett tag och de bjöd på skumpa och annat gott. Det är inte ofta man festar med Uggla precis! ;) Framåt stängningsdags tog vi våra cyklar och cyklade till Pärsons för att börja arbetsdagen, för att sedan i ständig trötthet jobba i åtta timmar. Denna natt blev det inte ens en minut sömn för våran del. Men det  var det värt!


Kräm

Ändrade planer, blev ingen city för shopping idag. Vi sov under eftermiddagen istället. För ikväll ska vi festa! Vi ska till Kräm, innan dess ska vi ut till Tylösand för att lyssna lite på Uggla! Vid tre i natt, ska vi ta våra cyklar och cykla till jobbet! Hur ska detta gå? Uppe hela natten + jobba 8 timmar imorgon. Hum? Ja, det återstår att se. För ikväll ska vi ha roligt! :)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Ett stort grattis till Madeliene Stenström som fyller myndig idag! Hipp hipp hurra! Hoppas att du får en kanon dag med massa fina presenter. Till helgen ska vi fira dig, då blir det nämligen party både fredag och lördag antagligen. Då blir stan osäker ;) Haha, skämt å sido. Vi ska ha roligt!


Hej bloggen!

Hoppas att allt är bra med er, med mig är det toppen. Sitter och väntar på att Frida ska komma hit, vi ska in till stan och shoppa lite har vi tänkt. Hoppas att man hittar något roligt, speciellt något man kan ha på sig till helgen! Jag har inte shoppat på evigheter och jag känner att jag behöver det! :) Nästa vecka drar vi till Gekås för en shoppingrunda!


Computer

Nu har vi köpt en ny dator! Nämligen en svart bärbar dator, den känns helt okej. Nöjd. Har inte haft dator på över en vecka nu, så det kändes lite tomt när man i vanliga fall sitter vid datorn minst en gång om dagen, som ni har märkt har jag inte varit så aktiv på bloggen. Men det ska det snart bli ändring på, nu när vi köpt en dator så ska jag sätta igång att blogga om mitt liv! Väldigt intressant, jo tack, jag vet! :P

Gå å fiska!

Hemma hos pappa, vi var precis ute med båten och fiskade lite. Tyvärr blev det bara några småfiskar inte alls roligt. Dålig fiskedag! Så avslappnade och skönt och sitta i båten och fiska lite måste jag säga. Det ska vi göra fler ggr! Nästa gång ska jag få upp gammelgäddad, kan ju hoppas i alla fall! Eller vad säger ni? ;) Just nu regnar det ute, men det gör inget bara det är fint väder imorgon så att man kan jobba på solbrännan lite till! Okej, att Frida kallade mig neger igår, men tro det eller ej. Jag är inte nöjd, jag ska bli brunare! :) Längtar till morgondagen, då jag sitter i min solstol och läser en bra bok nere på stranden vid oss. Ey, där lät jag som en pensionär! Oups. Men ni måste hålla med mig om att det är härligt! Läste hallandspostens lördagstidining innan idag, där stod det att det var upp emot 40 000 pers på Tylösand! Snacka om smockat eller, tur att man inte var där! Det var även en bild, och ja, det fanns inte så mycket mer plats kan jag säga.

None

Helt slut

Jag är sket trött, detta är resultatet efter en veckas arbete mellan 4 till 12. Det är knappt lönt att man planerar något på fredagskvällarna om man inte sover efter jobbet vilket jag inte har gjort idag. Frida och jag drog till Östra stranden direkt efter jobbet och pressade. Det var detta min hud behövde, sol och värme. Nu börjar min solbränna komma tillbaka, and I like it! :) Det är även Annelis 18-årsdag i dag, så ett stort grattis till dig min vän :) Hoppas att du får en toppen dag, vi får se till att fira dig imorgon! Idag är jag tyvärr för trött för att festa. Jag har bara en sak att säga mer - I love the sun. Hoppas verkligen att vädret håller i sig nu!

Uppdatering?

En liten uppdatering kanske? Jag har nu ingen dator hemma hos min mamma så jag har inte varit och kommer inte vara så aktiv på bloggen, som ni kanske har märkt. Iallafall, jobbet fortsätter, imorgon har jag jobbat i tre veckor vilket innebär att det återstår tre veckors arbete. Om en ynka månad börjar vi SKOLAN. En sak är säker, jag är inte alls redo för det, inte nånstans. Lite längre sommarlov? Ja, tack. Det enda som ska bli roligt med att börja skolan igen, är att jag får träffa mina underbara vänner (och klasskompisar) som jag tyvärr inte har gjort nu i sommar. Men de tycker jag att de får bli ändring på! Det har bara varit så mycket på sistone, nu har det lugnat ned sig och jag har inte alls lika mycket planerat! Förutom vecka 33, under ett par dagar. Då Cicci och Camilla från Arboga kommer ner till mig och Frida för att umgås! :D Ska bli roligt att träffa er igen! Nu sitter jag hemma hos pappa och kollar lite. Vi ska snart dra iväg, för fredrik ska köra motorcross. Så får följa med och titta, det kanske blir intressant? Nej, nu måste jag sluta.


SOMMARVÄRMEN HAR KOMMIT TILLBAKA! FÖR ATT STANNA, hoppas jag! :D


Fest

Igår bjöds det på ferre. Kvällen började med att vi åt pizza på restaurangen fontänten för att sen gå hem till emelie för lite förfest, som ölspel och singstar och självklart trevligt umgänge :) När vi väl var vid bussen för att ta den in till stan så kommer vi fram till att vi hade fel angående busstiden. Så smarta som vi är, så liftar vi in till stan. Det går inte så bra i början, men sen så stannar en bil. En kille som körde oss in till stan, tackar :) Det enda dåliga var att vi var fem stycken plus honom då. Så Frida som är minst satt sig fram!? Wtf, och där back fick vi trängas. Jag satt/låg i pillas knä. Jag som är längst, tack ska ni ha! :P Där log jag och hoppades på att polisen inte skulle se oss och stanna oss. Vilket dom inte gjorde, tack för det! Annars hade det inte varit så bra. Förstår ju mig inte på killen som stannade för oss. Det hade jag ju aldrig gjort när det står fem pers som inte får plats i bilen. Tänk om polisen hade tagit honom liksom? Aja, not my problem. Inne i stan träffade vi lite folk och sånt trevligt! Var inne på elvan och valentine. Tänkte sätta oss på Bulls men där var ju smockat med folk. Cyklade hem i regnet för att sova i min underbara säng rund tre.

Ny mobil :)

Nu har jag fått en ny mobil :) Samma nummer, så det behöver ni inte oroa er för :P Väldigt nöjd med den måste jag säga, min gamla fick ju en spricka i displayen som ni kanske vet. Och min mammas mobil är typ sönder, så hon var snäll att köpa en ny till mig så fick hon min gamla! :)


Fina Laxen

Ikväll är det fest! Getinge är här nu, så nu är det förfest som gäller!

Rix FM

Hejhej, nyvaken, typ. Gick och la mig när jag kom hem från jobbet för att jag ska orka med kvällen. Som ni alla vet är det ju Rix FM ikväll! Inte så ofta det händer saker i Halmstad, så man får ju passa på när något väl händer. Dock så blir det inte så sen kväll för min och fridas del. Väckarklockan ringer och väcker oss vid 03.00. Så festa ikväll? Nej, tyvärr. Finns inte en möjlighet. Kanske blir att vi tar en öl på elvan innan Rix!

God kväll

Jag vaknade precis, gick och la mig vid halv tre! Tänkte bara sova en liten stund. Aovesst. Nu kommer jag inte att somna ikväll. Toppen.. Håller på att lägga ut magaluf bilderna på bilddagboken, så om ni har lust att kolla kan ni ju gå in på min sida: Lagerstedt. Har inte hänt så mycket mer, jobbet har dragit igång igen! Så nu längtar man bara till helgen :)


Party like a rockstar

Gårdagen var lyckad! Det var nice, trevligt folk och trevlig stämning :) Förpärla oss mig, senare tog vi taxt till vallås där Fidde hade fest i lokalen! Tack för igår :) Kan ju säga att jag var rätt sleten när jag vaknade i morse! Men det är ju sånt man få ta. Idag var det meningen att jag skulle köpa en ny mobil så jag cyklade ut till Elgiganten, men den jag vill ha var slut :( Så jag får vänta med att köpa den.. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag känner att jag behöver det! Haha!

F - F

TJA! Det är F (Fredag) och det är F (Fest) som gäller. Jag håller för förfesten ikväll, Madde är här och när som helst kommer Sara och Lotta hit :) Lite tråkigt väder bara, hoppas att det klarnar upp snart. Eller åtminstone slutar regna! En vecka har gått, vilket innebär att jag har fem veckor kvar att jobba på pärsons. Ha en trevlig kväll!  


Jobb jobb jobb

Nu har man jobbat två dagar, och man är redan trött på skiten ;) Haha! Jag vill att det ska bli fredag, för då blir det party! Sova hos Frida inatt, så snart ska vi gå och lägga oss. Klockan ringer i natt, nämligen vid tre! (Då man brukar gå och lägga sig i vanliga fall på helgen!) Haha! God natt gott folk!


Begravning

Idag har jag varit ledig från jobbbet. Har nämligen varit på begravning för första gången i mitt liv. Min mosters mans mamma dog för ett par veckor sedan. Så, Sonya, Vila i fred! Du kommer alltid att finna hos oss. Ska snart i väg till körskolan för lite teori. Annars händer det inte så mycket.

7 Juli

Oj, va längesen det var sen jag skrev sist! De senaste dagarna har jag tillbringat tillsammans med Frida. Eller om jag tänker efter så har vi vatt med varandra i en månad nu! Vi känner varandra totalt, som att vi tänker säga samma saker samtidigt eller så vet jag vad Frida kommer säga vid ett viss tillfälle. Haha! Jo, vi har som sagt varit uppe i Marstrand. Lugnt och skönt, tur med vädret hade vi också. Så förbättrat solbrännan lite ;) Vi kom hem i lördes, då vi beslöt oss för att gå ut och festa sagt och gjort. Taxi hem sent.. Söndagen orkade vi inte göra ett skit, så vi låg och glodde på OC hela dagen! Vi la även in bilderna från Mallorca, så snart kommer jag få alla bilderna! :D Shit säger jag bara... Haha, vilka bilder! Idag började jag jobba. Så nu kommer jag att jobba sex veckor framåt, med andra ord det som är kvar av sommaren!


Marstrand

Kom precis hem från min allra första körlektion! Var lite nervöst innan man hade kommit igång med att köra då man inte vet vad han tycker och tänker. Men allting gick utmärkt! Nästa gång blir det parkering och lite annat man inte tycker speciellt mycket om ^^ Nu sitter jag ich väntar på Frida, hon ska snart komma och hämta upp mig för att senare dra norrut. (Jag skulle vilja skriva söderrut, till mallis) Nämligen till Marstrand för att spendera några dagar där i en stuga med familjen Nyvlius. För att sedan köra hem igen på lördag, för då blir det fest! Sen börjar jag jobba på måndag men det behöver vi ju inte snacka om nu :(

Julimånad

Jaha, då var vi inne i juli månad. Sommaren? Vart är den? Hela Juni har gått.. Hoppas verkligen att sommaren kan komma tillbaka, snarast! Sitter hemma hos Frida nu och gör inte så mycket, ska äta mat snart sen ska vi sticka hem till pappa och hjälpa honom att packa upp. Nu när han har flyttat tillbaka till Simlångsdalen. Så Malin, till skolstarten igen kan vi åka buss till och från skolan tillsammans! Förutom när du ska till Robin eller jag ska hem till mamma :P Ikväll är det ingen vanlig kväll för min del. Jag ska nämligen börja på körskolan idag! Teoristart ikväll. Inte så lockande med teori, men man har ju inget val. Teorin är obligatorisk, inte självaste lektionerna men teoriprovet.. Aja, imorgon ska jag iallafall ha min första körlektion :) Spännande!

RSS 2.0