28 Februari

Var som sagt inne i stan en sväng innan, det var inte planerat att jag skulle köpa något. Men vi gick ändå runt i lite affärer och så. Hittade en svart kjol som jag bara inte kunde motstå.. Så med hem fick en svart kjol följa, den åker även på ikväll! Nu måste jag plugga, har inte börjat än! Ni vet, men skjuter upp det hela tiden. Precis vad jag har gjort idag..



Svart kjol från Åhelens.
Gud vad blek man är nu på vintern.
Jag vill bli brun igen. Brun, brun, brun :D

Dagens planer

Härlig kväll igår tjejer, tog en massa bilder. Men har inte fått några än, så kan inte lägga upp några.. Vid ett ska jag in till stan för att möta upp Madde, ska köpa en födelsedagspresent till Ola. Dit vi ska ikväll och fira honom. Annars så händer det inte så mycket, har tänkt att jag ska plugga en stund idag med. Det måste jag hinna med, har nämligen prov i drycker på måndag!

Äntligen helg!

Skoldagen gick snabbt idag, efter skolan bar det av in till stan för att träffa Lovisa. Var ute efter något att ta på mig ikväll, men hittade tyvärr inget. Så får väl rota lite i garderben och se om jag hittar något. Ikväll är det Underbar som gäller, förfest hos Kati först :)

Resa, hur underbart är inte det?

Lalal, ikväll har jag bara gått runt i lägenheten och haft många små tal med mig själv. Har faktiskt varit duktig! Övat, övat och övat in talet. Så nu kan jag det i stort sätt, skulle inte förvåna mig om jag skulle få hjärnsläpp precis innan jag ska hålla mitt tal för att jag blir så nervös, hoppas inte! När jag kom hem från skolan idag, bytte jag bara om för att sedan gå en lång runda med mamma.

Lång dag

Idag blir det en lång dag, ska först till tandläkaren vid tio, sen tillbaka till skolan så fort som möjligt. Håla på 2½ timme, luncha i stan. Efter det är det turism som gäller, ingen aning om vad vi ska göra idag. Slutar så sent som fem.. Hem och plugga efter det, måste lära mig mitt tal jag ska hålla imorgon.. Ser ju inte fram emot det precis, men det är en sak som måste göras. Ha en bra dag!

Gamla bilder!

Nu har jag kollat igenom alla bilderna, så roliga :) Har gjort en bild också, men dock bara med endast ett par av dom roliga. Om jag skulle tagit alla så hade det inte fått plats! Vilka minnen man har :) Nu ska jag skriva färdigt min hyllningstal tänkte jag. Har skjutit på det hela dagen, men NU måste jag göra det!


Min dag

Idag åkte jag tidigare till skolan för att jobba med projektarbetet, nu är vi äntligen klara med reseguiden. Nu ska vi bara skriva klart rapporten. Efter det hade jag svenska och religion, höll på att somna på religionen. Tur att vi snart slutar den kursen! Tycker det är jätte tråkigt.. Fick även en massa bilder från Malin (tack), har suttit och kollat igenom dom nu efter skolan. Haha många gav mig ett gott skratt. Vilka tider! Lägger upp ett par när jag kommer hem från träningen, ska nämligen cykla och träna nu!
 


Lägger upp en utav bilderna. Haha! Asså, minns ni detta tjejer? För det första så låg det delar utav en macka överallt i mitt rum, för det andra ligger Markus under min säng och äter en macka. För det tredje, så kom han inte ut därifrån sen. (Därför hjälpte vi honom) Hahah, som sagt ett gott skratt! :)

Tuesday

Nu är jag hemma från skolan igen, gillar dom här korta skoldagarna vi har i åk 3! Är inte alls mycket i skolan. Imorgon har jag också bara två lektioner. Det är väl torsdagar som är lite B i så fall, 9.20 till 17.10! Annars ska jag väl inte klaga :) Btw, så hade jag fel med vädret imorse. Det var faktiskt varmare än vad jag trodde, nästan lite vårkänslor! Härligt.

Fettisdagen

Aja, får väl helt enkelt göra det bästa ur situationen... Även om det är surt! Idag är det den 24:e februari, nämligen fettisdagen. Jag själv tänker inte äta en ända semla idag för jag tycker inte alls om det. Hur är det med er, tycker ni om semlor? Idag har jag bara två lektioner, filosofi och matte. Eller kanske tre, vet inte om vi har klassråd eller inte. Hoppas inte. Solen skiner utanför mitt fönster, men jag skulle tro att det är kallt..


Fan!

Helvetes skit också. Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde igår!? Jag råkade radera över 1000 bilder, fyfasen också! Så mina kära kompisar, jag kommer vara på er och låta er skicka alla bilder som lyckas rädda. Vissa bilder går ju dock inte att rädda i och med att det var bara jag själv som hade dom.. Så sur jag var igår, hur kan man vara så dum?!

Ny kamera?

Jag har tänkt på detta länge, jag skulle vilja ha en ny kamera. Just nu har jag två stycken! Men jag gillar inte någon av dem, båda tar suddiga och oskarpa bilder?! Lite knäppt tycker jag, det kanske är jag som är lite okunnig och missat en inställning kanske? Någon där ute som är duktig på kameror kanske. Jag menar, det kanske inte hjälper att köpa ny kamera? Haha, nu babblar jag bara på. Så jäkla trött, ska gå och lägga mig snart. Men, jag vill ha en kamera som tar skarpa och fina bilder.. Några förslag?

Picasa 3

Har länge letat efter ett program på datorn där man kan sitta och trixa med bilderna, göra collage, skriva dit text och massa skoj. Men inte hittat något jag vill ha. Men idag när jag gick in på Kenzas blogg så skrev hon ett inlägg om vilket program hon använder. Jag chansade och hoppades på det bästa, jag laddade ner det till min dator och jag gillade det. Så nu har jag suttit och trixat och fixat med bilder den senaste halvtimmen. Om det blir något bra kanske jag lägger upp något här. Men om ni är ute efter ett sånt program så tycker jag att ni ska ladda ner Picasa 3.

Pinsam händelse på bussen

Nu är jag hemma från träningen, känslan efter man tränat är så skön. Tänker man typ, åh nu har jag varit duktig idag :) När ska jag träna nästa gång? Haha, måste bara berätta en sak som jag glömde säga innan. Så jäkla pinsamt! Trodde att jag skulle .. Det var på bussen och den var försenad som vanligt.. (Trodde att jag skulle komma försent till skolan men det gjorde jag inte som tur var..) I alla fall, det jag ville säga var att jag trillade rakt fram på en snygg kille. Oh my god... Busschaffisen började köra innan jag hade hunnit sätta mig ner, tror ni inte att jag tappade min balans då och trillade rakt på just den där snygga killen, varför kunde jag inte trillat på den där kvinnan som satt jämte istället om jag nu var tvungen att trilla?! Haha, fy fasen.. Jag tror att jag går och sätter mig snabbt på bussen imorgon ;) 


Det här skulle kunnat vara jag om det var en kvinna. Precis så skulle jag tro att det såg ut.  

Träning!

Nu ska jag snart köra i väg och träna, ett medelpass blir det idag. Pappa har varit här och lämnat bilen så jag slipper cykla. Skönt de, det är rätt kallt ute. Kan det inte bli vår snart? Skulle behöva köpa lite nya träningskläder också, inte så roligt att ha samma kläder varenda gång. Kanske kan köpa något nu när jag får lön på onsdag.



Ny bloggdesign?

Jag är så otroligt trött på min design här, men jag fattar noll. Har provat lite, fixat och trixat. Men det har inte bivit något lyckat resultat. Så kikade runt lite på internet, i hopp om att hitta en snygg. Vilkte jag också gjorde, nämligen den här hos; http://mimmisdesign.blogg.se

Hon har just nu utlottning av den här designen, så jag håller tummarna och hoppas att jag vinner den ;) Om inte, någon som är duktig på blogg design, och vill ge mig en hjälpande hand? Som sagt, min är så tråkig! Här kommer en bild hur den ser ut, visst är den snygg?


Ring/Armband

Hum, jao. Jag har inte kommit från datan ännu. Inte bra. Fastade på smyckenas hemsida. Man kunde nämligen sätta ihop sitt eget armband eller ring. Så det har jag hållit på den senaste halvtimmen. Dom blev riktigt snygga. Om jag inte önskar mig dom i studentpresent, kanske det blir att jag köper dom själv. Me like. Här har ni ett bra tips på snygga smycken, om ni inte har en aning på vad ni önskar er :)



En ring från Spinning Jewerly, man bestämmer själv vilket "motiv" man vill ha. Vilket gör att ringen blir helt din egen! Dessutom kan man ju köpa flera olika ringar, så kan man kombinera dem hur bäst man vill. Vilket humör man på eller likanande ;) Varför har jag inte sett den här ringen tidigare?


Eller det här armbandet från Pandora? Detta är bara ett exempel, hittade bilden på internet. Så det är inte den jag gjorde själv (Min var snyggare). Dock så var detta dyrare men det är ju sånt man kan fylla på efter hand.. Jo som sagt, det är värt att fundera på! :)
Vilket tycker ni är snyggast, ringen eller armbandet?

Fika och träning

Kom precis hem från stan, har nämligen varit och fikat en sväng med pappa. Kollade även efter lite smycken.. Min släkt vill veta vad jag önskar mig i studentpresent! Hallå, är det inte lite väl tidigt?! Jag menar, inte ens vårens nyheter har kommit än ännu. Så släkten får faktiskt vänta ett tag till. Men hittade faktiskt ett snyggt armband och ringar som man "bygger", kan välja själv hur många och hur dom ska se ut. Riktigt snygga var dom, värt att fundera på! Nu ska jag göra lite nytta, tänkte plugga lite och dammsuga. Ikväll är det träning som gäller, ett medelpass. Anneli, Madde när börjar ni? Det är tråkigt och träna själv! Så sätt igång och börja träna med er :D
 


Ny vecka, nya tag?

Haha no way, är inte alls redo för skolan. Fick släpa mig upp från sängen i morse. Tur att jag bara har en slapp lektion idag i alla fall, jag älskar mina måndagar. Den här veckan har vi inget speceillt, bara hyllningstalet på svenskan. Det ska jag försöka få färdigt idag.. Humm, få se hur det blir med det va? Ska snart ta bussen, jag orkar inte :P Aja, får väl se det från den ljusa sidan, nu är vi en dag närmare påsklovet ;)

I love to travel!

Funderat och tänkt på vad jag ska hylla i mitt tal på fredag, nu har jag äntligen kommit på vad mitt tal ska handla om. Nämligen om att RESA, hur underbart är inte det? Det är något jag älskar. Nu ska jag bara skriva ihop ett bra tal och öva in det. Så att man känner sig säker, då kanske man blir lite mindre nervös, förhoppningsvis!




Today

Sista dagen på sportlovet idag ja, känns piss rent ut sagt. Är inte alls utvilad och redo för skolan. En vecka med lov till tack! Igår var det roligt :) Förfest hemma hos Micha sedan in till stan AP och B&B som vanligt. Snöbollskrig på väg hem inatt, det va mysigt. Vitt överallt, snöade och kramsnö :) Idag har jag inte alls gjort så mycket, degat större delen av dagen. Pluggat en mindre del.. Funderar på vem eller vad jag ska hylla i mitt hyllningstal på fredag. Har dock inte kommit på något bra, men som det ser ut nu så ska jag hylla en person..

Utgång!

Ikväll är det party som gäller, först blir det en liten förfest hemma hos Micha sen drar vi in till stan. Blir B&B i och med att det är ju gratis inträde för oss i trean. Tackar och bockar. Gillade inte det stället innan, men nu börjar jag gilla det allt mer. Betydligt bättre än Valentine, har jag förstått nu! Snö och kallt ute, dötrist... Ikväll har jag på mig en rosa tunika från Mallorca, lite sommrig får man ju vara om inte värmen har tänkt komma än på ett tag.


Lördag

Nu är jag hemma igen, efter att jag har sovit hos Frida i tre nätter. Myspys! Haha som ni vet har det ju snöat och haft sig. Så igår efter jobbet, så hade vi snöbollskrig på hennes gård. Haha, så roligt. Gjorde även snöänglar. Tog en bild också, men kvaliten blev kass.
 


Fredag

Jag lever fortfarande, har bara inte suttit vid datorn sen i onsdes. Därför har det inte blivit några inlägg, har ändå inte haft något vettigt att skriva om. Har nämligen jobbat dom tre senaste dagarna. Sovit hos Frida så sluppit köra moppe, ska hem imorgon. Försöker plugga lite, men de går dock inte så bra.. Härligt att jag har jobbat färdigt nu iallafall. Tre dagar är lite pengar iaf :)

Jobb jobb

Var helt slut efter jobbet igår, så orkade verkligen inte skriva. Dagen gick fort på jobbet igår, men var dock helt slut när jag kom hem till Frida. Sov hos Frida inatt, ska snart åka till jobbet. Börjar vid tolv även idag och jobbar till åtta. Skittider rent ut sagt! Men ska väl vara glad att jag får jobba lite iaf.. Hoppas att jag får jobba imorgon med, ska höra med Hansa idag.

Pärsons

Oj, glömde skriva det viktigaste. Hansa ringde precis och frågade om jag ville jobba! Härligt. Självklart svarade jag, så idag kommer jag att befinna mig på jobbet mestadels. Ska nämligen jobba mellan 13-20. Tiden suger, men man får ju ta det som finns. Plus att Frida jobbar den tiden den här veckan, så lite roligare blir det såklart :)



Gårdagen

Nu är jag hemma hos mamma igen, så här kommer bilderna från gårdagen. Mina köp och en fin bild på Anneli! :P
 
    

1. Tunika från Vila
2. Vita skor från Din Sko
3. Halva Anneli?


Bilderna på de jag köpte blev inte så bra, tog dom i all hast.

Home

Nu är jag hemma igen, är helt slut efter allt spring. Det var inte alls mycket folk på Väla idag (trodde det skulle vara mycket i och med att det är sportlov), men i själva verket har jag aldrig varit där när det har varit så lite folk! Så det var postivit, kunde man gå och kolla på saker och ting i lugn och ro :) Är hemma hos pappa nu, har ingen sladd till mobilen här så kan inte ladda upp bilder från dagen och vad jag köpt, kommer upp bilder imorgon när jag kommit hem till mamma istället.


Dagens outfit

Jao, i väntan på Anneli och Madde så hinner man ju med ett och annat.. Dagens outfit till exempel! Det händer inte så ofta, men ibland kommer den upp när jag har tid :) Så idag får ni min shopping outfit, ni vet det ska vara bekvämt, sköna skor och inte för varmt. Just därför åkte min nya jeansjacka på idag, känner inte för att gå runt med vinterjackan inne på väla..



Jeansjacka - Gina Tricot
Randig tröja - H&M
Svarta jeans - Replay


En tripp till Väla

Yes, det är dagens planer. Tyvärr så hade Madde och Anneli missuppfattat mig på något sätt och trodde att vi skulle åka vid tre istället för vid tio.. Så dom var inte alls på Norra när jag skulle komma och hämta dom. Nix, så jag fick köra hem igen. Nu gör dom iordning sig, för att det ska gå snabbare så kör jag upp och hämtar som istället. Happ, vad jag ska jag hitta på i en timme?! Är redan klar med allt plus att jag har ätit.. Aja, får väl hitta på något... Btw, så går det inte att ladda upp bilder! Varken idag eller igår :S Tråkigt!
 

Reseledare, ja!

Nu slutade det tyvärr precis, jag har bestämt mig. Jag vill (ska) bli reseledare under ett par år i värmen, bort från Sverige. Kollade runt lite på olika resebolag, upptäcker att åldersgränsen på alla är 21. Så nu gäller de och jobba och ha sig i 2½ år, sen söker jag :) En obligatorisk sak som gällde alla resebolag, var just att man var tvungen att haft körkort i minst ett år. Då var ett kriterier avklarad iaf :P Någon mer som är sugen på att söka? Kanske lite tidigt i och med att det är över 2 år kvar tills vi fyller 21. Men nu vet ni lite vad jag planerar för..

Charterhjältar

Åhh, ännu ett program som handlar om sol och värme. Man blir ju bara ännu mer sugen på att åka, åka långt bort till värmen! Charterhjältar är ett program som började idag, där dom sänder från Gran Canaria. Känner igen mig en hel del (och det gör ju inte saken bättre), har ju varit där två ggr. Åh, jag skulle göra allt för att komma bort i en vecka. Men, jag ser det svaga ljuset av solen. Det blir lite lite starkare för var dag. Nedräkningen har näst intill börjar, tio veckor kvar till jag och annie drar till varmare breddgrader! Åhh, asså. Jag är född i fel land! Jag ska flytta till ett varmare land, typ spanien och alla öar som tillhör lockar otroligt mycket. Men först och främst, 10 veckor kvar! Nu börjar det igen, får drömma mig bort lite till..


Vecka 8

Måndag, ny vecka igen. Men inte vilken vecka som helst. Utan det är den efterlängtade sportlovsveckan som alla vet. Gud så underbart att vara ledig. Idag har jag varit en sväng på stan med mamma, ska snart iväg och träna en timme också. Annars händer det inte så mycket idag.

No job!

Måste bara säga att jag är ledig imorgon! Gud så skönt, kände verkligen inte för att gå upp tre i natt och köra till jobbet. Nej fy. Tur att det inte fanns så mycket att göra imorgon. Ska ringa till honom imorgon, det kanske fanns jobb senare i veckan. Det skulle helt klart varit det bästa, ledig ett par dagar och jobba ett par. Två smällar i en ;) Håller mina tummar :) Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, jättepigg! Blir nog att kolla på Beck filmen som börjar vid nio, ingen aning om den är bra eller inte.

Gossip Girl

Hemma från träningen, wo duktigt Caroline. Har fortfarande lite träningsvärk i armarna från klättringen, vad är detta?! Haha. Snart är det dags för Gossip girl, det är det bästa med söndagar. Annars tycker jag bara att söndagar är tråkiga. Jag tycker att Gossip girl skulle gått fler gånger i veckan, en gång är för lite! Vem utav killarna är eran favorit? Jag måste ju säga att Nate är den snyggaste!
 
 

Friskis & Svettis

Yep, jag mår faktiskt lite bättre nu så ska iväg till Friskis och träna ett medelpass tänkte jag. Skönt att man har bil, så att jag slipper cykla. Annars vet jag inte om jag hade pallrat mig dit idag :P Gud va tiden har gått snabbt idag.  Började skriva lite på mitt drycker arbete, vi ska göra en meny och skriva passande viner till, osv. Rätt roligt faktiskt. Nu måste jag köra!


Söndagen den 15:e Februari

Godmorgon på er! Så skönt att vakna upp och inte vara bakis, hehe :) Istället vaknar jag upp och känner mig sjuk!? Wtf, jag var ju precis sjuk typ! Nej, snälla jag har inte lust att bli sjuk igen. Framför allt inte nu när vi har lov! Nu känns det lite bättre, hoppas att det inte blir sämre! Idag ska jag ringa Hansa och höra om det fanns något jobb till mig under lovet. Jag hoppas på att det både finns och inte finns. Det hade varit skönt och bra att tjäna lite pengar, men å andra sidan skulle det vara underbart med ett lov som jag inte jobbar på. Så jag vet inte riktigt. Jag hoppas på båda delar...  Om jag inte jobbar så kommer jag att slösa massa pengar, om jag jobbar kommer jag att tjäna massa pengar. Båda lockar ;) Haha, men som sagt. Det får ödet bestämma ^^

Filmtajm!

Så, nu var melodifestivalen slut. Måns hade helt klart det bästa bidraget, skulle bli förvånad om han inte gick vidare. Men det gjorde han, dirket till finalen så :) Dom andra låtarna har jag redan glömt bort typ. Fanns väl två andra som var okej, men resten var ju verkligen "Next!". Nu börjar The perfect man på trean, tänkte kolla på den.

Melodifestivalen

Nix, det blir ingen utgång för mig ikväll. Känner inte riktigt för det, en hemmakväll lockar betydligt mer :) Ha det så roligt ute flickor! Istället ska jag och mamma ha en chillkväll ska snart äta lite god mat sedan blir det melodifestivalen. Vet inte alls vilka som ska vara med ikväll. Men någon bra är det förhoppningsvis.. Egentligen brukar jag bara kolla på självaste finalen och Eurovison. Men, det går inget bättre på tv ikväll så.
 


14 Februari

Godmorgon på er, jag vaknade precis av att telefonen ringde. Så tänkte att det var lika bra att gå upp nu, klockan är ju ändå över elva.. Idag är det Alla hjärtans dag, så "Grattis" från mig till alla mina vänner <3 Tycker inte att denna dagen är något speceillt.. Kanske beror på att jag inte har någon pojkvän eller vad vet jag? Blir väl till att fira dagen med mina kompisar, om jag orkar gå ut ikväll.. Har inte bestämt mig än.



Filmkväll

Yes, ikväll blir det chillkväll. En lugn kväll med film med Anneli, Madde och Claudia. Ska snart ta bilen och köra till Getinge. Skönt att man har bil så slipper man anpassa sig efter bussar och skit. Nu måste jag köra för att hinna, ska nämligen hämta upp tjejerna vid tjugo över åtta. Slänger in en bild från klättringen också :)


LOOV

Försökte att blogga igår, men det gick inte alls. Till slut gav jag upp, men nu verkar det som att de funkar! Klättringen igår var riktigt roligt, gick faktiskt bra för mig i och med att jag aldrig hade klättrat förut. Idag vaknade jag upp med träningsvärk i armarna! Haha, det är nog inte så konstigt. Man använde hela kroppen igår, muskler som man annars inte brukar använda.. Idag började vårat efterlängtade LOV! Gud så skönt, det behövs verkligen. Väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan ta bilen :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, förhoppningsvis blir det filmkväll!

Klättring

Idag börjar dagen med att vi ska klättra, har aldrig gjort detta innan. Hur ska det gå? Plus att man behöver ha starka armar för att kunna klättra, vilket jag inte har.. Aja, vi får väl se! Slutar inte försen vid fem idag, suck va lång dag! Hoppas att vi får sluta tidigare.. Sista dagen innan lovet, jippi! Känner att jag verkligen behöver lov nu, sen att jag ska jobba under lovet är en annan femma. Då tjänar man i alla fall pengar och man får inte några läxor och skit med sig hem :P

M-tema

Studentfesten igår med M-tema, förfesten hos Madde var trevlig. Hade roligt även denna kväll :) Festade med så roligt folk som Madonna, Målare, Morgontrött, Möbelsnickare,  Militärer, Mus, Madde och Maddes vän. Träffade även massa trevligt folk på B&B. Hade ingen kamera med mig, så jag väntar på att jag ska få bilderna.


Studentfest på G

Ikväll är det studentfest som står på schemat, temat på den här festen är bokstaven M. Ikväll är det Stenström som står för förfesten, efter det drar vi in till B&B där det ska vara ikväll. Som ni redan vet så ska jag vara målare. Bilder kanske kommer upp imorgon! Nu måste jag börja göra iordning mig!

9 Februari

Idag har det varit full rulle. Dagen började som vanligt i skolan, hade endast en lektion. Efter det åkte jag och klippte mig. Så nu är det slingat och snyggt igen. Behövdes verkligen, började bli lite mörkhårig! Sedan hem en snabb runda, åt och bytte om. För att sedan köra till tandläkaren, fixa med mina tänder lite :P Körde direkt hem till pappa, lämnade mina saker och körde ner till farmor och fikade hos henne. Och nu sitter jag här hos pappa och tar de lugnt. Fixade även en vit keps till imorgon, det var pricken över I:et måste jag säga. Klockrent. Jag snackar förstås om studentfesten!! Min första imorgon ;) Ja jag vet, men har inte haft ngn lust till dem tidigare. Men imorgon kommer ni att se minst en målare på dansgolvet iaf! :)

Gårdagen!

Igår var den roligaste kvällen på länge. Kvällen började hemma hos mig, tjejerna kom hit och vi sjöng sing star och hade det roligt. Lite mycket av det goda men så kan det gå.. Vid elva tiden åkte vi in till stan, tog en stämpel på B&B och sedan blev det AP. Gillar det där med studentlegget måste jag säga. Om man visar upp de kommer man in gratis innan halv tolv! Så jag gjorde inte av med öre igår och sånt gillar vi! Idag har jag inte gjort alls mycket, suttit och kollat på tv hela dagen. Man mår ju som man förtjänar..!



Partaj!

Idag har jag varit hemma hos pappa och färgat ner mina kläder jag ska ha på studentfesten. Dom gick ifrån att vara helt vita till att bli helt färgade med olika färger. Om jag för säga de själv så blev det rätt snyggt faktiskt. Nu ska det bara torka så att jag kan ha de på tisdag. Nu har jag precis duschat, ska snart göra min i ordning. Ikväll kommer tjejerna hit så ska vi förfesta för att sen göra stan osäker ;) Haha, eller vad säger ni?



Helg!

Idag är det äntligen fredag, veckan har gått rätt segt faktiskt.. Slutade vid halv ett idag, men vi stannade kvar och kollade på dans treornas slutproduktion. Jag tycker faktiskt att den var bättre förra året.. Men självklart var ni jätte duktiga! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer..

Today

Idag var det som sagt friluftsdag, passet på Friskuis gick bra efter det bar det av till Rejmes för bowling. Som jag för övrigt vann :) Efter det körde jag hem till Frida hämtade bland annat ett par pärsons byxor (vita), dem passar perfekt till de jag ska ha på mig på studentfesten som är nästa vecka! Snart ska jag åka hem till pappa, imorgon blir de till att ta den tidiga bussen till skolan, ska nämligen köpa biljett till studentfesten.

Friluftsdag

Kom precis hem från tandläkaren, allt gick bra. Nu är det snart dags för friluftsdag. Ska hämta upp Anneli, Madde och Micha i stan för att sedan åka till Friskis där vi kommer att vara med på ett medelpass. Skönt, då slipper jag träna idag! I och med att jag har valt ett friskispass idag på friluftdagen. Efter det tar vi bilen och åker till Rejmes där vi ska bowla i en timme. Vem vinner? ;) Det återstår att se ^^ Där har ni min dag ja :) 

   
 


Godmorgon

Idag är jag ju nästan uppe med tuppen, brukar aldrig gå upp så här tidigit. Anledningen till att jag gick upp så här tidigt är för att jag har ett tandläkarbesök klockan åtta, jäj! Då undrar ni säkert varför jag bloggar så här tidigt, jo det är för att jag inte har något annat att göra. Ska ta bussen tjugo i åtta till stan, så har lite tid över. Det snöar ute även idag! Usch på detta, trodde att det skulle vara borta nu. Men icke, nu snöar det ännu mer.

Äntligen!

Färdig med mitt tråkiga religionsarbete, fy vad tråkigt det var. Så skönt att vara klart med det också plus att jag lämnade in mitt PP idag också. Nu kan jag pusta ut :) Woho! Aldrig mer ett arbete om Martin Luther ;) Nu ska jag bara se till att klara min matte, då är allt på topp igen.. Sakta men säkert så prickar jag av mina saker på min "Att göra lista". Nu ska jag ta det lugnt och kolla på Tyra och hennes modeller.

Snö?

Vad nu? Det snöar ute! Vad är detta, de ska de ju inte göra. Vad besviken jag blir, jag vill ju att våren ska komma snart. Då kan det inte hålla på och snöa och ha sig. Sluta nu tack. Skoldagen gick snabbt och smidigt, ännu en dag avklarad. Åk tre är hur skön som helst, vi är inte alls mycket i skolan. Skulle ju egentligen fikat med Stenström idag men hon fick sluta tidigare, så det sköt vi upp till en annan dag istället. Så då tänkte jag att jag skulle kunna träna istället men hur kul är det att cykla till friskis när det snöar. Njae tack. Jag kan nog hålla mig till imorgon! Istället blir det lite plugg och så tänkte jag fortsätta städa i min garderob som jag påbörjade igår. You know, måste slänga lite gamla kläder så att jag får plats med alla nya vårkläder :)  

Kom och ta mig långt härifrån...

Jo en sak till, ville bara säga att jag är så sjukt sugen på att åka utomlands nu! Bort från det kalla till värmen. Det spelar ingen roll vart jag åker bara det är varmt och härligt. Tyvärr så får jag nog hålla mig tills den 26:e April då jag och Annie åker ner till Portugal.. Kan ju gjäldja mig vid tanken att vi kommer att vara borta fem härliga veckor! Sen blir det fullt upp när vi kommer hem ;) Med bal och student! Hoppas att tiden går fort!!


4 Februari

Godmorgon på er. Idag börjar jag egentligen inte försen vid halv ett, men ska åka till skolan tidigare för att jobba på PA med Malin. Efter svenskan och religionen åker jag in till stan för att möta upp Madde (kanske ngn mer?) för att fika lite. Nu måste jag gå till bussen så att jag inte missar den!

Träningspass

Fy fasen vad kallt det är ute eller! Var jätte nära på att göra en U-sväng med cykeln och cyklade hem igen. Vinden bet mig i ansiktet, men jag fast besluten av att träna ikväll, så att jag bet ihop och cyklade vidare. Väl framme så visade det sig att det passen jag egentligen skulle gå på var inställt. Så det blev ett hårdare pass med betydligt mer styrka och armar. Puh. Nu är jag trött! En applåd till mig själv att jag tränade så hårt.
Nu blir det kvällsmat, senare Tyra och hennes gäng!


3 Februari

Egentligen börjar jag inte försen 10.20 men jag åkte till skolan redan nu, för att göra klart de sista på min PP. Inte alls mycket kvar nu, så den ska in imorgon. Tänkte göra religionen idag också, får se hur de blir med det. Ska nämligen träna också. Slutar tidigt idag, så de är skönt :)

RSS 2.0