28 April

Idag kom jag och anna fram till att vi bara går 37 dagar kvar, sen är det sommarlov!!! Då har vi räknat alla dagar som är kvar, alltså vi har inte räknat ut hur många skoldagar det är kvar. Fatta vad härligt?! :D Tiden går såå snabbt, gud vad jag längtar nu!! :) Aja. Vi får väl ta en dag i taget ^^ Om ni vill se min helg i bilder så får ni gå in på min bdb! Idag var det skola som gällde igen.. Hade NP i english, gick väl bra. Hoppas jag :P Rätt slapp dag. Gjorde precis klart min spanish läxa, gött de! Så snart ska jag ta min cykel och cykla iväg till Friskis för att ta mig igenom ett medelpass. Ikväll händer det inte så mkt, plugga (som vanligt!!) sen kolla på Andra Avenyn vid åtta! :)  


27 April

Fest igår som sagt, tack för igår Malin. Rätt så lyckat, förutom att bonnefolket kom, men dom körde jag ut lika snabbt! Haha. Tyvärr så dog min kamera så för min del så blev det inte så många bilder. Men de var många andra som hade kamera så får sno ngr bilder från dom :) Idag ska jag inte göra så mkt, plugga en del.

Kvällens Outfit


26 April

Godmorgon på er :) Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra, humöret på topp. Ska äta lite frukost snart tänkte jag. Igår var jag som sagt hemma hos Frida, vi betalade det sista på resan (p.g.a vår lilla ändring), vi hämtade även våra kläder som hade kommit. Tyvärr så passade inte fridas kläder för henne, men för min del blev det en skjortklänning. Frågan är. Kan man ha den på fest? Vad tycker ni? Jag kan inte riktigt bestämma mig. Så jag är tacksam för svar ;) Nu visade det sig att jag inte kan lägga upp bilden, fattar inte riktigt varför? :S Så jag får lägga upp den när jag kommer hem igen då.

25 April

Sitter i skolan nu har lunch, snart börjar min fotolektion. Ikväll ska jag träffa frida! :) Imorgon blir det 18års fest, det gillar vi! :D Känner på mig att det kommer bli en lyckad fest, hoppas verkligen det. Så kul :) Annars så händer det inte så mycket mer i helgen, ska väl hinna med och träna ngn dag också. Tror att det får bli på söndag. Har en del plugg att göra också (som vanligt) Nästa vecka är vi lediga tors och fredag iaf, det gillar vi! ;)

GRATTIS!

Grattis till MALIN som fyller 18 idag!! :D Louise och Bela fyller även 18 år idag också! Tre stycken som fyller år i samma klass, hur ofta händer det liksom? :P Grattis till er igen! Själv vill man också fylla 18 snart, låt tiden gå snabbt!! :P Vi har turism nu, vi sjöng precis för Bela (Malin och Lollo är inte här) men vi låtsades att dom också var här! Gör inget speciellt. Jag fixar kartan till guidningen vi ska ha om ett par veckor. För ett par barn från olika länder tror det var från typ Spanien och ngr andra länder :P Nej nu får jag fortsätta!

23 April

Kom precis hem, har varit i stan och fixat present till Malin! ;) Nu är du nyfiken va? Haha :P Du får hålla dig till på lördag. Ska bara skriva lite snabbt, skoldagan gick fort, skönt de. Nu är det bara två skoldagar kvar till helgen ^^ Ska äta lite nu, sen ska jag till pappa dit frida också ska komma :) Ciao!

22 April

Jag är skittrött, håller på att somna! Vill gå och lägga mig, men rädd för att jag inte kommer orka gå upp sen. Anna gick precis(Lycka till!), så jag skulle kunna sova en stund, men njae, jag skiter nog i det. Ska ju ut och äta ikväll på Gastons. Så jag får tillbringa resten av tiden med mina skolböcker. Suck, blöö. Jag längtar till helgen! :D

Ansiktsbehandling

Ibland gillar jag verkligen min mormor! När vi kom dit ikväll och skulle hämta Lajka, så sa hon att hon hade en sak till mig. Nämligen ett presentkort på ansiktsbehandling. Me like! Hon sa själv att hon inte behövde det, så jag fick det, tack mormor :) Nu har vi varit och hämtat Lajka! Hon lär väl ta upp halva min säng under dom här dagarna! Suck, hon kunde vatt lite mindre :P

21 April

Lite surt, skrev en hel del precis. Aovesst då dör hela datorn p.g.a. för låg batterinivå. Tack datorn, för att du varnar mig innan liksom. Jag orkar inte skriva om allt jag skrev, men kan sammanfatta det lite. Årets första kulglass år jag tillsammans med Malin och Anna i detta underbara väder. Underbart våren har kommit! För att stanna kan man ju hoppas! Gick även runt lite i stan med endast en tröja (jackan nedstoppad i väskan) och ett par solglasögon på de. Nice! Malin och Anna shoppade en del kläder. Min plånbok tillåter inte mer klädköp denna månaden, så jag fick nöja mig med att bara kolla. Nu ska jag plugga lite matte, vi har ett "test" imorgon men jag ser det som ett prov. Ska sedan gå till Friskis för att möta upp mamma för att övningsköra en sväng ska även köra hem till mormor och morfar för att hämta Lajka som ska vara hos oss i tio dagar! :) Nu måste jag plugga, suck!


20 April

Hej. Jag är trött. Kunde inte sova längre idag för de håller på med ngt arbete utanför mitt fönster typ. Suck. Idag ska jag plugga matte och spanska. Träna vet jag inte om jag orkar, får bli imorgon istället. Kanske. Nu ska jag äta frukost.

Fest!

Igår var det som sagt fest hos Thore, lyckad :) Vi hade najs och trevligt folk. Vi ska dit ikväll också, ikväll följer även  Frida med. Nu när hon kommit hem från London! Har inte så mycket mer att säga, den här helgen blir en festhelg. Det gillar vi! Just de ja, jag köpte en ny bikini igår! En röd en, snyggt till sommaren när man är en pepparkaka! :) Nu ska jag duscha! Sen blir det partaj.

18 April

Smile it's friday! Jag börjar vid tio i ett idag, skönt att sova ut lite. Har bara en fotolektion då jag ska framkalla min filmrulle. Ikväll blir det fest med Micha, Anneli och Madde. Skoj skoj! Förfest hos mig ;) Jag börjar min lektion om 3½ timme, och jag vet inte vad jag ska fylla ut tiden med. Ingen rolig inne på datorn nu och jag är ensam hemma. Hum, Haha! Tränade som sagt igår, riktigt skönt. har lust att träna ett pass med mig? :) Isf kan ni ju höra av er, riktig bra träning måste jag säga. Solen lyser ute, underbart väder! Våren har kommit, snart kommer sommaren! Satt på balkongen en stund och njöt av värmen, passade på att ta lite bilder också!


En liten uppdatering.

Jag suger på spanska, haha. Det gick super dåligt för mig på spanskan. När man väl sitter där och måste prata. Så får man ju hjärnsläpp, kommer inte på några bra ord. Haha! Vilket skämt... Nu ska jag äta, senare träna! Ciao!


17 April

Vi hade preics NK Prov, och tro det eller ej, det gick faktiskt bra för mig! :) Jag är glad. Snart kommer Malin till skolan, då ska vi göra klart vårt turismarbete. Sen är det en mattelektion som gäller. Blä på den. Sen blir det lunch på stan! Det gillar vi :) Kinamat med Malin, Micha, Yasse och Anneli. Kanske Madde om hon har pengar, vilket jag inte vet ännu. Efter det är det tillbaka till skolan som gäller. Spanska Nationella Muntligt. Det gillar vi inte! Blä på de! :P Ska göra det tsm med Bela, hon kommer ju äga och jag kommer sitta där som ett frågetecken. Aja. Nu kommer Malin! Back to work....

Yrkesmässa

Idag har vi varit på yrkesmässa på KG, var väl rätt intressant. Iaf föreläsnigen om arbete utomlands. Att det lockar eller :D Jag vill åka utomlands och jobba när jag har tagit stundenten. Någon som är på?! Nu ska jag hälpa fredrik med hans läxa. Hej!

15 April

Yes, klar med en spanska sak. Skrivit en text om en person som betyder mkt för mig. Nu har jag "bara" två texter till som ska skrivas på spanska. Idag har jag inte gjort mkt mer än varit i skolan och pluggat. Anna skulle egentligen sovit här men det passade inte så bra för henne, så vi får ta det ngn annan dag tkr jag :) Imorgon ska vi till kattegatt på ngn yrkesmässa. Det bästa är att vi slutar runt elva, skönt. Då blir det hem och plugga NK! :( Booring. Vi ska ha NK B sen i trean också, blö på de. Hoppas vi får byta lärare isf, dom vi har nu suger. Och det är jag inte ensam om att tycka. Nästan hela klassen tkr inte om dem. Jag menar om man har fått godkänt på ett prov ska man väl inte göra omprov?! Inte för att det gäller mig då, men endå!

14 April

Jo jag bakade ju igår, och vet ni vad vi fick reda på idag? Jo, att dom inte ska ha ngt möte imorgon. Så jag hade inte behövt baka, jäj.. Kunde jag lika gärnat plugga på ngt viktigare. Aja, skolan gick snabbt idag. Förutom äckelmaten vi får i skolan, det är så att man nästan spyr. Usch! Ska plugga lite snart tänkte jag sen övningsköra :)

13 April

Jaha, nu va den här helgen också över. Har tillbringat min helg hemma hos familjen Nyvelius. Kollat film och planerat inför sommaren. De första två veckorna kommer bli helt klart BÄST! :D Shit, vad vi längtar! Vi ändrade även datum, så vi åker den 6:e istället. Kommer hem på midsommarafton (runt sex-sju) duscha, byta om, sminka sig, ut och fira midsommar någonstans! Lördagen blir det puben, för första gången ;) Uuuh, Haha. Söndagen kommer jag nog va rätt seg, så där har vi inte planerat ngt annat än att sova! Haha. Tyvärr så är det en hel del dagar kvar till vi åker, vet inte exakt men mindre än 60 dagar. Så vi får vänta ett par dagar till, skola och shit. Nu blir det tacos!  


11 April

Smile its friday! :D Yes, helgen är här. Skönt säger jag. Skolan idag då, redovisning på hotellkunskapen de gick väl bra, sen hade vi foto, lika segt som vanligt i början. Att han bara pallade. Lånade iaf en kamera över helgen, ska fota, men vet inte riktigt på vad ännu. Men de märker jag väl.. Imorgon ska jag träffa Anna, hitta på ngt skoj med henne :) Hon får även hjälpa mig med matten (A) Nu ska jag fortsätta plugga, så att ja blir färdig snart!

10 April

Har Turism nu, men Hallon är försvunnen. Kanske. Hon har inte kommit i vilket fall. 10 minuter försenad (minst) Jag är hungrig! Det var äcklig mat idag, BLÄ! Så vi gick till Hemköp och köpte onyttigt. Inte bra, men hur ska jag annars klara hela dagen? Plus att jag får gå längre i skolan idag, för jag har lite rester kvar i natur så det är en "restdag" idag så jag kommer hem vid fem kanske? Ska träna ikväll med.

9 April

Idag var jag i stan med frida, kollade efter bikini, men dom skulle få in fler imorgon så ska in imorgon med. Provade en massa, alla va väl bra på sitt sätt, men det va en jag gillade mest så den ska jag antaligen köpa imon. Ikväll blir det topmodel och så va det ngt program Björn Gustavsson skulle va med i också, så de ska jag se.

8 April

Jag är helt slut!! Jag och frida var på vattengympa på badhuset, shit va bra träning eller. Okej, det var jag och frida och massa gamlingar, men skit i det. Tänk beachen 08! ;) Var även i stan idag och shoppade lite. Bilder kommer imorgon. Åt på peking med malin, anna och yasse, gott va det! :D Ne, nu måste jag göra klart min NV läxa, sen ska jag sova! Jag är sket trött! God Natt!

7 April

Vill bara säga att det är, exakt TVÅ månader kvar till Magaluf! Gah vad vi längtar, åhh snälla låt tiden gå fort fort fort! :D Fikade med malin, anna och emma efter skolan idag <3 helt underbart väder så vi gick på stan en stund med, där jag köpte en sommartröja :)

 

Godisförbud!

Ja, ni läste rätt. Jag ska sluta äta godis under vardagarna, det måste jag. Inte bra med så mkt godis och sött man äter. Blä. Plus att vi åt godis i två veckor när vi va på Gran Canaria. Nej, nu är det stopp med det. Från och med imorgon! Små startade idag med mitt "nya" liv, tränade som sagt första gången på tre veckor!

6 April

Idag har vi städat hela lgh, bott här i en vecka nu. Tiden går snabbt! Ska iväg och träna om en timme. Cykla dit, min cykel kommer bli förvånad. Jag har aldrig cyklat så mycket som jag kommer göra nu. Haha. Men cycklen är ju till för att användas så. Gratis motion vilket är bra. Fast, det är så skönare att ta bussen ;) Ska även hinna med att plugga lite idag, snart klar med mitt hotellarbete, skönt! Om vädret tillåter ska jag och malin gå en runda på stan imorgon. Hoppas det inte regnar! Jag är shoppingsugen! Ne, nu ska jag läsa min nya tidning, sen plugga lite!

Hundvakt

Idag har jag passat Lajka, underbar hund säger jag bara. Synd att hon är så gammal som hon är bara.. Vi tog oss en sväng mitt på dan ner till stranden där hon trivdes, och jag med! Det var underbart väder vi satt på en bänk och bara njöt. Hon lekte och busade, jag tog lite kort. Ett stort grattis till Anna Huttu och hennes lag som vann matchen och ska spela i div 1! Ikväll händer det inget speciellt, ska övningsköra hem till ngr vi känner där dom bjuder på fika. Lugn kväll med andra ord. O ni, tro de eller ej?! Jag har börjat laga mat, haha! När mamma kom hem stod maten klart på bordet. Det blev korv&stroganoff + fulkornsris + sallad. Riktigt gott faktiskt! Kanske händer fler ggr? ;) Haha. Ne nu ska jag ut och köra. Trevlig kväll på er! :D








 

Hej.

Yes, nu är det helg! Fast jag har haft helg hela veckan typ, så jag är inte så mkt i behov till att vara ledig. Men visst jag klagar inte :) Det blir nog inte så mycket ledighet för mig i helgen inte. Största delen av helgen kommer gå åt till att plugga, ja Caroline.. Så går det när man är hemma sjuk. Blä (A)

Ska göra klart/ börja på:
- Hotellarbetet
- Svenska läxa
- Historia läxa
- Turism uppgift
- Lära mig energiprincipen (Löjligt!)
- Sen är det säkert ngt annat också, som jag inte vet om..

Visst låter det kul, bli inte allt för avundsjuka nu inte! Tss. Imorgon ska jag vara hundvakt till min mormor och morfars hund, Lajka. Hoppas på fint väder så kan vi gå ner till stranden en sväng. Nej, nu ropar läxböckerna. Plugga en fredagskväll, jag vet! :O Men jag är så illa tvungen till det så. Kanske hinner med ngt roligt imon kväll. Hör av er om det händer ngt skoj vetja! :D Kram så länge!

4 April

Jag måste bara berätta en sak, jo idag skulle jag haft sovmorgon. Men fick jag det? NEJ! Gah så irriterande, när klockan var halv åtta så börjar dom borra utanför mitt fönster på asfalten. Och det lät ju inte lite heller, så det var inte en chans att jag skulle kunna somna om igen. Så trött som jag var ,va det bara att stiga upp.. Blä på er!
Idag var också första dan jag cyklade till skolan! Snabb som jag är (tillskillnad från anna är jag en sengångare på cykel, men det är en annan historia de!) men jag tyckte faktiskt att det gick snabbt, bara 4 minuter! Så det blir att cykla till skolan i framöver. (Om det inte är pisseväder, då vägrar jag). Raksträcka hela vägen också, ett minus är väl att jag får cykla förbi alla som går till Kg vid den tiden. Men äsch, palla bry sig ^^  

Fick precis reda på vad jag får tillbaka från skatten i år, och det är inte mkt att komma med precis :P Hela 387 kr. Jäj :D Haha not xD Kanske blir en tröja för dom pengarna, men men bättre att få tilbaka än att betala så jag ska inte klaga.. (Men lite mer kuuunde det ju varit (A)) Haha :P Ne, nu ska jag gå ut och hälsa på Anna som jag inte har träffat på tre(!) veckor!  

3 April

Händer inte ett skit, har egentligen inget att skriva om. Har varit hemma från skolan hela veckan, blä på det! Imorgon SKA jag till skolan, det suger att vara hemma. Långtråkigt. Frida kom och hälsade på mig igår :) För er som är intresserade så är min nya adress: Smedängsgatan 8. Så det så! Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv.

RSS 2.0