29 Februari

Sitter i skolan nu och har hotellkunskap, skriver om mitt hotell som så fyndigt ska heta Hotell Lagerstedt!
Men nu har jag slut på ideer, vet inte vad jag ska skriva mer, men det är bara en kvart kvar på lektionen.
Sen ska jag ha spanska en halvtimme, sen foto. Lyssna på Krister är inget man vill göra, men tyvärr så måste vi. Ni ska bara veta han kan babbla om vad som helst. För normala personer hade det tagit typ 5-10 minuter, men för han tar det en timme! Blöö. Snacka om att han upprepar saker och ting hela tiden. Aja, längtar till vi har slutat iaf.
Då ska jag och anna till videomix och köpa godis, mums! :)

Fredagkväll

Yes, nu va veckan över, helgen är här! Jag har gjort mitt på pärsons (för den här gången). 
Ikväll blir det inflyttningsfest hos Andrea & Kidda :) Sitter och väntar på frida, jag är färdig.
Ska ta bussen när som helst, häller tummarna att det inte regnar! Det räcker att det är typ storm ute. 
Tur att man ska åka utomland om 20 dagar, ska bli så skönt att komma bort från allt, bara slappna av.  

Vad ska ni göra ikväll?


19 Februari

4 månader kvar till min födelsedag. Snälla, låt tiden gå snabbt?

2 dagar avklarade på pärsons nu, 3 kvar! Kom hem för en stund sen, ska snart sticka och träna. Imorgon ska jag klippa mig :) Men blir väl de vanliga att klippa upp de ^^ Kommer ju bli ljusare när vi är på Gran Canaria, så det känns inte lönt att slinga de, vill ju inte bli föör ljus.

14 Februari

Grattis på alla hjärtans dag kompisar! <3<3 Ni vet att ni betyder ;P
Fick reda på matteresultatet idag, och vet ni? Jag fick godkänt! :D Vilket lättnad!
Har turism nu, ska skriva om vår natur o sånt. Hum, inte det roligaste precis men aja.
Slutar vid halv fyra idag :O Seg dag! Ska hem till frida sen :)


PUSS <3<3

Pärsons.

Ville bara meddela er läsare, att jag ska jobba på pärsons hela sportlovet. Det känns både bra och dåligt :P
Fördelar: Jag får ca 3500 mer på kontot, som kommer gå till magaluf resan, och lite kläder såklart (A)
Nackdelar: Jag får inget lov, ingen fritid, kommer jobba 6-15.

Fast, pengarna lockar, så det blir jobb för mig på sportlovet! (Medans Anna ligger och steker på en strand) Jag är bara liiiiite avundsjuk på dig, men det vet du redan :P Om EN månad är det MIN  tur att bli brun! :D

13 Februari

Om en månad så åker vi till Gran Canaria! :D Imorgon åker Anna dit i en vecka, hoppas du får mkt sol och bad! :) Idag ska jag träna (om jag pallar) ska också träffa frida, betala lite av resan sen beställa ngr klänningar!

11 Februari

Svenska provet & engelska redovisningen gick väl bra, gjorde mitt bästa. Men lämnade inte in min engelska idag, ska göra det imon, anna upptäckte att jag hade lite stavfel och sånt och gullig som hon är så rättar hon det åt mig! <3 Nu håller jag på att fixa mina naglar, blir fransk manikyr, tar lång tid men snyggt blir det! Jag kör den billiga varianten, målar dom själv. Kunde ju gått till sån där nagelgrej, men jag känner att jag inte har råd att lägga flera hundra på mina naglar, så nu vet ni det med. Gud vad jag känner mig lättad nu, inga läxor/prov mer den här veckan och nästa vecka har vi sportlov ska antagligen jobba då, ska ringa Hansa imorron. På tal imorron, vi ska få tillbaka våra matteprov, jag är nervös, och jag blir irriterad om jag inte klarar provet pga de där talet jag missade suck!

10 Februari

Idag har jag pluggat i stort sett hela dagen. Puh, prov OCH redovisning imon. Jippi.
Var även ute och gick en sväng med mamma och frida, övningskörde gjorde jag med.
Jätte tjock dimma va de ute på landet, så det blev 50km/h typ :S Haha. Kunde ju inte köra snabbare.
Nu ska jag kolla på Andra Avenyn, sen blir det att plugga ytterligare lite svenska. SUCK!

Magaluf 08!

Nu är resan bokad, 7-21 Juni åker jag och frida till Magaluf, Mallorca.
Vi ska till Mallis! ;D Wiie, 2 HÄRLIGA veckor, åhh vad jag längtar. "Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge" Hum, jag vet inte riktigt om jag kan hålla med. Men först och främst blir det ju Gran Canaria med familjen i två HÄRLIGA veckor. Åh va skönt det ska bli! :) Jag är född i fel land, det har jag sagt sen jag föddes typ. Jag vill att det ska vara sommar året om <3 Hur härligt skulle inte det ha varit? Drömma kan man ju göra.. Om 120 dagar (typ) så ligger vi på stranden och njuter Frida med en cider i handen, guuuud va härldigt. Gaah ;) Vet ni vad jag tycker? Ni som läser min blogg, jag tycker att ni kan följa med mig och Frida till Mallis och leva livet! Följa med oss att fira min 18årsdag och midsommarafton nere i Magaluf!

   <--- MAGALUF, MALLORCA! Underbart!


Nu måste jag sluta skriva, vi har släktkalas här. Så snart ska vi kolla på melodifestivalen.

6 Februari

Har engelska nu, vet inte riktigt vad jag ska göra.. Är typ klar med mitt engelska arbete så.. Sitter och gör allt annat :P Efter engelskan ska vi till reningsverket (på naturkunskapen) fråga mig inte varför.. Usch, va tråkigt. Ska iaf åka hem till farmor efter skolan, längesen jag träffade henne :)

5 Februari

Tja, Har turism nu. Vi ska jobba med "Natur som turistresurs" Jäj, va roligt. Not.. Aja, matteprov efter lunch, Jäääj. Tss. Längtar till vi har slutat :P Ska till badhuset med frida och simma :) Bra träning faktiskt! Simma blir det på friluftsdagen på torsdag också.

1 februari

Har precis haft matte, förstår fortfarande inte så mycket som jag vill förstå.. Får väl plugga matte halva helgen antar jag. Sitter i bibblan nu tänkte göra så mycket som möjligt på mitt engelska arbete, har typ 2 timmar på mig. Sen så ska jag ha spanska en timme. Efter skolan ska jag till stan med frida :)

RSS 2.0